![]() |
seni sevdim bir kere,
bırakmam birdaha aslağa. öldürsende beni, ölümüne seveceğim seni. senin sevdan bana zırh , o zırh hiç yıkılmayacak . |
Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok
Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok Yokluğun varlığın bir Dünüm yok yarınım sır Nasıl inanırım sana Bu yürek ağır bana sevgin öyle uzaklarda Nefes alsamda yanında BU AŞK FAZLA SANA !!! |
Gül ne güzel dikeni olmasa,
İnsan ne güzel yalanı olmasa, Yaşamak ne güzel ölüm olmasa, sevmek ne güzel ayrılık olmasa, |
ben seninle cok iyi bir arkadasdim ama ozur dilerim seni sevidigim
icin ama sana asksigim seni seviyorum iste bana yardim et askim sen sizim sana bir gun degecek seni seviyorum diye ve ben ooo okuldan gitim ve sana soyle dim ama is is den gecmisti seni seviyorum iste |
sevi göstereceksin
söylemek yetmez sevgi gözlerinde kalacak sözlerin yetmez sevgi herşeydir kalbe hapsedilmez seveceksin benim gibi ama yüreğin yetmez |
Aşık oluyoruz, ya mutlu yada sonu gelmeyen acılarla mutsuz oluyoruz.Ve
yaşıyoruz tozpembe hayatı bütün pembeliğiyle.Güzellikleri hep gercekleri örtmek için kullanıyoruz.Ama gercekler hep biyerden cıkıyor karsımıza.Ne yapsak ne etsek kurtulamıyoruz.Acı gercekler.Ayrılık mutsuzluk ve ölüm.Genelde bizi ölüm ayırır diye yeminler eder asıklar.Ama coğu seferde ölmeden yalan olur askları,unutmasalar bile birbirlerini artık umursamazlar.Yeminler hatırlatılınca da güler gecer coğu zaman.Ama o yemine bağl |
Kelimeler yetersiz kalır aşkımı anlatmaya.
Gözlerime bakıp anla nasıl aşığım sana. Ellerimi tut sıkıca hiç bırakma. Çünkü NEFES gibi MUHTACIM SANA.. |
Sana seni sevdiğim
Anlatmaya çalışırken Ne kadar çaresiz olduğumu görüyorum Her sevgi sözcüğünden sonra Durup tekrar düşünüyorum Sana sevgimi anlatabildimmi diye Biliyorum ki yetmeyecek Sana sevgimi anlatamamış olacağım Sölerimin bittiği yerde Gözlerime bak!!! Onlar bu sevgiyi daha iyi anlatır... |
bir gün bir elimde gül bir elimde silah'la sana gelecegim ya gülü alır
benim olursun yada silahı alır beni vurursun? canom |
ne yaptın bana beni kendine bagladın
aşkından öldügüm halde sen hep eglendin sıra bende seni kendime aşık yapacagım sonrada kölem gibi kullanacagım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.