![]() |
Koltuk
Değnekleriyle Uğurladık Aşklarımızı Müebbet Mahkumu Olduğumuz Koltuk Değnekleriyle Ayağımızı Yerden Kesen Aşklarımıza Gürkan Kaya |
Neyin içine düştüm bilmiyorum
Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım Beni bu kadar sevme diyorsun Ben seni unutmaya çalışmadım mı sanıyorsun? Olmuyor gülüm yapamıyorum Yüreğime söz geçiremiyorum Seni neden bu kadar sevdim bilmiyorum Nefret etmek istedim Unutmuşum nefretinde aşk olduğunu Damarlarımda kan akarken seni hissediyor Bana gülüyorsan akmaya devam ediyor Gülmüyorsan donuyor Sana bakınca sarılmak istiyorum Öpmek istiyorum Çok şey mi istiyorum gülüm Ama bunu yapma diyorsun |
Seninle varolduğum dünyama
Ben koca bir roman yazdım Kahramanları sen ve benden olan Güzel bir aşkı içinde yaşattım Sonu acı biten filmlerin inadına Ben mutlulukları sevdamla kattım Soran ve dinleyen herkese Seni ve romanımızı anlattım Seninle sevmeyi sevilmeyi tattım Seninle hayatın anlamını kavradım Seninle varlığımın nedenini kazandım Seninle bir ömüre imzamı attım Meçhul Şair |
Dün ögrendim eski bir dosttan dügünün yarinmis
Kinan olmus aksam,ellerine kinalar yakilmis Ne gelir elden,benim kaderim böyle yazilmis Her sevenin payina düsen bir tutam yanlizlikmis Bana verdigin kirmizi gülleri dün sandikta buldum Onlar yeni kurumuslar,ben coktan sarardim soldum Bakma sakin gözyaslarima seni coktan unuttum Intiharlar geldi bugün aklima,inan kendimden korktum Paylasamam seni kimseyle derken,iste bitti gidiyorsun Baska elleri tutup,baska gözlerin mavisi |
şu dünyada tek gerçek sensin
ümitlerin bittiği yerde umut verensin kalbimin içinde ta en derinlerdesin ruhumun eşsiz gülüsün içimde bitmeyen çoşkumsun yeminlere olsun seni hep seveceğime ebedi ebedi olcak benim bu sevdam inan mezarda bitmez bu sevdam |
Sıcaktan Eriyen
Çikolatadan İnsanlar Karışıyor Bedenleri Birbirlerine Duramıyorlar Ayakta Tek Başlarına Bir Çocuk Görüyor Onları Parmaklarıyla Alıp Yalıyor Bitiriyor Çikolatadan İnsanları Çikolata Niyetine Gürkan Kaya |
Çıkartma
Yaparken Seni Dünyamdan Kayalıklara Demir Atmış Yüreğim Kala Kaldı Bir Ömür Kayalıklara Demir Atmış Yüreğim Sende Gürkan Kaya |
Bir Gemici Düşün Kadınım
Deniz Kokan Yüreğiyle Aylardır Kara Yüzü Kadın Yüzü Görmemiş Belki Bir Kadını Vardır Sahilin Birinde Kimbilir Belki De Eskimiş Bir Fotoğrafı Vardır Kadınının Deniz Kokan Yüreğinin Tam Üstünde Saatine Bakar Gibi Ona Bakar Durur Aman Yüzünü Eskitmeyeyim Der Gibilerinden Kadınının Çünkü Yıldızı Ona Öyle Söylemiştir Kadınım Bir Şair Düşün Kadınım Şiir Kokan Yüreğiyle Ekmeği Suyu Şiirdir Şairin Enflasyonmuş Devalüasyonmuş Umursamaz Öyle Şey |
Daha
Ne Verebilirdim Ki Sana Sen De Kalan Aklım Ve Yüreğim Dışında Gürkan Kaya |
Dünyanın
Üzerine Konfeti Güller Döktüm Yürürken Üzerine Güller Yağsın Gökyüzünden Gülyüzü Görüntüne Belki Benzer Diye Şu Gülmeyi Sevdiğine Gülvermeyi Unutmuş Dileğim Dünya Gürkan Kaya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.