![]() |
DEVAMLI TELEFONA BAKIYORUM
BELKI ARARASIN DIYORUM GECEM GÜNDÜZÜM AKRISTI BILIYORUM AMA AKLIMI SENDEN ALAMIYORUM ############################### NE YAPTIN BANA BILMIYORUM SANKI ASK SERBETINI ICIYORUM ICDIKCE SANA BAGLANIYORUM SANKI ARTIK SENIN ICIN YASIYORUM NE YAPTIN BANA NE NEDEN HERSEYDE SENI BULUP SENI GÖRÜYÜRUM NE YAPTIN BANA BILMIYORUM gurbet_cicegi |
BIR GÜN SIIR YAZMAK ISTEDIM
ZAMAININDA SIRI YAZMASINI BECEREMEZDIM SONRA ILHAMLARIM GELSIN DEDIM AKLIMA GÖZLERINI GETIRDIM ######################## O AN BIR KAC MISARYI DIZDIM SONRA BIR BAKTIMKI MSEVDIGIM SIIR YAZARKEN TEK ILHAMIM SENSIN SEN VE BNI MAHVEDEN GÖZLERIN SIIR GÖZLÜM SEN EZELDEN EBEDE BENIMSIN SIIR GÖZLERINDE CAN VERDIGIM gurbet_cicegi |
Safak SÖkmek Üzere
Su Saatde Sen Varsin Actim Ellerimi Semaya Dualarimda Sen Varsin ######################### Oturdum Secca Deninn Üzerine GÖz Yasimda Sen Varsin YÜregim Yanginlarda Gene O Yanginda Sen Varsin ######################## Dudaklarim Kuruyup Yatlayinca Hayalde Olsan Sen Bana Islatan Bir Tek Sen Varsin Herseyde Herseyde Biraz Sen Varsin |
YAZIK OLMUS COK YAZIK
YAZIK VERDIGIM DEGERE YAZIK BÖLE KADERE YAZIK O TAS KALBINE ######################## SEN SEVNEK NEDIR BILMEZSIN SEN CÜNKI HIC SEVMEDIN GÜNÜ BIRLIK SEVGILRE DEGER VERIDIN YAZIK BEN SENI NASIL SEVMISIM ############################### BEN DEGILIM ARTIK SANA SIIRLER YAZAN BEN DEGILIM ARTIK SANA SARKILAR YAKAN BEN DEGILIM CÜNKI SEN HERSEYE YAZIK ETTIN BENIM DEGERIMI BILEMEDIN COK YAZIK COK YAZIK ETTIN gurbet_cicegi |
ZAMAN VERELIM DEDIK
SEVGIMIZE FURSAT VERDIK AMA KOPUCAMIZI NERDEN BILIRDIK ######################### HATIRLARMISIN SEVDIGIM GÖZLERINE BAKIP NELER NELER DEMSITIM SIMDI ICIN ICIN BEN YANARIM CÜNKI ZAMANSIZ OLDU GIDISIN ######################### BU ZAMAN ALDI SENI BENDEN BU ZAMAN KOPARDI BIZI NEDEN BU KADAR AZMI SEVMISTIN SEN SÖLE SEVDIGIM BU ZAMANSIZ GIDIS NEDEN gurbet_cicegi |
GÖZLERIN GÖZLERIME DEGINCE
YÜREGIM YANAR AGLARIM YÜZÜNDE BIR TEBESSÜMOLUSUNCA ICIM ACIM BAGRIM YANAR AGLARIM BELKI GÜZELDI SENINLE TÜM YASANANLAR KADERIM AKLIMA GELIR AGLARIM SEVDIGIM SEN DERDINYA BANA ISYAN EDER AGLARIM AGLARIM SEVDIGIM AGLARIM SAN BANA YASAKSIN BEN ONA YANARIM SIMDI ALLAH A TRK NIYAZIM VERSIN SENI BANA YOKSA KARATOPRAKLARDA YATARIM gurbet_cicegi |
NEDEN ACI CEKIYORUM
BIR DIZI SEYREDIYORUM AKILMA SEN GELIYORSUN BIR SARKI DINLIYORUM AKLIMA SEN GELIYORSUN SANKI SEN VARMISSIN GIBI HALINI KARSIMA ALIYORUM SENINLE GÜLÜYOR SENINLE AGLIYORUM ALLAHIM ICIM NEDEN YANIYOR NEDEN ACI CEKIYORUM YÜREGIME SAPLANAN HANCERI SÖKÜP CIKARTAMIYORUM SEVIYOR HEMDE COK SEVYIORUM gurbet_cicegi |
Sen sevmeyi bilir misin?? Arkadaş!!
Söyle kaç kez sevdin hayatında Soğuk yorganları çekipte başına Ağladın mı??Hiç Doya Doya.... |
Hiç birşey yaşamamışız seninle,
Hiç bir gün, hiç bir gece. Yaşanmış saydıklarım hep içimde. Kaldırımlarda yürüdüm adım adım, Düşündüm durdum, faydasız adımları sıraladım. Aşk yaşadım, Benim için yaratmış seni tanrım. Her günüm, her sabahım, Sen olmadan aklımda uyanmadım. Seni düşünürken uykumdan ayrı kaldım. Yeni güne gözlerimi resminle araladığım. Ben sende kaldım, Sende seviyorsun sandım. Şimdi uzaklardasın aşkım. Kabul ediyorum yanıldım, Bu ilk büyük yanılışım. |
sen varya içtiğim sigara gibisin külü saçların dumanı gözlerin
ateşi dudakların yalnızca aranızda bi fark var sigarayı ben benide sen yakıyosun seni severek doğmadım ama seni severek öleceğim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.