![]() |
Edvard
Munch Un Tualinde Çığlık Atan İnsanlar Görünce Gerçekleri Karşılaştıklarında Hayat Köprüsünde İnsanların İnsanlara Yaptıklarıyla Atarlar Kulakları Sağır Eden Çığlıklarında Baktığında Hatırlaması İçin Tüm İnsanlığın Tualdeki Yansımalarına Çığlıkların Gürkan Kaya |
Eskimiş
Aşklar Alırım Bir Gün Geldiğinde Aklınız Başına Belki Olur Da Geri Alırsınız Diye Saklarım Eskimiş Aşklarınızı Yüreğimin En Sıcak Köşesinde Üşümesinler Terkedildiklerinde Eskimiş Yürekler Kalmasınlar Yalnız Yapayalnız Tekbaşlarına Eskitilmiş Yüreklerle Yüreksizlerin Yüreksizleştirdikleri Yürekli Yürekler Bir Gün Gerçek Yürek Çaldığında Terkedilmiş Yürekli Yürekleri Hala Sımsıcak Kalsınlar Diye Isı |
Vurulanları Yoklama Yapıyorum İnsanlık Adına
1-Uğur Mumcu: Vuruldum 2-Taylan Özgür:Vuruldum 3-Necdet Güçlü.Vuruldum 4-Koray Doğan:Vuruldum 5-Hakan Yurdakuler:Vuruldum 6-Orhan Yavuz:Vuruldum 7-Doğan Öz:Vuruldum 8-Bedrettin Cömert:Vuruldum 9-Bedri Karafakioğlu:Vuruldum 10-Necdet Bulut:Vuruldum 11-Akın Özdemir:Vuruldum 12-Abdi İpekçi:Vuruldum 13-Hakan Şenyuva.Vuruldum 14-Cevat Yurdakul:Vuruldum 15-Ümit Doğanay:Vuruldum 16-Cavit Orhan Tütengil:Vuruldum |
Öyle
Çaldım Ki Gönül Kapını Açan Olmadı Gürkan Kaya |
Yükseklere
Kar Yağdığındanmıdır? Nedir? Ne Zaman Seni Düşünse Yüreğim Yüksek Yerlerini Kar Kaplar Üşür Biraz Yüreğim Kar Yağışından Yar Aşığından Gürkan Kaya |
Seni
Görmeden Önce Gözlerim Şirin'in Ferhat'ına Vardı Bir Çift Sözlerim Bir Kadın İçin Bu Kadar Zahmet Çeker Mi? Yüreğim Dağlardan Tepelerden O Su Kanalları Kazar Mı? Nasır Tutmuş Ellerim Yüreğime Kazındıktan Sonra Adın Yine Bir Çift Sözüm Vardır Şirin'in Ferhatına Ben Olsam Dağları Değil Dünyayı Yerinden Yörüngesinden Oynatırdım Tıpkı Bir Dileğin Filizlenip Kök Saldığı Yüreğimin Yerinden Yörüngesinden Oynadığı Yüreğimin A |
yüregimde kapılar var!!
belki gelirsin diye odalar açıyorum herbirine.. yüregimde çaresizlik var!! sensizlige attıgım her adım, biraz daha gem vurur ömrüme.. yüregimde bir sen var!! olmadığın kalabalıklar beyhude.. yüreginde aşkına sefil bir ben! yoksan mutluluk ne çare.. serdar oğuz |
gidiyorum sevdiğim!
kolay mı sandın sen gitmeyi kolay mı sandın sevrken ölmeyi ben gidiyorum zor gelsede gidiorum sevdişğim gitmem gerek bu şehirden ayrılık bana aşk oljak bunuda bil olur mu? gözlerim heryerde seni izlerken ben bundan vazgeçiorum seni uzaklardan seyredeceğim sen mutlu olduğun hayattasın sevdiğim sevdiğim demeye hakkım varmı acaba ben seni hiç haketmedim sevdiğim gözümden akan her damla gözyaşuı acıdan canım yanıo sevdiğim ben yapamıorum bu hayat zopr gelio ban |
ölmek kolya gelio bazen herşeyden kaçmak kolay gelio
yaşananların ardından çekp gitmek kolay gerlio dipsiz bir kuyuda kaybolmak daha kolay bqazen hayatın ne kadar açıklaması zor bişi olması kolay gelio bazen belkide bu sevgide tek yalan benim bu dünyada tek ulaşılmaz olan benim ben kaçtıkça kolay olacağını sanarken heryerde sen varsıngördüğüm her noktada sen varsın!gözlerimden akan gözyaşı yerini nef rete bırakırsa diye beklicem öfkeye yer yok kalbimde bunu bilsemde öfke herzaman yanmımd |
Arama hayatın cilvesine bahane
Benim gönlüm serseri ise sanane Sen bilirmisin beni ağlatan kimdir Aldanma o yalan sözlerle sana bakana Onlar ki hayatın en mesut insanları Sil o karanlıktaki eseri Belki senden üstündür Şu gördüğün SERSERİ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.