![]() |
Hüzüneboyama mektuplarımı kırlar yeşerince dönerim sevdam.Gösterme
kimseye gözyaşlarını yağmurlar dinince dönerim sevdam.Sana kavuşmak negüzel rüyadır adın dilimde ilk ve son duadır.VATAN BORCU VARDIR TESKEREYİ ALINCA DÖNERİM SEVDAM.Bakıpta ağlama sisli yollara açtırıp inanma garip falara ALLAH sabır versin seven kullara ELBET BİRGÜN DÖNERİM SEVDAM... |
Sen Hİc Caresİz Kaldin Mi? Elİn Kolun Bagli Kaldi Mi? Hİc Yalniz
Kaldin Mi? Karanlik *******de Sabahi Bekledİnmİ? Ben Yokken Benİ DÜŞÜnÜp Yasadinmi? İste Ben Bunlari TÜm Benlİgİmle Yasiyorum Sensİz Hasretİn Benİ Yakiyo Acitiyo Canimi Hadİ Gel Beklİyorum Senİ Sensİz Yasamaktan Biktim.....!!!!! Canim Benİm |
Bİr GÜn Geleceksİn Kapima Aglayarak Belkİ PİŞman Belkİ ÜzgÜn Ben Yİne
Senİ Sececegİm Sana Anlamadigin Kadar Sevgİmİ Verdİm Sende Bunu Sanmakİ Bu Yorgun Vucudum SÖleyecek Sevdİgİmİ İnanmadin Kİ Mazİdekİ SÖzlerİme Ben Senİnle Bİr ÖmÜr Gecİrmeye Raziyim CÜnkÜ Senİ Cok Sevİyorum >>>kahverengİ GÖzlÜm>>>>!!!!!canim |
Ağlasam sesimi duyarmısınız mısralarımda
Dokunabilirmisiniz gözyaşlarıma ellerinizle Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel Kelimelerin ise kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce, Bir yer var biliyorum, Herşeyi söylemek mümkün , Epeyce yaklaşmışım duyuyorum, ANLATAMIYORUM...... |
Ne Senİ Nede Sevgİnİ İstİyorum Senden.
Sanaolan Çocuksu Saf Sevdami Sana BaĞli Canimi İstİyorum. Sana En BÜyÜk Ceza;yanlizliĞi Birakiyorum..... GÖzlerİmden Akan YaŞalara DeĞİl.. Sana Aciyorum.. YÜreĞİme SapladiĞin HanÇere DeĞİl Sensİz *******de KurduĞum Hayallere Yaniyorum... Sana Olan Sevdamdan DeĞİl... Kaderİmden KaÇiyorum... Sana En BÜyÜk Cezayi YanlizliĞi Birakiyorum Sana Sensİz YaŞayamam DemİŞtİm... YaŞiyorum... Sensİz GÖzlerİm GÜlmez DemİŞtİm... GÜlÜyorum... Sensİzlİ |
Sen yokken
boş şişeler bana Ben onlara baktım Hem sensizliğin Hem de boş şişelerin sarhoşuyum Yeter! gel artık Bıktım Sensizlik sarhoşluğundan Hep ardım seni Her yere baktım Ama sen yine yoktun |
kimi sevsem seni arıyorum onda..meğer ne çok sevmişim seni, kimsede
yok o bakışın, hani gülünce koyboluyo ya gözlerin en çok onu özlüyorum..hani dalıoyrduk ya izliyorduk ya birbirimizi,kimse senin gibi derinden bakmıyor be aşkım.ne oldu bize niye ayrıldık..seni çok özledim anlatamam ki sana bunları çünkü hayatında ve hayatımda artık başkası var..keşke be aşkım keşke tekrar yaşayabileydim seni keşkeeee....... |
Yaşamak için tek nedenim,
Gülmek için tek komedim, Yarınıma tek hevesim, SENİN AŞKINDIR AŞKIM Gece gündüz aradığım, Hiçbiryerde bulamadığım, Onun için ağladığım, SENİN AŞKINDIR AŞKIM Rüyamda hep gördüğüm, Onun için öldüğüm, SENİN AŞKINDIR AŞKIM Bugünüme güldüğüm, Yarınımı düşündüğüm, Yaşam diye öldüğüm, SENİN AŞKINDIR AŞKIM |
ben seni deliler gibi severkene,
beni biraz olsun sevsen, ölür müsün???, ölüm ben olsam ölür müsün, ölüm sen olsan hic beklemeden ölürüm, ELA GÖZLÜM.... burcu seni seviyorum birtanem |
adı aşkmı sil onu kafandan
adı kadermi kölesi olma sakın sen dünyaya katlanma o katlansın sana etrafın deli desede umursama sen onları al eline kankırmızı şarabı yak kafandada olsa bu dünyayı çek bir fırtta unut koskoca yaranı sil kafandan o kara sevdayı bırak be bu yalan lafları sen çek bir fırtta unut dünyayı dostların hariç yak tüm insanlıgı çek lan çek sen kafanı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.