![]() |
Hayata en cok uc seyi sevdim...seni ,kalbimin seninle atisini ve umit
etmeyi...Seni cilginca sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sectigi diye, umit etmeyi sevdim belki, belki seversin diye...Hasttinle daglari taslari deldim,senin yuce askinla kandime gelecegim, inanki bir omrum daha olsa... yine daima hep seni sevecegim. |
Senelerce sana hasret taşıyan,
Bir gönülle kollarına atılsam. Ben de bir gün kucagında yaşayan, Bahtiyarlar arasına katılsam. En bakımsız,en kuytu bucagın, Bence **İrem Bagı* gibi güzeldir. Bir yıkılmış evin,harap ocagın, Şu heybetli saraylara bedellir. |
Aşk ikidir sevgi bir;
Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde... Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. Toprağa fidanı aşkla değil |
birgün olur sorarsın kendine
ben ne yaptım böle diye ama neye yarar ki!!! bir zamanlar o sevgisine kıydığın masum kız hayattan gitmiş olur belki pişman olursun ama neye yarar ki!!! çok mu gördün ona üç kuruşluk dünya da iki kuruşluk sevgiyi o senin hayalinle yanarken sen onu hafife aldın...:'(:'(:'( ama yanıldın dostum o hafife aldığın kız varya senin için canını verirdi sen ise git desem gider gel desem gelir sandın oyuncak yerine koydun bee hayatını hayallerini yıkt |
Bana seni sevmiyorum diyebilir misin??
Sensiz hayat doluyum diyebilir misin?? Senden nefret ediyorum çık hayatımdan defol git diyebilir misin?? Söle diyebilir misin?? Diyemezsin sevgili söyleyemezsin, Beni severken sevmiyorum diyemezsin, Bensiz ölüyken yaşayamazsın, Hasretim yakar seni unutamazsın BİLİYORUM SEN BENSİZ OLAMAZSIN |
Senin hayalinle yaşadığım her gecenin sabahında umutla açtım
gözlerimi.her yeni güne gülümsedim.senden gelen selamı aldım. acılarımı,umutlarımı sırtladım.her sabah olduğu gibi bu sabah da yollara düştüm. seni yollarda aradım. her geçtiğim yolda senden izler vardı. doğan güneşte...senin yüzünü buldum önce gökyüzünün mavisinde...gözlerine rastladım yürüdüğüm yoldaki çiçeklerde...dokunuşun karşıladı beni ormanlara daldığım da mis gibi sen vardın...hava gibi soluk gibi içime çektiğim sen |
YOLLAR UZUN UZAR GIDER
DELI GÖNÜL FERYAD EDER AGLAR GÖZÜM YASLAR GECER YANAR YÜREK ACI CEKER BIR GÜN SENDE UNUTURSUN ####################### BAK GENE GECE YARISI GENE YOK GÖZLERIMDEKI UYKU YÜREGIM YANDI BAGRIM CÖZÜLDÜ ANLADIM SENDE SENDE UNUTURSUN ################### ASKIMIZA LEKE SÜRDÜN SEN GITTIN ELLERIN OLDUN BAKTIM GÖRDÜM SEN BENI COKDAN UNUTMUSSUN ANLADIM SENDE SENDE UNUTURSUN ############################### unutma sevdigim birgün sende unutulursun gurbet_cicegi |
seni degil kendimi kaybediyorum
etrafımda onca şey olmasına ragmen göremiyorum seni arıyorum birsürü ses geliyor kulagıma anlayamıyorum yolar çıkmaza girdi yürüyemiyorum sana gelen yolu arıyorum bulamıyorum her telefona sen diye koşuyor olmayışınla yıkılıyorum seni arıyorum....... merenven |
hayat çok garip ve bir o kadar
boş bence binlerce insan kapılmış boş hayallere benimde hayallerim vardı bu boşlugun içinde yakalamak istedim yakalayamadım çünki düşecektim en derine bi anda çektim kendimi düşten uzak gerçege..... |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.