![]() |
Sevmek Varya Sevmek İnsana Ikadar Aci Verİyorkİ İnsannin Aklini
BaŞindan Aliyor Bİzde Sevdİk Bİzde Sevİrdik Ama Sİz Sevdimise İhanetlik Etmedik Bu DÜnyada Sevmeyen Yalan KonuŞmuŞ Olur AŞk Bİr Sudur İcmeyen Yoktur |
seni ne kadar çok sevdiğimi
bile bile gittin ellerimi uzattığım an arkanı döndün yardımına muhtaçken gittin ben şimdi sensiz sabahlara kadar seni düşünüyorum unutmaksa çok zor neden gittin neden reddettin bilmiyorum tek bildiğim seni deliler gibi seviyorum beni sevmesende seninle olan arkadaşlığımızı özlüyorum şimdi seni değil eceli bekliyorum çünkü seni ölümüne sevdiğimi gör diye |
aşk; koskocaman bir yalan bazen.cölle düşüren bazen de dağları
deldiren kavuşmasız kuruyan ırmaklarda yüzdüren aynada yaşlanan yüzünü seyreden aşk;koskocaman bir yalan boran kuşunun gözündeki üç damla yaşı akıtan dümeni olmayan bir geminin kaptanlığını yaptıran elimdeki kadehin içine bir parca kan damlatan ve o kadehde yüzmesini bilmeyeni yüzdüren aşk; neden diğe her sorulan soruya yanlış cevap veren resimdeki görüntüyle hayalere daldıran bir parca umut isteyen aşk; ne sensiz olur nede senle ded |
İşte gidiyorum...
Bir şey demeden... arkamı dönmeden şikayet etmeden hiç bir şey almdan bir şey vermeden yol ayrılmış görmeden gidiyorum...ne küslük var ne pişmanlık klbımde yuruyorum sankı senın yanında sesin uzaklasır her bir adımda ayak izi kalmadan gidiyorumm.. |
BİR DİLEK TUTTUM GÖNÜL BAĞIMDA... SENİ ARADIM O KAYIP YARINLARDA
..... TEK ÇAREM SEN MİSİM!!! YAR HERGÜN ÜZERSİN... BU MU SENIN SEVGIN..!!! ha. BENLIGIMI UNUTTUM..... BEN BENDEN OLMUSUM...!!! SEN DEGERR mi BILDIN... ...!!!ZALİM..!!! İNANMAK ZOR BENMIYIM BU HALDEKI.... HERMEVSIM BAHARINDA BİNBİR KIR ÇİÇEGİ... DUR SAKIN SARILMA ...!!! KOKUN SNERKNIMA. |
Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok
beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer |
sevsende sevmesende
senı sevıyorum demesende ben senı sevıyorum sen benı sevmesende sen yeryuzunde eş gök yuzunde gunessın sen uzaklarda gulumseyen bırıcık sevgılımsın... |
Saygıdan dostluğa uzanıp giden
Her yolun taşında sevgi var sevgi Gönül sevdiğinden ayrı düşerse Akan göz yaşında sevgi var sevgi İnsan sever ise söze ne gerek Sevda ocağında köze ne gerek Aşk yürektedir yüze ne gerek Sevenin düşünde sevgi var sevgi Bahar gelir kışta yaza selenir ozan türkü söyler saza seslenir Bağlar çiçek açar dağlar süslenir Hakkın her işinde sevgi var sevgi Eğer sevda yoksa kerem yanmazdı Leyla menunu çöllere salmazdı Ferhat şirin için da |
Sabah oluyor,uyaniyorum
gözlerimi aciyorum SEN gözlerimi kapatiyorum SEN. Bir gün gelecek,ne gözlerimi acmak , ne de kapamak isteyecegim , Neden diye soracak olursan KORKUYORUM........ Korkum birgün gözlerimi acdigimda senin olmadigini görmek. Korkum elini tutamamak, Korkum seni görememek, Korkum sesini duyamamak, Korkum o siyah gözlerine birdaha bakamamak, Korkuyorum tek ASKIM Korkuyorum büyük ASKIM Korkum sensiz ölmek........... |
gunesım sectım senı sabahlarımı aydınlat.huzur doldur ıcıme gusel
gozlerınle dıye ama sen herseyım oldun NEFESİM,TUTKUM,umudum hayatım DUNYAM sensız gecen her sanıye yuregımdesın GüNaYdİN GüNeŞiM... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.