![]() |
Nerden Bİleceksİn
BeŞ Saat Resmİnde BakiŞina BaktiĞimi Senİ KokladiĞimi. Nerden Bİleceksİn KİrpİĞİnİn Bİrİne Dokunup Bİrİnİ ÖptÜĞÜmÜ. Nerden Bİleceksİn RÜzgarda SavrulmuŞ DaĞilmiŞ SaÇlarini DÜzeltİrken OkŞadiĞimi AĞladiĞimi. Nerden Bİleceksİn Nerden… Aaah Nerden. Yakani DÜzeltİrken BaĞrina Dokunup Ellerİnİ Ellerİme AldiĞimi Ellerİmİn YandiĞini Nerden Bİleceksİn. Aah Nerden Bİleceksİn Senİ Alip GezdİĞİmİz Yerlere Çabucak GÖtÜrÜp |
Şu an ;
Yağmurlu bir sonbahar akşamında Yağan ben olsaydım. Pencerenden elini uzattığında, Parmaklarına düşen ben olsaydım. Sen beni yağmur , Ben seni SEN bilseydim. Yinede fark etmezdi. Hasretim benim... FERUDUN ERGAN: 4-11-2006.09;53 |
Dünümü,
Bu günümü, Yarınımı sildim, Yerine seni koydum. Bir sen varsın aklımda, Bir sen varsın özlediğim, Bir sen varsın içimde; Masmavi bir deniz gibi Kuzeninle o ilk gün geldiğiniz gibi. Unuttum, Unuttum, Her şeyi unuttum, Kendimi bile unuttum. Bir sen varsın unutamadığım Bir sen varsın aklımda Bir sen varsın özlediğim. Sildim,sildim, Her şeyi sildim. GÜLÜM; Yerine SENİ Koydum. Ferudun Ergan Osmaniye 27.08.07-01:17 |
yagmurlu bir günde
koşar gelirsem yanına ıslak saçlarımı düzelt, başımı omzuna yasla,nemli dudaklarıma dudaklarını ansızın deydir. masum üzgün bir cocuk gibi konuşursam anlaki sana nuhtacım. ver ellerini ellerime,yalanda olsa birkere seni seviyorum de. sana muhtac oldugum şu anda gel!! yaşamak olsanda gel,ölüm olsanda gel!! |
ben sen gibiyim
ya sen ben olurmusun?? ben durulmak istemeyen bir nehir sen,üzerimdeki virane sal olurmusun?? açsam diyorum yüreyimin tüm kapılarını sana sen iceri süzülen sevdam olurmusun?? darbe üstüne bir büyüyü daha! ama ben uslanmadım. ben,sen gibi karanlıkta günü yaşadım. bir dilenci misali soruyorum sana; günümdeki karanlığı yırtan, umudum olurmusun???? |
bizi bizden ayırırlar diye,
kimselere anlatamam seni kendim yaşarım,rüyalarımda yaşatırım, sadece benim olmalısın diye.... bilirimki evlisin bilirimkı yasaklısın bana,haramsın, bilirimki bana geç kalmışsın, ama bilki anlatılmaz bu gönüle... ağladım,güldüm,sevdim,seviştim dört mevsimi yaşadım seninle. sormadım,saymadım,aramadım,düşünmedim sadece korktum seni kaybederim diye... sen bana erken ben sana geç kalmışız bir kere, peki ne olacak bize?? bir yaprak misali sararıp döküleceyiz, |
karanlığın
insanı delirten bir ihtişamı vardır yıldızlar,aydınlık fikirler gibi tavanda salkım salkım... bu gece dağ başları kadar yanlızım... çiçekler damlıyor gecenin parmaklarından.. dudaklarım eski bir mektep türküsü karanlıkta sana doğru uzanmış ellerim gözlerim,gözlerini arıyor durmadan; NERDESİNNNNNNN!!!!! |
isyan edip ağladıgın mevsimlerde,
aşkımla silebildinse göz yaşlarını, sevemedinde benden başkasını, o bensiz gülüşler avutmadıysa seni, dindirmediyse hasretinı yıllar, ve bir türlü unutamadınsa beni, BEKLE GELİYORUM |
giderken bana bıraktıgın beni
şimdi,bulabilecekmisin? seninle yaşadığım senli saniyeleri şimdi dakika yapabilecekmisin? gözlerimdeki parlayan bakışları şimdi aşka dönüştürebilecekmisin? ya dudaklarımdaki hasret alevini şimdi söndürebilecekmisin? ne gözlerim,ne dudaklarım doyacak artık sana ne saniyeler ne senli dakikalar olacak sadece bana emanet ettiyin ben olacağım sen şimdi gelmesende, ben seni hayallerde arayacağım..... |
Gözlerinin derinliğinden gelen o mutluluğu,
İsmini mıh gibi aklımda tutuyorum Zorlanıyorum o iki kelimeyi söylemeye Ellerini tutsam haykırsam aşkımı Mecnundan perişan leyladan beter halim Neolur anla beni aşkım Unuturum seni sanma sakın Ruhumun heryerini sardı aşkın Sözveriyorum aşkımız hiç bitmeyecek Ellerim titriyor seni görünce Ne mümkünki seni unutmak aşkım İçimde bu acı, bu hasret, bu aşk varken. Çok uğraştım sana, seni sevdiğimi soylemeyi Olsaydın yanımda neler söyleyecekt |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:01 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.