![]() |
SeNdEn BaŞkA hİçBiR gÖzE
bAkMaDıM .... bİr YaBaNcInIn Elİnİ tUtMaDıM!!! sEvGiLiMsİn DiYe HeP hAyAlİnLe yAşAdIM, TeK SuÇuM sEnİ sEvMeKmİş UnuTmAdıM!!!! |
Sen Benİm Ezgİmdİn
Benİm MÜzİĞİmdİn Sen Benden Gİdİnce O Rİtİm Bozuldu Sen Benİm GÜlÜmdÜn Benİm ÇİÇeĞİmdİn Sen Benden Gİdİnce O GÜl Soldu Sen Benİm Canimdin Canimin İÇİydİn Sen Benden Gİdİnce O Can Yok Oldu |
Benİ
SensİzlİĞe Kat Cevap Verme Bana Artik Sensiz Sokaklar Çok SoĞuk YaŞamak Da BoŞ Artik Ben Ben DeĞİlİm Bu GÜn Saat 12de Ayriliyorum Beni TerkettİĞİn Sokaklardan Neden Cevap Vermİyorsun SesİzlİĞe GÖmÜlÜyorsun Allah Belami Versin Senin Gibİ Bir Dostu Kaybettİm Artik Bu Hayatta Ben Yokum Cİhan Yok Ben Bende DeĞİlİmne Olur Benİ Eskİ Bİr Dost Olarak Kabul Et Yayci Okulu 330 8b Cİhan Baydan Artik M Bu Ülkeyİ İsmİmİ DeĞİŞtİrec |
Gİderken DÖnÜp Bakmadin Ardina
Senİ Sevİyorum Dİya Haykirmak İstedİm Gİtme,kal,birakma Benİ Dİyecektİm Gururumu Yenemedİm Denedİm Sensİz Olamadim Sensİz Bİr ÖlÜ Gİbİ Yalniz Kaldim Bİr GÜn DÖnersİn Dİye Yollara Baktim DÖnmedİn İnsafsiz Yikilsin Tahtin Gİderken AĞlamayacaktim Öylede Yaptim Ama GÖnlÜme SÜzÜlen YaŞlara Engel Olamadim Belkİ DiŞardan Bellİ Olmadi AĞladiĞim Ama Kalbİmİn GÖzyaŞlarini Serbest Biraktim Aslinda Terketmİyordun Benİ Ama Anlayamadimda Bu Nedensİz GİdİŞİn |
sensiz kalmak benim ölümüm
senin olma hayali tek yaşama sebebim ya sen ya ölüm |
ben hiç kaybetmekden
korkmadım hiç hasretın ne oldugunu bire bir kendimi yasamadım cünkü ben hayatda hiç bir varlıgı icimde kaybetme korkusu yasatacak şekilde sevmedim tabiki seni tanıyana dek |
Aşk sadece masallarda yaşanır dediler bende bir masal yaşadım belkide
bunun içindi bukadar güzel olması nasıl istiyorsak öyle yazdık,çünkü kuralları yoktu bilindik cümleleri yoktu kendi dilimizi kendi kurallarımızı bulduk zamanla.Başkalarının anlamasını,onaylamasını beklemedik istemedikte zaten bunu sadece sen ve ben vardık bu masalda bir sonu olmayacağından kötü kalpli cadılara gerek duymadık uzak ülkelerden gelip bizi kurtaracak sovalyelerede...sadece sen ve ben yazdık ve yaşadık. aşk sadece |
yağmurlu bir geceydi.,
göz yaşları yanaklarında akıp gidiyordu ve bir türlü dinmiyordu., sanki gök yüzüde ağliyordu pencereyi açtı rüzgara yöneldi sanki rüzgar saçlarını okşiyordu yağmur onunla konuşuyordu hatıra defterini aldı mumun karşısına geçti yazdı yazdıııııııı.* hatıra defterini kapattı mumu söndürdü uzun bir uykuya daldı ve hikaye sona erdi. |
Hayat geldi geçti sensiz kalan bu can yandı gitti kederle dolan bu can
bir tek seni sevdi ama sense neşter cambazı gibi kalbimi tek seferde alıp gittin bu an son içtigim kadehimdeki şarabın tadını olunceye dek unutmayacam çunku ben seni sevdim ve adını bahar koydum bizi kıskananlar bize nazarı degenler utan diye biliyorum sendede suç yok ama aglarım be gulum hani sana bi gul almıştımya gulun sapındaki dikenler yaktı kaderimi ama sen beni sevmemiştin hiç belki sonradan anladım buyaptıgını ama art |
yıllarım aglar senle yaşarken kaderim hançerini yuregimi daglar çunku
sensizkende aglarım daglar gibiydi benin yuregim ne silah kabul ederdi nede sensizligi ama şimdi sen yoksun fakat yoklugunda yuregim yol olmuş geçenlerin sayısı belli degil yaksada sensizlik bu canı gururum yok etsede seni belki yıllar sonra bi anıdır diye gulecegimi zannetsemde hala seninlede aglarım ama en çok sensizlige aglarım be gulum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.