![]() |
Sen Uyuyunca
güneş birdenbire kaybolup gitse karanlık olsa da *******i ay doğmasa yıldızlar çıkmasa da senin varlığın aydınlatır benim dünyamı nefesinle ısınırım gel kucakla beni açtım sana kollarımı üşüyorum ne olur tut soğuktan titreyen ellerimi sıkıca sarıl bana iliklerime kadar hissetmeliyim seni gözlerin gözlerimde olmalı dudakların dudaklarımda sana sevdamı anlatmalıyım sabahlara dek korkusuzca fark etmez yıllarca sabah olmasa güneş doğmasa da yorulmam asla aşkımı şiirlere dökerim sen uyuyunca Hüseyin Erdoğan |
Sen Varsın Düşlerimde
iyi ki her gece sen varsın düşlerimde şimdi senin sayende ******* boyunca sıcacık uyuyorum yatağımda bir gece olsa da göremeseydim seni rüyamda inan ki soğuktan donardım uyanamazdım bir daha bir gün haber vermeden uçuversen gelsen yanıma atıversen kendini kollarıma ne olur hiç dönmesen geriye artık her şeyinle girsen hayatıma söyle canım sen ne dersin buna? 15.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Sen Yoksan Bu Hayatı Ben Neyleyim?
neden böyle suskunsun dünden beri? istemezsen bana hiç dönmeyebilirsin geri razıyım tebessüm et yeter uzaktan da olsa ısınsın İstanbul bu soğuk havalarda bakışlarından mahrum etme beni buralarda zaman zaman dön yüzünü Marmara'ya aydınlansın her yer,korkuyorum karanlıklarda sensizlik her gün öldürüyor beni bin kere ne olur şairini hasret bırakma sevgilere bak günlerden bu yana yazdığım şiirlere sen kokunu vermemiş misin bütün dizelere? düşlerimde,hayallerimde,şiirlerimde seninleyim söyle bana sen yoksan bu hayatı ben neyleyim? 17.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Sen Yoksan Eğer
*******im sensin mehtabım sensin sabahlara değin düşlerim sensin uyanmak istemem sen varsan eğer rüyamda olsa da bu bana yeter her zaman her yerde aklımdasın sen hayallerimde sen yüreğimde sen çıkıp gel bir sabah yanıma erkenden eğer beni mutlu etmek istersen düş görmek istemem sen yoksan eğer sensiz yaşamak ne de zormuş meğer akmasın göz yaşım geri dön yeter inan ki yalnızlık ölümden beter Hüseyin Erdoğan |
Sen Yüreğimde Yemyeşil Baharsın
yokluğun deli ediyor beni yapayalnız hissediyorum kendimi bilmem ki görebilecek miyim seni? tutabilecek misin yeniden ellerimi? ben mısralarımda dokunuyorum sana acaba! sen de değebilecek misin bana? hep soru işaretleriyle dolu hayatım bir gün bitecek mi lütfen söyle canım? *******ime girdin düşlerimde sen varsın sen yüreğimde yemyeşil baharsın hayallerimde rengarenk açarsın sensizliğimde başıma yağan karsın üşümem asla ömrümce yağıp dursan da yeter ki sen de ellerimi hiç bırakma sen gönlümdeki tek pınarsın yılın dört mevsimi kalbime sevgi akarsın sen benim mutluluk umut ışığımsın gecemde gündüzümde sen yanarsın bir gün bile olsa da sönme sakın beni zifiri karanlıklarda koyarsın korkuların kabusların içine atarsın sevincim neşem olsun senin gelişin ömrün boyunca beni sevmek olsun tek işin hiç eksik olmasın dudağındaki gülüşün ölünceye değin hep ben olayım senin düşün 26.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sen Yüreğimdeki Yangınımsın
sevgim bir pınardır akar durur şırıl şırıl gözlerimde bir ışık vardır bakar sana pırıl pırıl sen karalıkta bir nursun ay olursun yıldız olursun sabah olunca da bir güneş gibi doğarsın dünyamı aydınlatırsın ısınır yüreğim seninle sıcacık bir ateş gibi bedenimi sararsın sen yüreğimdeki yangınımsın günden güne alevlenir durursun sen benim bahar rüzgarımsın gönlümde eser tenimi okşarsın yılın dört mevsimi kalbimdeki yazımsın beni sevdanla hasretinle yakarsın sen benim ömrüm boyunca hiç uyanmak istemediğim rüyamsın bil ki hayallerimde de bir tek sen varsın 16.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sen Yüreğime Düşen Bir Ateşsin
havalar günlük güneşlik olsa da tir tir titrer üşür ellerim kalırım tipide ayazlarda sen yoksan yanımda karakışta bile yanar durur bedenim eğer ellerindeyse ellerim sen benim için iklimsin iliklerime kadar hissettiğim bahar mevsimimsin seni seninle yaşamalıyım ömrümce uyurken bile düşlerimde seninle olmalıyım her gece adını sevdamızı tekrarlamalıyım hece hece işte aşk budur diye bağırmalıyım bu alemde sen hiç bitmeyecek bir şiirsin bence ölünceye değin seni sevmeliyim dize dize sen benim yüreğime düşen bir ateşsin kalbimin dengi gönlümün ahengi bir eşsin yaşadığımı senin gelişinle fark ettim inan sen karanlık dünyama doğan bir güneşsin 08.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sende Kalayım Ömrümce
yokluğunda ne rüzgar esiyor buralarda ne de yapraklar kımıldıyor dallarda anladım ki sensizlik karabasandan da betermiş yarı ölüm gibi bir şeymiş sensiz hiçbir şeyin tadı olmaz bu alemde yaşama sevinci kalmaz insanın yüreğinde sen hep benimlesin her anımda söyler misin? gittiğin yerlerde ben oluyor muyum yanında? sardunya kokularını gönderiyorum sana senden yana esen rüzgarlarla beni öylesine hapset ki yüreğine sende kalayım ömrümce istersen de müebbete mahkum olayım sende 07.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sende Kalsın Kalbim
getirsinler seni esen rüzgarlar kahrediyor beni sensiz sabahlar kaderim mi söyle yalnız yaşamak senli düşlerimden sensiz uyanmak yıldızlara baktım gözlerin diye güneşi kıskandım yakınsın diye hasretin her gece yakıyor beni sende kalsın kalbim avunur belki korkutuyor beni yalnız ******* günler bile karanlık sen yoksan eğer inan ki hayatım ölümden beter bitmesin umudum geri dön yeter Hüseyin Erdoğan |
Sende Var mıyım?
güneş batıp akşam olunca bir hüzün çöker yüreğime gönlümdeki çiçekler birer birer solunca yokluğun beni çıldırtır adeta isyan eder dururum sensizliğime bilmem ki! ben sende var mıyım? hayallerinde ellerini hiç tutar mıyım? acaba! ben de senin için bir bahar mıyım? ne olur sevdiğim söyle bu soğuk kış günlerinde o güzel yüreğini hiç ısıtır mıyım? 17.11.2004 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.