![]() |
Hayat olmuş derin bir kuyu
Sevda denizinin kurumuş suyu Mutlu olmak için bir ömür boyu İnanıpta kimseyi sevme arkadaş Adı var kendi yok aşka inanma Seviyor deseler boş sözdür kanma Bir leyla bir mecnun yaşıyor sanma İnanıpta kimseyi sevme arkadaş Boşuna dönüyor dünya dediğin Bir hayat çıkıyor umut bildiğin Terkedip gidiyor gönül verdiğin İnanıpta kimseyi sevme arkadaş |
Seni düşünmeden nasıl yasarım bilmiyorum,
Sesini duymadan nasıl uyurum bilmiyorum. Ben senle bir bütün oldum, Sensiz yapamaz oldum. Ama gidiyorsun bunu degiştiremeyiz.. Tıpkı zamanın önüne gecemedigimiz gibi... |
Titriyor bak ellerin bana veda ederken,
Ayrılacak ne vardı böylr durp dururken. Bir sabah uyandığında ararsan beni yanında, Göz yaşlarını kim silecek gizlicem ağladıgında |
Hayat bir derin kuyu,Sevda denizinin kurumuş suyu,Mutlu olmak için bir
ömür boyu,İNANINPTA KİMSEYİ SEVME ARKADAŞ,Birtanem der yalandır aldanma,Seviyorum deseler boş sözdür kanma,bir LEYLA bir MECNUN yaşıyor sanma,İNANIPTA KİMSEYİ SEVME ARKADAŞ,Boşuna dönüyor dünya dediğin,Bir heves çıkıyor umut bildiğin,Bırakıp gidiyor ömür verdiğin,İNANINPTA KİMSEYİ SEVME ARKADAŞ..! ÇooooK Yalnızım :( |
Sensİz Sabah Olmuyor
Uyaniyorum Ansizim Sensİz GÜneŞ DoĞmuyoor Ah Yalnizim Çok Yalnizim. |
Sevdİm Senİ...
Sevdİm Senİ DÜnyayi Yikacak Kadar, Sevdİm Senİ Hayatima Son Verecek Kadar, Sevdİm Senİ Canimi Verecek Kadar Sen Anlamadin Ya İÇİm Ona Yanar. Sevdİm Senİ Çekİp Gİdecek Kadar, Sevdİm Senİ HerŞeyİ Birakacak Kadar, Sevecem Senİ ÖlÜnceye Kadar, Sen Anlamadin Ya İÇİm Ona Yanar. |
En sonunda öğrendim galiba, Aklımı kullanmayı..İyice tanımadan hiçbir
insana bağlanmamayı..Kimseye güvenmemeyi..Beni takmayanı takmamayı..Karşılıksız sevdalarda üzülmemeyi...Verdiğim değeri haketmeyen insanları silmeyi...Arkama dönüp bakmamayı..İnsanları değiştiremeyeceğimi Özellikle yalancıları..İnsanların dolduruşuna gelmemeyi..Çamura taş atmamayı..Mutlaka üstünüze sıçrar.Hiçkimse için kendime olan saygımı yitircek birşey yapmamayı...Belki ve keşke ile başlayan cümleler kurmamayı..Gözyaşlarımın değerini bilmeyi ve onları değmeyecek şeyler için harcamamayı..Bir çift tatlı söze kanmamayı...Ben izin vermeden kimsenin beni üzemeyeceğini..Kendimin herşeyden önemli olduğunu ÖĞRENDİM beni güzel hatırla!.... bunlar son satırlar..... farzet ki bir rüzgardım... esip geçtim hayatından...... yada bir yagmur.... sel oldum sokagında,,,sonra toprak cekti suyu..... kaybolup gittim... belkide bir rüya idim senin için.... uyandın ve, bittim... beni güzel hatırla!.... çünki sevdim seni ben... herşeyini..... sana sırdaş oldum.... dost oldum.... koynumda agladın.. yüzüne vurmadım hiç eksikligini.... beni güzel hatırla!... sayfalarca mektup bıraktım sana.... şiirler yazdım her gece.... çogunu,,okutmadım... sakladım günahını..... sevabını içimde,,sessizçe gittim... senden öncekiler gibi,,,,sende anlamadın... beni güzel hatırla!!.... sana unutulmaz ******* bıraktım.... sana en yorgun sabahlar... gülüşümü,,,gözlerimi,,, sonra sesimi bıraktım..... en güzel şiirleri okudum,,gözlerine baka baka... söylenmemiş 'merhabalar' sakladım her köşeye... vedalar bıraktım duraklara... ne ararsan bir sevdanın içinde,,, fazlasıyla bıraktım ardımdan.. beni güzel hatırla!!.... dizlerimde uyudugunu düşün... saçını okşadıgımı... üşüyen ellerini,,ısıttıgımı.. mutlu oldugun anları getir göz önüne... alnımdan öptügün dakikaları...... birazdan kapını çalan kişi olabilecegimi düşün... şaşırtmayı severim biliyorsun.... buda sana son süprizim olsun... şimdi,,,,seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum.... beni güzel hatırla!!... GİDİYORUM....... |
bir kelebek olsaydım,güneş yağmur demeden kanatlanarak yanına uçardım.
omzona konup sana doyasıya bakar,sana hiç haber vermeden yanağından öper kaçardım aşkım |
İçten olmayı gönülden istiyoruz. Ama ne yazık ki davranışlarımız, her
zaman düşündüklerimizin yansıması olamıyor. Kusursuz bir içtenlikten sözedebilmemiz için, ikisi arasındaki ilişkilerin uyumlu bir biçimde düzenlenmesi gerekir. Davranışlarımız düşüncelerimize, duygularımıza yakınlaştıkça içten olmaktaki başarımız da artmaz mı?.. Ne duruyoruz öyleyse? Sarılsak ya birbirimize!.. Aradım seni... Tanrı gibi her yanımda olduğun halde aradım seni... |
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar Ne de seytan bir günahı Seni beklediğim kadar geçti istemem kendini yokluğumda buldum seni bırak vehminde gölgeni gelme artık neye yarar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.