![]() |
seni sevmek, benim yeminim olsun.
sensiz yaşamak bana haram olsun. günlerim sensiz geçtiği için lanet olsun. ölmekse ölürüm yeterki senin için olsun. |
sensizlik çok acı
Yalnızlık rüzgarıyla geldin bana, geldiğin gün yalnızdım... yapayalnız.. tek başına bi çareydim... Yüreğime geldin oturdun yüreğimin en acı yerine, dertlerime çare, umutlarıma yelken oldun, bana yeniden gülümsemeyi, hayat dolu bakışlarını bana verdin, sende herşeyi ögrendim.. Aşka dair ne varsa sende buldum, sende yakaladım. Aşık olmayı, delicesine sevmeyi, aşkın ne demek olduğunu öğrendim, özlem çekmeyi, hasretle sana kavuşacağım günü beklemeyi ögrendim. |
Aglamak için gözden yas mi akmali?
Dudaklar gülerken, insan aglayamaz mi? Sevmek için güzele mi bakmali? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi baglayamaz mi? Hasret; özlenenden uzak mi kalmaktir? Özlenen yakindayken hicran duyulamaz mi? Hirsizlik; para, malmi çalmaktir? Saadet çalmak, hirsizlik olamaz mi? Solmasi için gülü dalindan mi koparmali? Pembe bir gonca iken gül dalinda solmaz mi? Öldürmek için silah, hançer mi olmali? Saçlar bag, gözler silah, gülüs, kursun olamaz mi? |
gözümden düşecek bir damla yaş olsaydın eger düşmemen için ömür boyu
mutluluktan dahi olsa ağlamazdım ama sen gözümdeki yaş degil içimdeki hasretimsin gülümmm |
Gözlerin dönmesin kara buluta
Sel olup akayım senin yerine Etrafın çeviren yalçın hudutu Çiğneyip yıkayım senin yerine İstemem gönlünü sarmasın hüzün Şarkılar söylesin susmasın sazın Sineme armağan olursa sızın Ömrümce çekeyim senin yerine Günahın varsa bana yazılsın Yollarıma bir bir sırat dizilsin Bırak cehenneme kabrim kazılsın Kendimi yakayım senin yerine |
Saçlarındaki yakutlar eritir güllerimi
Zülüflerin alev şelaleler, kalbimi dağlar Ararken kokulu mum alevinde yanan hayallerimi Günahı keşfeden çocuk senin için ağlar Ansızın geldin ülkeme, yıktın heykellerimi Ve işte ülkem, yalnız kaldığım her yer Surlarında ismin, kuytularında sırlar saklı Kurulmamış hayallerle avunurken gölgeler Duvarlardan kazıdığım ismin yasaklı Ülkem, senden kaçarken kaybettiğim şehirler Bu aşk ıssız limanda beklenen gemi Kasırgaya tutulan kelebekler geri dö |
Bir kumsala terkedilmiş *******de arıyorum
Kaybettiğim ayak izlerini Ne meltemler getiriyor saçlarının kokusunu Ne de dalgalar senden bir haber veriyor bu akşam Yıldızlara anlatıyorum Akdenize anlatıyorum yalnızlığımı Bir titreme sarıyor bedenimi Sımsıcak düşler sararken yüreğimi Bu ağustos akşamında Geri getir gülümseyişini Bırak git dolunaya Saatlerce seyredeyim seni Sonra gözlerime hapsedeyim En masum halini, yaşadığımız günleri Usulca sokul koynuma Gecenin karanlığı gibi |
hayat nedir,nedirki anne;
bir oyun bir masal değilmi? bak,kırıldı oyuncaklarım.... ömrüm gitti, sevdam bitti...... inan ben hiç büyümedimki.... |
Aşk öldürür dediler,
Aşk güldürür dediler. Ne öldürdü, Ne güldürdü, Sürüm sürüm SÜRÜNDÜRDÜÜÜÜ..!!! |
o seni düşünmek yokmu?
******* dolusu seni düşünmek sarılmak karanlıklara sen diye sen diye kucaklamak yastıgı,okşamak,öpmek.... o seni beklemek yok mu? hergün sabahlara dek uykusuz beklemek ahh!ayak sesleri,kapı gıcırtıları bilemezssin bir defa yaşamaktır o bin defa ölmek.... o seni özlemek yok mu? saçlarını,ellerini,dudaklarını özlemek uzun uzun gözgöze gelmek seninle seninle bir olmak,beraber olmak,sevişmek... o seni gizlemek yok mu? kuşlardan,çiceklerden bile kıskanıp gizlemek |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:00 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.