![]() |
Gözlerin, hayatımın nazar boncuğu
Gülüşlerin, yarınlarımın tek umudu Seviyorum ya Çıplak ayaklarla ateşlerde yürüyorum Yanmıyor ayaklarım Koşuyorum delicesine Bir avcuma umutlarımı Diger avcuma yarınlarımı alıp Yüregine koşuyorum Geçtigin yolların kenarlarına bir cicek ekiyorum Gözlerine baharı dokuyorum Gökkuşagındaki tüm renklere Ellerimi bandırıp Yıldızlara sevdamı boyamaktayim Günden güne erisem de Gözlerin ; Son nefesimde acılarima inat nazar boncugum |
yalnızlıklarım en kalabalık yerlerin vehdidir.,
aynalar reddeder beni adım düşer umursamaz bir hava eser odamda ellerim üşür ellerim buz olur yinede yanar yüreğim BEN YANARIM.... keskin bir ustura şah damarıma sallanır böler orta yerinden şarkılarımı böler düşlerimi böler gülüşlerimi yenilgilerim büyür yetim kalır yetim kalır kahrına umudum. ellerim uzanmaz sana ellerim usanmaz sana uzanmaktan. kırılır orta yerinden bileklerim alçıya alınır sevdalar BEN YANARIM.... göz be |
(T)utkusun bende hiç tükenmeyen
(U)mutsun bende hiç tükenmeyen (G)üneşsin sen batışı olmayan (Ç)içeksin sen hiç solmayan (E)n güzel hayalsin bende hiç bitmeyen |
Bir gün yüreğimin kapısı çalındı ve
Şiir kokan, türkü kokan bir sevda girdi içeriye EYVAAAH ! Ya umudum ile hasretim arasındaki köprünün basamakları kırılırsa.. Ya benim oyuncakları kırıldı diye ağlamaktan göz pınarları kurumuş içimdeki çocuk uyanırsa.. Korkularım ve kırılganlıklarım hep bu yüzden Hep kendime pişmanlıklarım.. Şimdi bir uçurumun kenarından bakıyorum aşka Bir adım atsam, annesinden uçmayı öğrenmeye çalışan yavru bir kuş gibi düşecek umudum yere.. Artık sevdam sana d |
bir yakamoz akşamında denize gömdü sevdalarını;
... ve hatırladığı tek şey hırçın dalgaların yüreğinde bıraktığı sitem şarkılarıydı. şarap içip şiir yazardı,kimi unutulmuş sevdalar adına hep istedi ama sarhoş olamadı hiç. bir keman sesini severdi, haaa bir de bağlamaya dayanamazdı. akşam üzerleri yelken açmış gemilerin ardında bıraktığı izleri görür ve düşünür; *******i yalın ayak yürüdüğü Arnavut taşlı kaldırımlı sokakları hatırlar, ve 1989 baharından bir tango mırıldanırdı sanki.... |
Biliyor musun saat tam
12 Kalbim çarpıyor Yine bizim şarkımız Radyoda Sende dinliyormusun Acaba Biliyor musun saat tam 12 Sanki bu gece hiç Bitmeyecek Yanaklarımdan süzülen iki Damla yaşla Seni düşünüyorum Hayallerimde Ellerim titriyor siliyorum Yavaşça gözyaşlarımı Kırılan kalbimim sesini dinliyorum Yalnızlığımda Biliyor musun saat tam 12 Seni düşünmeye paydos Radyoda sevmediğim bir Şarkı Kalemimi elime alıyorum ve Başlıyorum yazmaya Kana bulaşmış Duygularımla Acınmı |
Şiir mi?
Şiir nedir? Anlatabilir mi? Güzelligini. Sözler kelimeler yeter mi? Hangi beyit, mısra anlata bilir? Sımsıcak kokunu. Hangi cümle kelime söylele bilir Alev gibi yakan buseni. Kolarındaki huzuru, sevgiyi. Boş veer sevgilim. Sen anlarsın sevdigimi. Gözlerimdeki pırıltıyı Kalbimdeki kıpırtıyı Hasretindeki sızıyı Sen sen birtanem. Başlı başına bir şiir. Bir ömür, bir YAŞAM'sın Sana ulaşmak ise Bir RÜYA..! seni rüyamda görmek bile bir başka güzel |
SEN GITTIN VAKITSIZ OLDU BU GIDISIN
SEN GITTIN BEN GENE SENSIZIM DEVAM EDEMIYORUM YAZAMIYORUM ALLAH KAHRETSIN ACI CEKIYORUM ÖYLE ACI VARKI ÖYLE KEDER VARKI ICIMDE BUNLARI DILE GETIREMIYORUM YOK ARTIK SUSUYORUM YAZAMIYORUM ELLERIM TITRIYOR GÖZYASLARIMDAN HAYALINI BILE GÖREMIYORUM BEN BEN SENI KAYBETMEKDEN COK KORKUYORUM VE SUNUDA COK IYI BILIYORUM SENI SENI SENI SENI KAYBEDIYORUMMMMM gurbet_cicegi |
Cok Korkuyoeum ÖlÜmden
ÖlÜmden Degil Amelimden Cok Korkuyorum Azrailden Azrailden Degil Cehennemden Cok Korkuyorum Kabirden Kabirden Degil Sorgu Sualden Cok Korkuyorum Hesab GÜnÜnden Utaniyorum O GÜnden O GÜnden Degil Rabbim Senden |
YANLIZLIGIM GENE YANIMDA
GENE SIIRLERIM GIBI BAS UCUMDA GELECEK O YARINLAR VARYA ISTE ONLAR GIBI IMKANSIZSIN BANA ############################### KILIT ÜSTÜNE KILIT VURDUM GÖNÜL KAPISI NASIL ACILIR UNUTTUM BILIYORUM ISTESEMDE OLMAYACAK SEN BANA YASAKSIN BU HEP BÖLE KALACAK IMKANSIZSIN BANA KADERIM BU ASILMAYACAK gurbet_cicegi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.