![]() |
Unutmuştum seni!
Artık eskisi kadar girmiyordun rüyalarıma Hıçkıra hıçkıra zıplamıyordum yatağımdan Unutmuştum seni!.. Bir anda çıktın karşıma Hiç beklemiyordum seni görmeyi Belkide seni görmeye dayanamayacağım için Düşünemiyordum böyle birşeyi Sonra birden çıktın karşıma Önce kalbim duracak sandım Belli etmemeye çalıştım heyecanımı Ama nafile... Hani bir çocuk kaybedipte bulamadığı Bir oyuncağını bulur ya Hiç ummadığı bir anda işte aynen öyleydi Yaşadığım şey!.. Be |
ah garip gönlüm ben seni;
severim ama sen beni sevmezsim. bırakma beni; götürbeni gittiğin yere, tek başıma yalnız kalamam. senin kokunu özledim, beni hayata bağlayan ; atma beni ölümlere atma beni zulımlere. ah gölüm fatmanur götür beni gittiğin yere.... |
sabah uyandığımda aklımdaki sensin
yüzümdeki tebessüm sensin gözlerimdeki pırıltı sensin offf...yine özlemişim seni daha gece rüyamdaydın... beraberdik,elele aşkımizi yaşıyorduk ne çabuk özledim seni ben niye her an seninle olmak istiorum elimi tuttuğun an var ya içim titriyor ya gözlerimin içine bakışın... ordaki beni görüşüm...aşkı görüşüm... o an biraz daha geliyorum sana hiç ayrılmak istemiorum zamanı durdurmak,seni yaşamak,kollarında uyumak... ne güzel olurdu değil mi aşkım? |
Aşkı sende öğrendi bu yürek
Ayrılığı sende Sensiz hayatın geçmediğini Sen gidince öğrendi Seni sensiz de sevdi bu yürek Seninleykende sevdi Ama hiçbir zaman unutmadı seni Gülüşünü,bakışını,öpüşünü |
GÜL DESTEM
Bir güldün elimde Renklere boyanmış Açıp açıp solmuştun Saklıyordum kalbimde Kıyamazdım Umutsuzca gidişine Belki günlerdi Seni bana bağlayan Belki de zaman Bilinmez bir bilmece Görünmez bir ufuktu Güllerindi beni bağlayan Bir tek gülüşündü Yılların hüznü vardı üstümde Çıkartıp atamıyorum Hala o güzel kokunu Saçlarının titreyişini Ellerinin nazikliğini Hissediyorum kalbimde Belki bir umuttu Kandırmacaydı benim için O bile yeterdi bana Dokunsan ağlardım belk |
Geceye inat seninle sabahlıyacam Güneş utansın diye
seninle ısınacam Yastıklar aglasın diye sana sarılacam Unutma birtanem ben hep sana bağlı kalacam |
bir hayaldi benimkisi bir rüyaydı gördüğüm
bu kadar çabuk uyanmak zorunda kalmam belki buna inanmamdı en büyük hatam seni ne kadar sevdiğimi tarifini bile yapamazken bu hayata sen yaşattırdın bu çekilmez acıyı bana inan sendin benim tek beklediğim sendin tek benim sevdiğim benim yazdıklarımı ne sen anlıyabilirsin nede bir başkası senden başkası bana haramdı umut kalmadı artık bende hayallerim tükendi seninle uyanmak istemediğim bir rüyam sonunda kabuslara döndü ve en büyük duam |
vatanımı seviyorum
ama bırakamıyorum topraklarına basmaya ben bile kıyamıyorum vatanıma canım feda insanların her biride vatanını seviyor canını feda ediyor atatürke gelince türkleri seviyor savaşlara gelince canını göz kırpmadan veriyor aşığım ben bu vatana kim aşık olmaski? sözler bile yetmiyor ona kanlar bile az geliyor cok zaferler yaşadık cook üzüntüler biz sehit oğluyuz haydi türkiyem yürü mehmetcikler kalbimizde ölüyolar herbir gece dünya bile korkar s |
sensin dünya
sen ateşşin baka baka sevdim seni dünyada teksin, güzelsin sevilmeye değersin sensin benim yarim ama ayrılmak demek dünya bitti demek oh oh dersin şimdi güzellerin güzelisin elini sallasan ellisi bizde yoktur ilerisi sevmiyosun beni biliyorum ben seni oh demek kolay senden ayrılmayı sorsana of demekle bise olmaz kalbim bir an bile durmaz severim demekle laf olmaz kalp severse can durmaz aşkı bilen sever seni bilen över of diye içine çeker gece is |
her geçen gün
kalbimdeki acıyı daha fazla arttırıyor yüzünü göremediğim bir gün kalbimde nasıl bir arayış var bir bilsen geçen gün seni rüyamda gördüm dilim varmadı söz söylemeye gözlerine öylece baktım bu benim daha çok ümidimi artırdı seninle olmayı seninle gün geçirmeyi her gün biçare dolaştım sokaklarda seni bulamadım seni göremedim ama biliyorum nasıl olsa göreceğim bulacağım seni hep bu ümitle yaşadım epey bir zaman geçti aradan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.