![]() |
Sensin ilk aşkım,
Sonuncusuda sen olacaksın. İyi vekötü günlerde, Yanımda bir sen olacaksın. Benimle bir ömür paylaşacaksın. Kalbimin en iyi yerinde olacaksın. Bana o gözlerinle daha çok bakacak; Her bakışında kalbimi yakacaksın. İnan aşkım kalbimde bir sen varsın. İlk sen oldun tek sen olacaksın. Bir ömür kalbimde kalacaksın. |
Süzülür kalbime,yalar geçer tutamam, neden bu ayrılık,yanar,tutuşurum
hayal dediğin nedir,bahtsızım kavrulurum.Ayrılık kalbimde,sensizliğimse derinlerde...kalbime konmanı cok bekledim.Umutlar ah bu umutlar yok etme beni görünmeyen derinliklerde... |
Hüznüne dokundum;
Gökkuşağı gibi değildi renkleri, Siyahında kayboldum. Yoruldum,hep yoruldum. Kime dokunduysam yaralı kanadımla, Yalanlarında kayboldum. Masum bir çocuk bakışıyla geçtim Aşkın kör gözlerinden. Yüreğimi büyüttüm, Düşler yetiştirdim minik avuçlarımda. Ağlamayı öğrendim,gülmeyi unuttum. Hırçın denizlerde boşa kürek çektim hep. Yalnızlığın kıyısında unutulmuş bir liman gibi Bekledim durdum. Nereye gittiğini bilmeyen bir yolcunun Sessizliğinde geçti hayatım. Aşkı bula |
zalim bügün nasilsin? Iyimisin?
Ben cok iyim senden sonra hayatim daha huzurlu daha mutlu. Unutun mu beni zalim? Ben unutum artik seni düsünmüyor,özlemiyor,sevmiyorum *******i artik senin icin siir yazmiyorum. Evet zalim bazen agliyorum bazen yüregim sizliyo cünkü sana inandigim,seni sevdigim,sana güvendigim icin. Biliyormusun zalim beni gercekten sevmedigini anlamistim. Oysa ne cok sevmistim seni be zalim sana ne kadar deger vermistim!!!! Zalim beni gercekten sevdinmi??????? |
bir başka anlamı daha varmış uzaklığın, böylesi bir yakınlık ne derin
bir acı,anla, yakınımdasın, yakınımdasın,yakınımdasın,okadar yakınımdasın ki sarılamıyorum bile sana,gözlerinde hep başka ellerin sildiği yaşlar, yüreğinde hep başka dillerin tesellisi... ölümün bile benden uzaklarda olacak sevgili, ne söylesem yapmacık diyecekler sevgili, ne yapsam kasıtlı, kim bilir ne zaman duyacağım haberini ne olacağım? ağlamak bile kolay değil,"kim bu ?" diye soracaklar . |
Yolun Sonu Geldİ İŞte
Ne Gerİ DÖnÜŞÜ Var Bu Yolun Nede Devami, YaŞanan YerŞey Buraya KadarmiŞ Sevgİlİm, Yillarin ÜstÜne YazilmiŞ Bİr Sevda Ayrilikla SÖslenmİŞ Bİr AŞk Var Ortada Ellerİnle Vururken Dertlerİ MutluluĞa; Nede BİrgÜn Tek KarŞilik BakiŞmadim Sana Bu Ne YaŞamaktir Nede Ölmektİr, GÜlÜm. İkİsİ Arasinda Gel Gİtler Kaldi Bana; Bu Ne Yaman Bİr Sancidir. Haydİ Gİt Lanet Olasica Durma Artik; Gİderken Arkani DÖnÜp Bakma Sakin, Barİ GİdİŞİn Şerefle O |
Üşüyorum yokluğunda
ne yapıyorsun nasılsın bilmiyorum hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım hayallerimle rüyalarımla özleminle yaşatıyorum seni kalbimde nasıl geçti sensiz yaşamım hatırlamıyorum resimlerini yapıyorum resmine bakarak ağlıyorum nasıl hayaller kurdum, bir bilsen akşam olur gideriz sahile sen yıldızlara bakmayı çok severdin seninle sahilde otururduk yıldızlara bakardık derdin ya ikimizde şu yıldızlar gibi en tepede sadece ikimiz olalım derdin |
Zoruma gideni icime attim
Bitmesin diye bu büyü... yüzüne vurmadim hatalarini Seni bagrima bastim..kopamadim Bile..Bile! Icime sinmeden Ayrilamadim..! Biz Kirlendik.. Sana da, banada eller dokundu Azar..azar kaybettik birbirimizi Gitmelerin korkutmuyor artik beni Kokunu sök duvarlardan! Bütün esyalarini topla! Kapiyi hizli carp kararli olsun! Yalin ayak kaldi bir sevdam daha Kederim bana ders olsun..! Bu nasil ayrilik..? Bu nasil veda..? Gözlerin kal diyor.. |
gözlerini kapat ve düşün;
yanındaymışım gibi söylemek istediklerini söyle; duyuyormuşum gibi seni seviyorum de; -bende seni- diyormuşum gibi bu gece uyuma; gelecekmişim gibi tüm bunları yap, benim hergün yaptığım gibi |
Yüreğim sızlıyor derinden doktor,
Artık sızıyı dindirde bitsin, Gözlerimdeki yaşa bakma sen doktor, Herşeyi bir anda yeter sil gitsin. Hem sevmişti, hemde terk etti, Aşktan korkarmışda o yüzden gitti. Seven insan hiç terk edermi, Yalan bunlar yalan,değilmi doktor. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.