![]() |
yolumdan çekil yavrum
bağlasalar duramam demir asa demir çarık dedim neyleyim! yolculuk dedim ağaçlara tünedi yine akşam kargalarla bir rüzgar kendini yerden yere vuruyor kırık dökük yıldızlar belirli uzaktan telsiz mevceleri ardım sıra koşturuyor anamdan yolcu doğmuşum yedi dağın yolları kalbimden geçer salkım salkım mısralar gelir içimden dudaklarımda yağmur damlaları alır beni yollar beni alır gider anamdam yolcu doğmuşum nehirlerle birlikte denizlere kavuştum akşam dedim |
Unut bu sonu gelmez sevdamızı...
bırak yeni güneşler doğsun semalarında bulutlar gizlemesin yıldızlarını yeniden başlasın herşey yeniden doğ bensiz şafaklarda. Unut can, unut senin için yazdığım sevda şiirlerini. De ki; bir rüya idi bitti. De ki; bir hayaldi, solgun aynalarda yansıyan. De ki; bir romandı, sonu koskoca bir hiçle biten. Unut beni can, Unut vakit varken... |
seni seviyorum diyorum, ama sen bana
inanmıyorsun senin için aşkımdan ölürüm diyorum ama sen bana inanmıyorsun sana aşkımı ilan ediyorum seni sevdiğimi söylüyorum senin için canım feda diyorum ama sen bana inanmıyorsun |
hadi gel yoksa kaybolacağım karanlıklarda....
belki sisli bir kış gecesi belki hüzünlü bir sonbahar akşamı cesetimi bulacaklar camurlar arasında... gelip sana haber verecekler bir elinde resmin bir elinde silah vardı diyecekler..... inanmayacaksın....... kalkıp geleceksin yanıma cesedimi görünce taş kesileceksin senin için neler çektiğimi bir bir anlayacaksın..... affet beni diyeceksin seni coktan effettiğimi bilmeyeceksin..... eğilip sarılacaksın soğuk vücuduma işte o an bir fısıltı |
Neyi yaşamak istiyosan onu yaşa
öyle bi hayat yaşıyorum ki cenneti de gördüm cehennemi de öyle bi aşk yaşadımki tutkuyu da gördüm pes etmeyi de bazıları seyrederken hayat ı en önden kendime sahne buldum oynadım öyle bi rol vermişlerki okudum okudum anlamadım kendi kendime konuştum bazen evimde hem kızdım hem güldüm halime sonra dedm ki" söz ver kendine" denizleri seviyosan önce yüzmeyi bilceksin uçmayı seviyosan düşmeyi de bilceksin korkarak yaşıyosan,yalnızca hayat ı sey |
HER ZAMAN AKLIMDASIN
Aklımdan geçenleri bir bir Sanki okur anlar gibiyim Ben senin hiç tatmadığın DUYGULARIN ESİRİYİM..... Sanmaki bir anlık heves Çılgın bir sevgili gibiyim Ben senin ürkek , çekingen GÖZLERİNİN DELİSİYİM..... Sende sev artık sev deli gönlünce Susadım , hasret kaldım gülüşüne Duysun artık duysun bizi herkes SEVİYORUM DELİCESİNE SENİ SEVGİLİM. Gözler yaşlarıyla hiç hoş olmuyor. Gönüller kederliyken zevk alınmıyor Hani o gülen gözler yanaktaki gamzeler GÜLSÜN GÖZLE |
Erken olan seni sevmekti
Ben hep geckalmısımdır zaten Agacın yesiline papatyanın İlkbaharın müjdesine hep gec kalmısımdır Çocukluguma, umutlara, Kagıttan yaptıgım gemilere Hep gec kalmısımdır Erken olan seni sevmekti Dünyanın nice nimetlerine Hep gec kalmısımdır Yeni dogan bir bebegin Sevinç gözyaslarına, gencligime Gülmeye, gülümsemeye, sevilmeye Hep geckalmısımdır. Ömrümün son günüdür gibi görünse de Ben ömrümü yaşayabildim diyebilmeye bile Geckalmısımdır Erken olan seni sevme |
Arada Bİ AŞik Olmali İnsan
Ruhundakİ EskİmİŞlİĞİ Atabİlmelİ Uyanip AĞir Yorganini Aralarken, Onu BulacaĞini Umut Etmelİ. Ama Her Yenİ Sabaha; Nefrette Duyabİlmelİ İnsan Bİr Umudun DİĞerİneyikiliŞina KÜfredebİlmelİ Bazende VazgeÇebİlmelİ OnsuzluĞa. VazgeÇenlerden Olmayasin Sen Kara SaÇlarin Senİ DİĞerlerİnden Farkli Kilsin. SevdİĞİnİn GÖzÜne Çarpsin Senİ Ben Senİnİm Dİyebİlsİn........ |
En Yakin Denİz Kenarina Atiyorum
Kendİmİ Her Dalga Halİme ÜzgÜn Her Dudakta Bana TebessÜm Ne Vardi Ah Ne Vardi Şu Kaldirimda Resmİn Olsaydi EĞİlİp Öperken Ben GÖrenler Varsin Dİlenİyor Sansaydi |
seni sensiz yaşayalı 68 gün olmuş.
şimdi dualarım var gökyüzüne ulaşan, birde duygularım. senin olmadıgın bu şehre mahkumum bugün dogum günümü sensiz kutladım. bekledim sevdigim ararsın diye... ne çok güneş sensiz dogdu ne çok gece sensiz geldi. seni bekledim umutsuzca gelmedin birtanem günler boyunca. unutma her kopuş bir doguş demektir. dünya döndükçe sen varoldukça ben yanlızca seni sevecegim...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.