![]() |
BENI UNUTMAK ISTEDIKCE
BIR SIZI SAPLANACAK SOL YANINA GÖZLERIM GELDIKCE AKLINA BIR KURSUN GIBI VURACAK SENI O ANDA ############################### BENI UNUTMAK ISTEDIKCE SEN SIIRLERIM GELECEK AKILANA BIRDEN YANACAK YÜREGIN O ANDA ################################# BIR GÜN CEKIP GIDECEKSIN KURTULMAK ISTEYECEKSIN MALESEF SENDE BENIM GIBI ACI CEKECEKSIN #################################### BENI UNUTMAK ISTEDIKCE MIH GIBI AKLINA GELECEGIM gurbet_cicegi |
BIR DILEK TUTDUM GÖNÜL BAGIMDA
SENI ARADIM KAYIP YARINLARDA YÜREGIME KOYDUM SENI ANLA INANMAK ZOR GELIYOR BILIYORUM ASLINA AMA ILK DEFA DILEK TUTUYORUM SENIN ADINA ################################## AKLIMA GELMEZDI SEVECEGIM UGRUNDA MAZI SILECEGIM DILEK TUTUP SANA GELECEGIM ISTE KADER BUYA SEVDIGIM OYNADI GENE BENIM DUYGULARIMLA ILK DEFA BIR DILEK TUTUYORUM SIMDI SADECE SENIN UGRUNA gurbet_cicegi |
BEN SANA MECBURUM BILEMZSIN
KALBIME KAZILDIN GIDEMEZSIN BEN SANA MECBURUM BILEMEZSIN YÜREGIMI SENINLE ISITIRIM NERDESIN ######################### AGACLAR YAPRAK DÖKÜYOR GÜNES ESKISI GIBI ISITMIYOR BEN SAAN MECBURUM KIMSE BILMIYOR SU YÜREGIM SENSIZLIGE HER GÜN ISYAN EDIYOR gurbet_cicegi |
SEVENIN GÖNLÜNDE UMUT YOKSA
YÜREGINDE SEVGI OLMAZSA HAYAL NEYE YARAR DÜS NEYE YARAR ICINE SIGMAYAN EFKAR VARSA KADEH NEYE YARAR MEY NEYE YARAR TESELLI EDECEK DOST YOKSA GÜLMEK NEYE YARAR AGLAMAK NEYE YARAR gurbet_cicegi |
unuturum diyorsun unutabilecekmisin ben senden bir parçayım
hadi kopar parmağını kıyabilecekmisin ben kopardığın parmağından akan kan değil geriye kalandan acıyım |
Günler su misali geciyor,
sanki kader bizi yavas yavas ayiriyor, kalmadi fazla vaktim, ölmeden birgün önce gel bebeğim... Tozpembe idi hayallerim, hepsini tek tek yitirdim, hayallerimle beraber söndü umut isigim, ölmeden birgün önce gel bebeğim... Hazretin öyle zormuski alisamadim, sevdiceyim ben bunlara dayanamadim, gel gör bak ne haldeyim, ölmeden birgün önce gel bebeğim... Zaman gecsede gönlüm gecmez, beni idam etselerde sevgim bitmez, yine dermansiz derde yakalandim, ölm |
döme bana dönme
ben zaten senın için hiç şiir yazmadım ki senın için hiç sabahlara kadar aglamadım ki yada mektup beklemedim ki gözlerimle sadece git gelme gelmek istesende geleme sende benım kadar sev sev ki sende gülme sende agla hep hayatında git dedim sana git ama son bi kez arkana bak bak ne diyor dudaklarım gitme...! |
unutma senin için açan çiçeklerde solar
senin için atan kalplerde atmaz olur alev alev yanan ateşlerde söner senin için ışık saçan yıldızlar bile ışık saçmaz olur kayıp giderler uzaklaraaaa gözlerin arayacak senin için ışık saçan o yıldızları onları göremeyince işte o an anlayacaksın beni gerçekten kaybettiğini |
Sevmek istiyorsan,acılarını öğrenmelisin
Kaybetmek istemiyorsan,değerini bilmelisin Eğer beni herzaman Yanında görmek istiyorsan Zor şey değil sadece SEVMELİSİN... |
Sevme Sakin Kİmseyİ Kendİnden BaŞka Derİn Bİr Ucuruma DÜŞme Sakin Bİr
AŞkla Her İŞe GÖnÜllÜ Ol HİÇ Hirsli Olma Sakin Kederlİ GÜnlerİnde Bİle Hep TebessÜm Takin Bİr KİŞİye BaĞlanma AŞkla Sadik Olma Terk Edİlsen Bİle HİÇ Sararip Solma Sen Daİma AĞlarken AĞlayan Kalbİnle O Vefasiz Bİr Kiza Sarilip ÖpmÜŞtÜr Bİle Ekserİye Erkek Bİrer Ruhsuz Canavar AĞlatacak Bİr Çİft GÖz Kirilacak Kalp Arar Bu Sefer Sen Zalİm Ol KarŞindakİnİ AĞlat Sevİyorsan SÖyleme Ama Daİma Aldat |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.