![]() |
hadi git durma hemde sus söyleme sakın sen ne olacaksın deme bana ne
olacagım dertlerimle basbasa kalıp hergün seni anacagımı biliyosun sus ben güle güle derim ama sen hoşcakal deme söyleme sakın SAKIN SÖYLEME |
Kulaklarimda Çinliyor Bİr Ud Gİbİ Sesİn Korkuyorum Ne Olur
Bİtsİn DeyİŞİn.. Yildizlarin KayiŞinda KalmiŞ GÜlÜŞÜm,,gÖzlerİmde İse Senİn Son BakiŞin.. Adim Adim Sensİzlİge Mahkum Ettİn Benİ,,, Her Attigim Adimda ÖlÜme YaklaŞtirdin Benİ..oysa Bİlmİyorsun Sevgİlİm Sen Benİ ,,gÖzlerİmİ Yumdugumdada GÖrÜrÜm Ben Senİ.. Gİdİp Gelİyorum Kendİmle Sen Arasinda ,,sensİzlİgİn Bu İlk AkŞaminda.. Beynİm VazgeÇsede Senden Kalbİm Vaz GeÇemİyor Sana Ol |
Sensİzlİk Nedİr Papatya YÜlÜm Bİlİrmİsİn..bazen ÖlÜm
Bazendekiyametİn Habercİsİdİr .sensİzlİk Yoksulluk Gİbİdİr,,aŞki Dİlenmek AvuÇ AÇmaktir BÜtÜn Duygularini Ortaya Çikarmaktiracidir Karamsarliktir Yok Olmak Gİbİdİr..karanligin İÇİnde Senİ GÖrmek Senİnle YaŞamak YaŞadini Bİlmek Vede Gelmeyecenİ Bİle Bİle Senİn Nefes Aldigini Hİssetmek Huzurdur..sensİzlİk Hayatin Verdİgİ En Aci Yalnizliktir.. |
Bİr GÜn Gelİr Elbet .benİmde DÜŞlerİm GerÇek Olur Senİn
GÜzellİgİn Gİbİ GerÇek..sonsuzluga GÖtÜren AŞk AteŞİyle Yakan GÖzlerİnİ Benİ Benden Alan GÜlÜŞÜnÜ GÖrÜrÜm Elbet.. Bİr GÜn Gelİr Sana Dokunur ,İÇİmdekİ Sensİzlİk Özlemİnİ Son Buldurur,,o UlaŞilmasi GÜÇ Dudaklarini Öperİm Elbet.. Anlatimya ÇİÇek BakiŞli Yarim ..sana Ben Tutsak OlmuŞum.. AŞkinla PerİŞan Vİraneye DÖnmÜŞÜm.. |
Tebessümdür yüzü güzel kılan
Tatlı bakışlardır geleceğe ümitle bakan ve Herşeyden önemlisi Hayat güzel diyebilmektir Acılara aldırmadan..... |
Az önce yakaladığım balığı poşete koyarken elimden kaçırdım, ben bi
balık kaybettim ama o hayatını kazandı... Ne olur sen ellerimi bırakma kaçma benden! Hayatımı alma ellerimden... |
Ey onun verdiği nefesi benim aldığım iklim..
Ey uzaktan nazar edişim benim.. Ey vahşi ızdırabım.. Ciğerlerimi çıkarsalarda sunsalar sana Bi tebessüm edermisin bana... |
beyazlar giydiğince bir durr-i yektaya benzersin,
siyahlar giydiğince sen hemen leylaya benzersin, yeşiller giydiğince tuti-i güyaya benzersin, benim hoş bu afifem sen gul-i rana'ya benzersin... |
öyle tarifsiz, öyle çaresizimki
zehir gözlüm yeminler olsun sana anlatamam güneşin kollarında ölen gece degilimki esaretinle sensizlikleri yaşayamam.. |
sen aşk nedir bilirmisin
aşk seni hergün gormek her gün seni hissetmek yani aşk sensin ben mi kimin ben bu yolda aşk acısı çekerek yuruyenim yani verdigin acıyı çeken ben sana aşık olan biriyim yani aşkından olen biriyim bu kalp şimdi sana ulaşamazsa yaşaması mumkun degil yani bukalp için yaşam sensin sen benim herşeyimsin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.