![]() |
Çocukluğumdan da uzak şimdi
Sevdaya hasretliğim Aşkta kaybetmeyi marifet bilmişim Ve yüreğimin limanına sokulan her kadını Seve seve kaybetmişim. Ben bana gelene değilde Nedense hep benden geçene yeltendim Bir yanım günaha Bir yanım acıya öykünürdü Aklıma hep düşende Düşünüm gül yüzüydü... Beni tanırsın sen! Acının tadını sigarayla sevdim Sigarasız acılar çekemedim İçinde yar olmayan şarkıları ezberlemedim 'Sigaramın dumanı, yoktur yarin imanı' |
uzun bir yol var aramızda,
bir ucunda sen bir ucunda ben. bir ateş yanar bağrımıza, ateşi sen külü ben. ümit ışığı parlar gönlümüzde, ağlatan sen ağlayan ben. hasretlik şarkıları söylenir hergün, söyleten sen söyleyen ben. aşkımız dile geliyor mektupla, kağıdı sen kalemi ben. beklerim hergün kavuşmamızı, ümitle sen sabırla ben. |
Mutlu muyduk? Mutsuz mu?
Yetinebiliyor muyduk? Tükeniyor mu? Güçlü müydük? Çaresiz mi? Seviyor muyduk? Kırılıyor mu? Sevgi miydi? Delilik mi? Sevda mıydı? Korku mu? Ben neydi bilemedim. SENCE NEYDİ... |
bir gül kopardim dalindan,
batti elime dikeni, seni seviyorum diye , kanla yazdim sevgimi...... |
deniz sesimi duyar mi?
daglar dinler mi anlatsam seni? hüzünlüyüm desem care olurmu gökyüzü? salarmi bulutleri pesine, ilgilenir mi rüzgar, yardim eder mi seni bulmaya? |
Sevda çiçeği olsan koparmaya
kıyamam.. Sanki ağlama gözyaşlarına dayanamam.. Sen benim canımsın yıllar geçsede UNUTAMAMMM.. m-s |
Çok sevmek nerdir sen bilir misin askerim.Gözlerinde boğulmak
gibi,ellerin yakın olsada kavuşamamak gibi...Korkuyorum işte küçüğüm kızma bana.Yeşil gözlerinde boğulıyorum ben her nefesini hissetiğimde...Veee kaybetmek korkusu sardı bedenimi.Bu terkediliş sancısı değil bende ki ÖLÜM korkusu küçüğüm ölüm korkusu...Tekrar gözlerine bakamamak,tekrar sesini duyamamak,seni çok seviyorum KARA KIZIM demeni duyamamak korkusu bu...İçimde tuhaf bir acı var,ne olursa olsun beni bırakma olur mu,bu yaramaz şı |
aklımda sen
zihnimde sen geçmişimde sen gelecegimde sen ruhumda sen benligimde sen hayalimde sen düşüncelerimde sen beynimde sen aşkımda sen sevdalımda sen bende sen sende ben |
yasamak sevmektir,
sevmek umut, umut dogan güneste, dogan günes yüregimde, yüregim sende, yasamak seni sevmektir |
Yollarda aradım izlerini
Özledim o güzel gözlerini Aşkına muhtacım anla artık beni Ne olur bırakma beni... Gemilerden topraga Uzanan eller gibi Özledim SENİ::::::::: |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.