![]() |
Bir
Buz Ne Kadar Da Heybetli Durur Suyun Üstünde Bilmez Ki Kendinin De Kısa Bir Süre Sonra Su Olacağını Gürkan Kaya |
Eğer
Gideceksen Bil Ki Bir Daha Dönmeyeceksin Eğer Döneceksen Ne Diye Gideceksin Gürkan Kaya |
DaĞlarda Yol Olsam Tek Yolcum Sen
Kirlarda Bal Olsam Tek Arim Sen Denİzde Gemİ Olsam Tek Yolcum Sen Ve Bulut Olsam YaĞmurum Sen Olur Musun? GÜlÜm... |
yaktın yüreğimi
bıraktın beni acı çektirdin ebedi mutlu oldu mu bedenin yanlızlığı tattırdın kalbimi darattın beni ağlattın mutlu oldu mu bedenin kalbinin kölesi yaptın beni kendine yalvarttın hayatıma acıyı kattın mutlu oldu mu bedenin.... |
oysa;
hiç,bir bakışa karşılık vermeden bir sonraki bakışa üç nokta konulup devam edilemezdi.yaşanmış herşeyin yüz tersi ile itip yaşamamışlıkların peşi sıra koşmak sığıntı aşkların en mahrem yerinde mıhlı yapabilecekleri en mucizevi şeydi. oysa; çantasına sadece yüreğini koyup gitmek... yüreksilerin yapabileceği en yüreklice şeydi. |
sen :karlı dağlarında acmış çiçeksin sen:çiçekli kırlardaki kelebeksin
sen:hiç bir zaman yakalayamadığım sen: eşi bulunmaz kanatsız meleksin ben:olsam senin için bi bal arısı ben:koynuna girsem bi gece yarısı ben:konu versem kalbinin üzerine ben.olsam yüreğinin diğer yarısı. |
merhaba acıların babası yüreğimi kıran bir zincir gibi ansızın gidişin
beni yok etmeye yetmedi kendinide yitirtin be insafsız...bir daha adını anmayacağım sesini duymayacağım kadere rest cektim,ölümü haketim ama hiç bir zaman unutma; isyan etmedim...havaya kalmaz şerefe kalkar kadeh dediğinbense içiyorum şimdi rüyamda ne yapalım şerefine içilicek kimse kalmamış dünyada!...sevginin kim olduğu hiç önemli değil sarhoş ola bildikten sonra hangi şişeden içtiğine kim bakar. |
sevenin gönlünde umut olmasa
hayal neye yarar düş neye yarar sevilmekten yana hiç şansın yoksa talih neye yarar sans neye yara içine sıgmayan efkarın varsa kadeh neye yarar mey neye yarar teselli ettikte avutmuyorsa eyvah neye yarar ah neye yarar |
Madem bu kadar büyük aşkımın bile sende sonu var
Varki çekip gittin Ayrılıgın , hüznün niye sonu yok ? Yönetici : Belki kısa ve duygu tabir-i caizse az ama vurguladığı anlam(lar) çok güzel... |
nehirler yarışır,cağıldar gözlerinde o nehirler benim nehirlerimdir
aşk kiazar azar benim yerimdir üşüyorsam ,sokaktaysam,yanlızsam gözlerin ey yâr benim evimdir /vurulup düştükçe,düştükce seni sevmekten caymayacağım gece insin,el ayak cekilsin gelip kapında ağlıyacağım!/iyiki bu sestesin dünyayı ısıtan nefestesin bir haydut gibi gezinirim kapında kalbimdeki tutuşan ateştesin rüzgarlar savrulur,uğuldar gözlerinde o rüzgarlar benim rüzgarlarımdır aşk ki azar azar benim yerimdir susgunsam, bozguns |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.