![]() |
sana hayata gülümseyen gözlerle bakıyorum
renklerin diliyle konusuyorum seninle mavinin en koyusuyla yesilin en derisiyle senin sevgini kalbimde hissediyorum gözlerin masmavi sanki gök yüzü senin o masmavi gözlerin de kaybaolmak seni kalbimde yasamak istiyorum eğer bir gün gidersen arkanda kalbi paramparça olmus gözü yaslı birisini bırakacaksın |
seni tarihe yazsam sıgmassın seni ufuga atsam ırak kalmassın sana
mehtabı getirsem,sana destan yazsam mehtaptan güzel,destanla anlatılamıyacak kadar anlamlısın yıkıldım elimi tut desem cok uzaksın yalnızım ve bi o kadar caresiz haykırsam adını duymazssın cunku hayatım sensiz ve bi o kadar sensiz tarihime sıgmadı degerin bende kaderime yazdım ufugum ırak geldi bende seni yüreğime attım mehtap senden çirkin,destan senden kısa geldi bende adını hayatım yaptım çünkü sen içimi kaplayan o pası sökt |
Unuttum sanma!
Hala içimde bir alev gibi Yanan aşksın Unuttum sanma! Sadece sözlerim unuttum diyor Kalbim hala bi unutla çırpınıyor... Unuttum sanma! Kalbim acıyor yoklugunda Sensiz her saniye ecelim oluyor Unuttum sanma! Herşeyim dedigin insan unutulurmu Avuturmu gönlümü zaman.. Söndürürmü içimdeki ateşi Unuttum sanma! Unutmak kolay degil Canından bi parçayı atmak kolay degil Zaman sadece alıştırır yokluguna UNUTTURMAZ.. Unuttum sanma! Kimse kalbini söküp ATA |
"Seni seviyorum" ama sana anlatamiyorum. Özlüyorum ama
göremiyorum. Özlemek her seferinde aci geliyor, ağritiyor. "Sen, sevipte sevilmemenin kadar zor olduğunu bilirmisin..?" demek geliyor içimden sana. Susuyorum her seferinde. Ağliyorum sessizce.. VE sessizce seni ariyor gözlerim kalabalikta. Bir gün gelipte benim sana söylemek istedigim sözleri bana söylersin diye.Yine aci cekiyor kalbim. Yine dilimin ucunda sana söylemek istedigim her şey. Yine susuyorum ve sensizliğe her |
GÜ DoĞsaydi
İÇİme Her Sabah Burkulur YÜreĞİm AŞk Bu Dersen Yalan Olur Ama AŞk Sevmektİr Dersen DoĞru Olu Şeref Yardimci |
Nedendir bilmiyorum yüreğime wurduğun darbeler sewgimi yok etmedi...
seni sewdiğime pişman olmam gerekirken seni tanıdığım günlerime yandım hep... gözlerinden süzülen yalanları hissetmeme rağmen hala yalansız bir kaç sözün gelir aklıma. bensiz geçen günlerinde sana yalan, bana yabancı olan insanlarla birlikte olduğunu bilmeme rağmen kabullenemedim sensizliği. benim gibi düşündüğünü hissederek seni hep benim bilirdim çünkü ben seni hep swdim. herşeye rağmen ne kendime kızmaya nede sewdiğim için p |
renkler bazen bır tabloda dıle gelır.bazen cıceklerde bır anlam
olusturur.hepsının etkısı etkıleyıcısı farklıdır.en guzelı ıse yagmurun gunesle bulusmasıdır.yedı rengıde bır araya getırıp guzellıgı kusursuzlugu dıle getırır.tablodakı renkler gokkusagının ıhtısamını bır gorse renkler kendı guzellıgınden utanır.cıcekler bıle daha ıyı gorebılmek ıcın pür dıkkat ızler.tabıatdakı hersey senı tanır guzellıgını bılır.hersey kıskanır senın guzellıgını.hıc bırıde senı gormek ıstemez.ne cıcekler ne gokkus |
sevmek:
senden ayrı yasamk ise yalnızlıga mahkum olmak ise yıldızlarla konusmak,gökyüzünü seyretmekse seni coook seviyorumm sevmek: *******i uyumadan güneşim dogusunu beklemek, seni doyasıya özlemek, hayattaki herseyi terketmekse, seni coook seviyorummm sevmek: batan günesle batmak, ilk bulusma yarıne gidip ağlamak, seni kaybettiğim gecmişte aramak, yüreği söküp atmaksa ben bunları hergün yapıyorum ÇÜNKÜ SENİ COK AMA COK SEVİYORUM... |
Sen esen yel olmuşsun,tutamadım
Gökyüzüvuslata vurmuş,duyamadım Sensizlik kaderim olmuş,yaşayamadım Ne senle nede sensiz yapamadım Bitanem..... |
Aşkı değil kendini tarif eder
Aşık olan,aşkı yaşayan, Çıkmamıştır bunca zaman Birgün çıkar belki Aşkı hakkıyla anlatan... Uygun bir kalem bulabilsem, Bir kamera icat edebilsem O kadar çok istiyorum ki Salt aşkın resmini çizmek Ve de fotoğrafını çekmek... Boşuna gitmeyecek Aşkı arayanda bunca emek... İstiyorum ki herkes Aşkı görsün,tanısın Aşkı arasın bilerek Yanacaksa da aşkı bile bile yansın, Bile bile ağlasın isterse... Mağdur ve mahzun olmasın kimse |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.