![]() |
Gözlerin yalan söylüyor bu akşam.
Gözümü kapatsam açsamda ayrılmamış olsam.. Ayrılık vakti olsam..gece olsam karanlık olup Sabahın kirlerini kapasam. Ama yapamam geldi ayrılık çattı gözlerini.. Dudakların haykırı verdi beni sevmediğini. Ne yapsanda yinede aklımdasın. Ama sadece uzaktasın. Olmuyor sensiz olmuyor!!.. Sensiz bu yüz gülmüyor.. Dokunmak ellerine bu kadar zor değildi. O!güzel gözlerin var ya bi zamnalar benimdi! Bu günherşeyi yapmayı göze aldım Senin için yanmaya bi |
Birgün sana gelecegim son bir mektup ellerimde gözyaslarımı feda
edecegim denizler yüregin günes ise sevgin olcak umutlarımı hayellerine armagan edecegim yaşayacaksın güzelligi tadacaksın mutlulugu birgün sana bir masal anlatacagım dinleyeceksin ezberliyeceksin hissedeceksin yasayacaksın birgün bagıracak radyolar sunacak televizyonlar ooo diye geçireceksin aklından evet o olcak gittiginde soguk buz tutmş bedeni ellerinde bir mektup sana bakan gözleri okudugunda mektubu serserinin tek dilegi yari |
Okyanus mu iki şehrin arası?
Kaç saatlik yol ki şunun şurası? O verdiğin ümitlerin süresi... Her nedense bitmek nedir bilmiyor. Gün kavuştu, ikindiye vakit dar. Bir öpüşten, dokunuştan ne çıkar? |
~Gözlerimi ufka çevirdim her gün
bulutlarla mutluluğu bekliyorum güneş bile batıyor her gece KARANLIK beklediğim ölüm artık sadece biliyorum hayatta bir sevdam vardı bir onu hançerleyen sen sen yoksan artık sevdam yaralı viran artık sen olmazsan ÖLÜMDÜR GÖNÜLDEN ETTİĞİM TEK DUAM..... |
B ir gün gözlerin dalacak derinlere,belkide aklına ben geleceğim....
beraber yaşadığımız günleri düşüneceksin ağaca ismimizi kazıdığımız yere gideceksin dolaşacaksın oralarda yalnız ve tek başına... kim bilir belkide gözlerin dolacak unutulmadığını anlayacaksın belkide kimbilir.. yanıma gelmeyi düşüneceksin bir buket gül ile gideceksin çiçekçiye sevdiğim güllerden alacaksın geleceksin kapıma, bakacaksınki kapım kalabalık düşüneceksin bir an bu kalabalık neden diye... belkide düğünüm var sa |
hacet yok hatirlatmasina seni hatiralarin
bir dakika bile çikmiyorsun aklimdan ko?ar gibi yürüyü?ün karanlikta bir i?ik gibi aydinlik gülü?ün hacet yok hatirlatmasina seni hatiralarin uzak uzak yildizlarla çevrilmi? kainatin karanlik bo?luklarinda akip giderken zaman adimla nasil berabersem öylece beraberiz seninle her saat seninle her dakika seninle her saniye gönlümüz mutluluga inanmi? olmanin gururuyla rahat koltugumuzun altinda birer dinamit gibi kellemiz ve sonra her zaman he |
Ne sevmeyi nede sevilmeyi tatmadım senden once ,askı bulmak o kadar
zorki sensizlikte.Yasamayı hayatı unuttum .bilmeseydim beni burdan kurtaracagını yasayamazdım ama ben hep seni bekledim ,geldigin gun kurtulacaktım ,geldigin gun tekrar yasayacaktım ve sen tek askım sisili bir sonbahar aksamı geldin.Sanki ruzgar uzaklardan bana fısıldıyor seni içeri almamı soyluyordu,sanki yagan yagmur sana askımı gosterıyordu ve o masmavi gozlerin askım sana geldim diyordu, işte burdayım yanında ...DERİN BİR NE |
Ben Ölürsem ,
Cüzdanımdaki Resmi Alın, Ne Atın Nede Yakın, Benimle Beraber Kefenime Sarın... Omuzlarda Benimle Taşıyın,, Kabrime Getirin ,, Beraber Gömün Bizi,, Mezar Taşımda Ne Adımı Ne Yaşımı Yazın... Sadece O Resmi Katın Belki Kokusu Gelir Yanıma :( Belkide Can Verir Cansız Canıma Beraber Gömün Bizi,, IIIII_CANIMDA_CANSIN_IIII :( |
A <<<>>>cılar içinde bıraktın bu kalbimi
F <<<>>>eryat ettirdin yüreğime F <<<>>>arkında değildin ama seni gerçekten sevmiştim E <<<>>>n acı darbeyi vurupta gittin D <<<>>>emekki sende vefasızmışsın senden beklemezdim E <<<>>>lbet sende bir gün seveceksin M <<<>>>utlaka benli günleri arayacaksın E <<<>>> n acısıda sevdiğim beni bula |
Sensizlik vururken, gecenin karanlıgına...bir care dolasırdım
sokaklarda,belki uzaktan duyarım sesini umuduyla dalardım, sokakların ıssızlıgına.serseri dolasıpta seni buldugum yarınlarda,dogmasını istemezdim gunesin.Çünkü dogan her gunesin ardında sensizlik dahada belirecek,kaybolan karanlıklardan cıkıpta gunesin ısıgına vuracak kendini...derinden gelen bir ses ahhhhhhhhhhhhhhhhhh sensizlik... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.