![]() |
Sevgiliye Dertlenis
Alipta basimi gidesim geldi yar Sevgisizik sanildigimiz yüreklerden Kör bir kuyuya düsesim geldi yar Yasiyor oldugumuzu bilmeyenlere inat... Dertliyim iki elim sakaklarimda yar Dolu dizgin düsünceler kemiriyor beynimi Sirat köprüsü ne bilmezken daha Geciyorum simdi kildan ince hersey yar... Nasil dayanacagim daha söyle yar Kalp gözü olmayan sevgili (!) insanlara Kac kere günahlarimla basbasa kaldim Sevaplardan nasibini almayanlar var yar... Yakup İCİK/Alm |
Serenad
Seni düsünüpte yatarken aksamlari yataga, Kizil aksamdan mor ******* sararken bedenimi, Bütün arzularimla rüyalarima beklerim kadin! Bu tatli-hos geceden sonra pembe safagi, Pesimden gönderdigin gülücügün yanagimda. Ve öpüsleriyin mor güllerden rengi dudagimda kadin! Icime dolan keyif,günümü sen ediyor senden. Kulagimda sözlerin siirlere dönüsüyor birden. Sarkilar okunuyor sana en güzel seslerden kadin! Cikma sen kalbimden, kal, kal dünyamda. Senden baska her sey bos,a |
Sevmesini bilmeyen
Aşk için hiç değmeyen biriymişsin, Oysa seni çok sevmiştim, Gulum beyaz gulum demiştim, Kim bilir şu anda nerde, Kim bilir hangi kızla gezmektesin, Elini tutup, Onlara kaç kere, Seni seviyorum demişsindir, |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çığlık çı |
Yalnızım yürüyorum sessizce yine
Kimsem yok yanımda derdimi paylaşacak Resmin ısıtıyor ellerimi bu soğuk şehirde Bir bir geçiyorum bomboş sokakları Arıyorum seni hayallerimde imkansızım Bulamıyorum... Gülüşün,bakışın,duruşun geliyor gözümün önüne Kapıyorum gözlerimi belki hayal gerçek olur diye Korkudan ağlayamıyorum düşersin gözlerimden diye Bir damla yaş olarak senin değilim diye Üşüyorum, Rüzgar esiyor acımadan sert ve soğuk İçime işliyor bir nakış gibi sensizliği Sensizlik |
Aşk; yalnız bir operadır kış güneşinde dinlenen.
Aşk; bazen bir zaman hatasıdır. Aşk; bazen kavuşamamak, adını karalamaktır kağıtlara. Uzun bir suskunluktur ya da durmadan ondan konuşmaktır. Aşk; bir filmin, bir karesinde takılıp kalmak... Bazen tuhaf bir cesaretle meydan okumaktır. Aşk; bazen nedenini bilmediğiniz bir duraksamadır. Aşk; bir harabenin ortasında birşey bulup da ne yapacağını bilemeyen iki savaş çocuğu gibi kalmaktır. Eylül'ün toparlanıp gitmesini izlemektir. |
Yokluğun öyle zor geldi ki bana,
Seni düşününce inan ağladım. Sanki öksüz kalmış bir çocuk gib,i Bu doğum günümü sensiz kutladım. Sevdiğim bu günü bilir diyordum, Unutmaz mutlaka gelir diyordum, Beraber olmayı çok istiyordum, Bu doğum günümü sensiz kutladım. Mazide kalmıştı tatlı gülüşün, Mazide kalmıştı sıcak öpüşün, O anki halimi şöyle bi düşün, Bu doğum günümü sensiz kutladım... KÜBRA DEMİREL |
Seninle beraber yıkıldı hayatım
seni severek var oldu hayatım sensiz yolunu kaybetmiş bir yılan gibi yollardayım sürünerek yaşıyorum hayatımı ümidimin arkasına sığınan aşkım senin hayallerinle süslendi yüzüne baktığımda bir güneş gibi doğan yeni bir gün şafak vakti gelmiş bir gün idim ama şimdi yalnızlığa terk edilmiş bir gece gün doğmayacak şekilde terk edilmiş ümidiyle yaşayan senin yollarını gözlemekten başka bir işi olmayan |
Bilirmiydim sevgini bu kadar koyacagını Bilseydim bakmazdım
gozlerine Bilseydim asık olmazdım yuregine Sonkez askı tadıyorum gozlerinde Birkez olsun bak gozlerime butun benligin Orda, benim gozlerimde ... Yazık bana nasılda sevdim gonulden Tutkun olmusum bu aska Sanki cıkacak yuregim yerinden Ne bileyim ben senin bu kadar asksız oldugunu...nebileyimben senin bu kadar serefsiz oldugunu ...sen beni sevm |
vazgeç artık bu huyundan
kimse sana mecbur degil kimse sana aşık olmak zorunda degil aklından geçirme artık bir şeyler farzet bu akıl senin degil kalbine bir kurşunsık yada süpür şu tozları üzerinden kır aynaları bakma yüzüne aynalar sana dost degil az önce gülen yüz senin degil sakla ellerini bak nasır tutmuşlar tutma kimselerin ellerini az önce tuttugun eller senin degil mevsimleri suçlama artık onlar senin degil sana mecbur degil şu an sana ayit olan tek şey bu şiir |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.