![]() |
Aşkım diyorum
Bilmeden, düşünmeden Seviyorum ama neden Platonik bir aşk bu Mutluluğu bilmeden, Tenini hissetmeden Hayal mi? gerçek mi? Masal mı? Yoksa bir kabus mu? Cevabı olmayan bir aşk bu Mektupları sessiz, İltifatları karşılıksız, Duygusuz bir aşk bu Acı, hüzün ve nefret |
sen sevmek nedır bilirmisin arkadaş ?
karanlıklar icinde umut ışıgı aramak, gece olup ışıklar söndügünde hafif bir müzikle kendinden geçmek. sen sevipte kavusamamk nedır bılırmısın arkadas? her senı sevıyorum dıye haykırmak ısteyısınde agzına bır cıft zıncır vurulmuscasına susmak, her kosup ona sarılmak ısteyısınde kendını bır adım gerıde bulmak. sen hıc kavusamadan ayrıldınmı arkadas? her onu baskasıyla gordugunde ıcınde fırtınalar kopsada kendını durgun sularda boguluyor buldunmu? |
unut beni diyorsun UNUTMAK kolaymı seni???????
yüreğimden söküp atmak ismini hiç yaşamamışcasına SEVGİYİ bir sözle bitirmek istiyorsun ilişkimizi YAŞANDI VE BİTTİ unut beni diyorsun UNUTMAK KOLAYMI SENCE?????????? |
Şu yalan dünyamda sen varsın,
Ürkek bir kuş gibiyim sensiz. Karanlığımı aydınlatan ışığım yok artık, Rüylarımda,düşlerimde bile sen varsın Üzme beni gel,bu sevdayı bitirme. Meleğin seni bekliyor gül yüzlüm, |
İlk aşk tadındaydı seninle sevişmek.
Sabahın ilk ışıklarıyla sana uyanmaktı, Alışmaktı gittikçe tenine, Kokusunu içime çekmekti, Gecenin gelmesini sabırsızlıkla beklemek. Arada birde olsa seninle kavga etmek, Sonra büyük bir tutkuyla özlemişçesine boynuna sarılıp öpmekti. Sonu ne olacak bilemedin, İliklerime kadar üşümek, Açılan her kapıya sırt çevirmek, Acımasızca dolaşmak,bitmeyen yollarda Ümitsizce sessizliğe bürünmekti. Sorgusuzca ilk aşk tadındaydı. Sevişmek bahaneydi,seni hiss |
Seni düşünmek,güzel bir hayale dalmak gibi.
Seni yaşamak kurulan hayalin gerçekleşöesi gibi. Seni anlamak gerçekleştirdiğin hayalden çıkardığın anlam gibi. Seni hissetmek ise.... Çıkarılan bütün anlamların bieleşmesi gibi Mesela aşk, buda bir histir.. |
sen benim için dünyalar
insanlar içinse, bir taş bebekten, farkın yoktu şimdide benim için , taş bebek ol lütfen |
Gidişleri duymaktan yoruldum,
Gidişlerin habercisi olmaktan BIKMADIN MI? |
Öyle bir inancım vardı ki insanlara
Dağlar kadar Öyle bir afet oldu ki Koskaca dağ tuzla buz oldu Öyle bir sevgim vardı ki Okyanuslar kadar Öyle bi sıcak oldu ki Kurudu o büyük okyanuslar Çöl oldu Öyle temiz kalpli,saftım ki Tıpkı kaynaktan çıkan sular gibi Öyle bir çamurlu yağmur yağdı ki Şimdi çamurdan görülmeyen Bir bataklık oldum Öyle bir kinim var ki sana Bunu yok edemez hiç bir güç Çünkü kalbime işledi Öyle bir intikamım var ki Duyan korkup,sarsılır |
seviyor seni biri
en yakınındaki bir kişi lütfen yüzüme baksana sözlerimden anlasana |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.