![]() |
Kır çiçeği.
Bu gece senin için kır çiçeğim. Yıldızlardan mutluluk aldım Hava o kadar berraktı ki Tıpkı senin yüreğin gibi Bir an yanımda seni hissettim Birlikte en güzel en şahane En mutlu yıldızları topladık Kır çiçeğim sen ve ben Gün batımı sana aktı yüreğim El ele yıldızların altında dolaştık Yüreklerin en temizi çiçeklerin en güzeli Günün kararmasıyla.Doyasıya seviştik. Senin yüreğin en parlak yıldızım benim. Sanki ezelden beri seninleydim. Bana o kadar iyi geldin ki. Hayatımın anlamı kır çiçeğim... Gök yüzünde en parlak olan yüreğin. Yanında ki sana hasret kalbim. Kuyruklu olan ikimizin. Topladım en güzellerini bizim için.. Şimdi şu an neredesin, kiminlesin. Ben buralarda sana hasret yüreğim. Akşam eve geldiğinde kır çiçeğim. Dudaklarımdan dökülen bir buse ve ateşim. Senin için hediyem kır çiçeğim... zeki Arlan.2/06/2002 Zeki Arlan |
Kırlangıç kuşları,
Yuva yapmış. Saçaklara kırlangıç kuşları Toprak, taş, odunlardan. İmrendim doğrusu. Çalışmalarına. Azimli sevdalı. Tutmuşlar sıkı sıkıya yaşamı. Belli ki üretmişler Çalışarak yuvalarını, Sevdalarını. Çoğalmışlar. Ayrılığı bilenleri var mıdır? Ya kavuşanları! ! 02/04/2003 Zeki Arlan |
Kırmızı.
Kırmızının sıcaklığı. Gülün kırmızı kırmızı bakışları. Senin sımsıcak kırmızımsı bakışların gibi. Aklıma geldi kırmızı laleler. Seni gördüğümde kırmızımsı alımlı halin. Hep gülen hiç bitmeyen kırmızımsı muhabbetin. Hiç unutmuyorum kırmızı gülün dikenlerini. Bana kırmızı iğneli sözlerin gibi. Kırmızı kırmızı hatırlıyorum seni. Dün gece hayalimde kurduğum düş gibi. Sıcacık kırmızı dostluğun gibi. İnan korumak istiyorum seni benden. Benim kırmızımsı duygusal halimden. Sende seni koru benim kırmızımsı, Gizemli duygusal düşüncelerimden. Kaptırma kendini kırmızımsı, Dünyanın sıcacık gizemli halinden. Yine geliyor bahar ayları. Kırmızımsı aşkların duygusallığın zamanı. Aslında hiç sevmem ben bahar aylarını. Yine aşık olmak var kırmızı kırmızı. Bahardan sonrası yakıcı yaz ayları. Kırmızımsı aşkın yüreğimi yaktığı zamanı. Biliyorum kırmızımsı aşkım yazdan sonra bitecek. Sende gideceksin son baharda kırmızı kırmızı. Ben yine kırmızı aşkların aptalı. Yalnızlığa mahkum yüreğim kırmızı kırmızı. Bir gün zamanı gelince bu beden yok olup gidecek. Sen ve ben kırmızı kırmızı uçacağız göklere. İşte o zaman bizim yüreğimizi yakan ateş. Yüreklerimizi birleştirecek sonsuza dek. İki kırmızı yürek olmuş tek yürek. Sıcacık kıpkırmızı bir tek yürek. Ben her bahar aldanan ağaçların aptalı. Sense dostluğun kırmızı sevgin kırmızı. Sen kırmızının aşığı ben kırmızının tutsağı…. 18/02/2002..Z.Arlan Zeki Arlan |
Kırpık...
Kaçıncı kez kandırıldığım her defasında sığındığım sendin. ah o kırpık göz suyum, susaklı bakışlarım. dudakları toprak sarısı düş kırıklığım üzerime örtü sandığım yel kavruk uzun ve ince bir çizgi. baş ucumdaki yazgı alın yazım ayak parmaklarım bağlı kaçamam ben.cennet yüreğimde kurduğum aşk sadece. seni seviyorum yılgın değil sana huysuzluğum. sesim yok. kanatılmış dünya tatlısı sen sevişken arzularımda gizli sır. göz perdesi mutlak açılır onlar zamana saklı kabrimde azab sonra sulh gelecek. çıkalım gayrı her yan mezar kokusu toprağın üzerine eşelenip dikilen taze gül çiçekleri var kırmızı. dirilsinler koksunlar deniz gibi kadın gibi sen gibi. 02/10/2007 Zeki Arlan... Zeki Arlan |
Kısacık...
Bir yol var önümüzde. Bir akşam. Bir sen. Bir ben. Ve. Birde hayat. Hayat çok kısa inan. Kardelen çiçeğinin yaprağına düşen. Kar tanesi gibi. Bir tanem. Dostluklar ebedi. Aşklar sevmesini ve sevgisiyle ölmesini bilene. Bir an bir yıl veya bir ömür. Her anını doya, doya yaşamaya değer. SEVGİLİ... 05/02/2003 Zeki Arlan |
Kıskansın alem...
Rüzgarlara karışmak isterdim, yanında olmak kulağına fısıldamak en şahane ezgilerimi kandırmak isterdim seni tapalım aşka inanalım sevdaya. Kıskansın alem... 30/04/2004 Zeki Arlan |
Kış *******i...
Uzun olur kış *******i. Yanlızlığa arkadaş hüzün keder dolu. Sabahlar olmak bilmez. Sessizliği yırtar sert esen rüzgarın uğultusu. Nefes nefese. Gecenin karanlığıyla depreşen gönlüm. Her bir saniye geçmişi uğurlayan ben. Geriye gelmiyecek zamana sitem Her şey sırasıyla. Doğum yaşam ölüm. Her anımızın ayak sesleri. Kulaklarda çın, çın. Ya sonrası İçten derinden ağlayan sızlayan İnsan derdi bitmez ki. Para pul varlık yoksulluk Ne anlam. Sığarmı dünyaya gönül yarası. Dil söylese kulak işitse Sen anlasan ne olur. Uzun ******* boyu sevişdiktemi ayrıldık Zevkin safanın sonu hep aynı. Gökten yağan yağmur içime çektiğim nefes. Sabahlar olsa gün ağarsa ezanlar okunsa. Ertesi yine kış *******i. Hava buz yatağımda yalnız. Uyusam ne olur, her yer aynı. Karanlık, karanlık. Sen yoksun artık. Sevgili. 13/02/2003 Zeki Arlan |
Kızın adı
Tam yukarıda bır gönul sevgısı. kızın adı peri. Aslında adı gıbı gızemlı. ben kımseyı bılmedım aslında senı sevelı... akşam mehtab ve aşk aslında aşka tutsak. Vel hasıl acıyı yüreğimizde bulsak, adı sevgiliyse. amaç yaraya basmak yıllarca acısıyla yaşamak. Sevgiliyi.... 18/02/2003 Zeki Arlan |
Kimliklerimiz.
Hayatı tazelemeli Zaman, zaman Lakin! Yanlış yapmadan.... Çok güzel olan Aslında hayat değil İçimizde ki biziz, Ya önemsiz olan nedir Kimliklerimiz. 27/03/2003 Zeki Arlan |
Kimseler görmedi.......
Eğildi kadın eşarbını aldı başı dik ve mağrur yürüdü. sırtında bebeleri aklında ayrılık korkusu. kokuyordu burcu, burcu söylüyordu ninni lakin ölüyordu sinsi,sinsi vakit çok geçti......... kimseler görmedi....... Zeki Arlan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.