![]() |
Ey dünyamı yıkan,hayatımı karartan insan..!
İşte bunu haykırdım her gün arkandan… Boğazım yırtılırcasına, avazım çıkana kadar bağırdım… Dağı, taşı inlettim ama, bir sana duyuramadım sesimi… Benim gibi yara kalmış sandım,yüreğinin bir köşesinde… O yara ki içini acıtırda ben gelirim aklına sandım… Şimdi anladım ki o acı ile yaşamak sadece bana aitmiş… Benim kaderimmiş, kanayan bu yürek benimmiş… Acı ile yaşamayı da öğrendim ama yokluğuna alışamadım… Her gece hayaller kurdum, bana geldin, benim oldun… Sabahları kan ter içinde uyandım, sadece düşlerimde kaldın… Neydi benim günahım, sevgimin karşılığımıydı acı çekmek… Neden sevenler boyun büker acıyı çeker… Çekip gidenler mi mutlu olur..? Bir gün olsun sevmedim senden başka kimseyi… İhanet etmedim aşkıma, dönersin diye seni bekledim… Ayrılırken son bir sözün vardı, gözyaşları içinde söylediğin… ‘’Sana ömür boyu mutluluklar dilerim’’ İşte bu sözdü beni yıkan, sensizliğin ilk adımıydı bu… Aslında haram ettiğin mutluluktu, şimdi daha iyi anlıyorum… Ama ne olursa olsun bilesin ki… Ben sadece ve sadece seni sevdim… Son nefesime kadar da seni seveceğim… |
Seni daha çok sevmek için
Kırıyorum kalemimi. Her parçasında sevgimi haykırmak için Kırıyorum kendimi.. Bu aşkın sevaplarını sana bırakıp Günahlarını sırtıma yüklenip Suskunluğuna boyun büküyorum.. Beni, başka tenlerin Terli vücutlarında arama sevgili. Ya da seni anlatan satırların Sevda kokulu kelimelerinde.. Beni bulmak istersen; Ben aldığın nefeste, Dokunduğun yüreğindeyim sevgili bi gün beni bulacaksın farkedeceksin biliyorum HAyalimdeki sevgilim |
Yapraklar kımıldıyor.
Çok kımıldayanlar düşüyor. Sonbahar... Serin. İnsan kar yağınca değil, böyle çapkın, birden geliveren Sonbahar serinliklerinde yaşıyor soğuğu., üşümeyi.. Sonra hafif ateş yanaklarda... O ateşin öyle bir hâli var ki; insanı içine döndürüyor. Hayat sararırken, insan içindeki şöminenin başına çöküyor duygularıyla... Orada nostalji var. Sevgi var. Sevgi niye var? Niye hep hazır orada? Isıtmak için. Vefakâr sevgi... Sevgiyi dost edinmek. Sevgiyi çoğaltmak. Arkadaşları çoğaltır gibi. Yalnızlığı kovar gibi. Raflardan eski, sıcak bir kitabı, Tozlu ama sıcak bir kitabı çekip alır gibi... Özlenen dosta kavuşur gibi... Sevgi vefakâr... Şimdi buralarda içime dönük, onca sevgiye rağmen yapayalnız... Hüzünlere boğulmuş... Hem de sonbahar... Hem de yanaklarım üşürken... Gönlümün bir köşesinde sıcacık bir şömine., bir köşesinde Haykırışlar ki şiddetinden duyulmayan... Yorgunum... Bu ayrılıktan çok beklemenin, sabrın imtihanı... Yorgunum... |
düşüyorum,
aşagı doğru dökülüyorum gorünmiyen bir boşluğa. Gözlerimi açsammı bu inişin ortasında, dünya önümde saçılıyor, hislerimle alay ediyor karnımı karışdırıyor. alt üst, içi dışı bir, içinden ve etrafından. başımın dönüşüne gülüyor, korkumu yutuyor. yumuşak zemin ayaklarımın altında, sıcak, sevinç gözyaşları gibi. Cennetten bi dilim, belkide. Guvenli. Huzurlu. Rahat. Kollarında dinleniyorum, kalbini dinliyorum. Hayatın ritmini, yaşamaya değer bir atışı. |
Bir sen bir ben bir o var demiştin,
Allahım şahitti sadece, Sevgi gerçekti, Ben gerçektim, Ama sen hayaldin maalesef. Dualarım bana yetmişti, seni kurtarmaya değil, Bir pembe yalan oyununda. Bir ben vardım, Mükafatı zaman olan, Ve hep yüce mevlam, Yanımda olan, Bir sen vardın, Aşık oyalayan. Oysa... Oysa sendin tek sevdiğim, Seni seviyorum dedim, Sana zor geldi, Neydi istediğin, Sadece sevmekten başka. Şimdi yanımdasın ama, Sana olan vuslatım, Çok uzaklarda kalan. |
Balkonun demirine dayanıp durdum kaç gece
Büyükayı yıldızı orda gökyüzünde Sen içerde uykudaydın. O balkon yok artık Demirin soğukluğu içimde Bütün yıldızlar gökyüzünde gene Herkes uykuda... Ama sen yoksun içerde |
Sevecektik bir ömür boyu
Demek buda olacaktı Telefonuma cevap bile vermicektin Hatta başkasına açtırıp o artık yok dedirticektin Nedensiz sevmiştim seni Git hadi sevmiyorsan Git hadi istemiyorsan Yapamazsın Aşıksın Aylarca hasret çektik Aylarca sadık kaldık Aylarca savaştık En önemliside sevdik Gerçek aşk olacaktık biz Sevgiyi bile somutlaştıracaktık Kutsal olucaktı herkezin aşkı Ama biz kendimizi en kutsal sanıcaktık Sevicektik bir ömür boyu Peki n'oldu şimdi Neden terk edip gittin beni Kolaymıydı bukadar çabuk bırakmak Kolaymıydı bıraksan bile unutmak Gittin şuanda uzaklardasın Gözün yaşlı duvarlara vurmaktasın Geçer yıllar su gibi Belki örtbas ediceksin içindeki sevgiyi Sanmaki beklerim seni Nede olsa sendin terk eden beni Ama biliyorum döneceksin geri Peki sevebilecekmisin Alican'dan geri gelenleri |
Katil melek
biteli çok oldu belki unutamadım daha seni önemli bi gün şimdi doğum günün gözü kör olsun felek söylemediki sendeki katil melek o sevginin hatrına aramak istedim gönlüm istedi daha doğrusu aklım karşı çıktı güvenemedim ne yapacağım bilemedim gözü kör olsun kahpe felek söylemediki sendeki katil melek gönül der seviyorum onu unutamam okyanuslara koysan boğulamam büyüttüğüm aşkı vurduramam akıl der selamını yıktı aklını aldı yüzüne akmadı seni yıktı attı bir msj çektim '..yalnış hatırlamıyorsam bugün doğum günün, kutlu olsun..'' uzun uzun yazdım bana ne cevap verdin? ''saol..'' gönlümü dinledim aklım haklı çıktı bir doğum gününde bitirdin sevgimi oysa bi sesini duymak için neler vermezdimki beni hapsettin içine uçamadım ki kaçamadım asılsız sevgine inandım şuan bn bunları yazarken ağlarken sen tebrikleri kabul ediyosun belki başkasını öpüyorsun belkide başkasıyla sevişiyorsunh belkide şimdiki bak aynaya benziyormuyu aleynaya dön bak bana benziyormu alicana imkansızdı sevdik sonunda bittik gittik gözü kör olsun kahpe felek söylemediki sendeki katil melek.. |
Elbet bir gün
seninle biz bu yollara yürek koyup gönül verdik seninle biz ayrıklarda susuz yaban çöllere direndik elbet biter bu ayrılıklar sürüldüğüm ateşlerden kurtulucam elbet aşk kazanır kader kısmeti döndürür kimse duramaz önünde hissederken gittiğini dönmezsin sandım geri ama işte karşımda oturuyorsun ve ben bu şiiri sana gönderiyorum senin sesini duyduğum ilk andan beri seviyorum her akşam hasretinle ağladığım *******in acısını çıkaracağım zamanları bkliyorum sanki sen varmışsın gibi yanımda sarılıp yastığa yorgana uyuyorum! |
İyi Uykular Sana
ölüorum işte bu yaşadığım son saniye senki beni benden aldın sonrada bırakıp attın bu boş anımdada yine boş bi işle uğraşiorum seni düşünüorum beni nasıl terk ettiğini zordu benim için hatyat hep eski hep bayat kurallar vardı bende nerdeyse nefes alma diecek kadarda serttiler üstelik başlasam güne tersinden yada keşfetsem kendimi bu anımda rüzgar savurdu yinede sürüklenmedim acaba öldümmü ben ağlardım.bağırırdım *******ce aklımda binbir tür düşünceyle sen uyurdun o *******de unutulmuştum belkide çoktan sen şimdide uyuyorsundur sakın unutma ben ağlerkende uyuyordun ben ölürkende iyi uykular sana.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.