![]() |
Duyuyor musun birtanem? ?
Dün gece yine sendin aklımda Bir hüznün çıkmaz sokalarında Gözyaşı oldu hasretin Ilık bir buse gibi süzüldü yanaklarımda Yanaklarım kırmızıydı, küskündü aynalara Ne zaman karşılaşsak sen bakardın onlardan Başıboş hoyrat aynalardan Önce ilk sarıldığımız yere gitti duygularım Bu gün gibiydi yaşadığımız küllenmemişti O bir ömürdü sanki, ölmeye değerdi Sonra gözlerin geldi aklıma, güzelliğin Başımı döndüren mey gibiydin sen Şelaleler akardı içime g |
Dost musun?
Oyleyse canin canimdir... Aynan olmaliyim... Yuzune soyleyebilmeliyim her seyi... Hem sakinmadan, mertce... Hani bilirsin, esirgemem lâfimi, Ne sekil gelirse, oylece... Hazirim tum ictenligimle konusmaya, ama, Seni de dupduru isterim karsimda... Dostsan, Gozlerimin icine baka baka yaka silk benden! Arkamdan sikayetlenme! Yigit ol! Gerekirse yigitce azarla, cekinme! Lâf degil, icraat beklerim senden! Oyle bak ki, hislerini gorebi |
Sevdiğin kadardır ömrün...
Gülebildiğin kadar mutlusun. Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın. Bir gün yalan söyleyeceksen eğer; Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret, Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın. Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın, Güneşin seni ısıttığı kadar |
Yorgunum özlemekten hayalini ağlarım gözlerimde yaslar seli bir seni
unutmadım ıyllardır birde ben ağlarken gittiğini dayanamam inan dayanamam buna unutamam bir an dokunamam sana harcanırım uğruna aldırmadan zamana diyemem dilim varmaz diyemem elveda... |
Hanİ Ayrilmamizi İstemİyordun
Ne Oldu Sana BÖle Benİ Burda Yalniz BaŞima Birakip Gİttİn Sen Benİmle İlgİlİ Neler DÜŞÜnÜyordun Ne Oldu Hepsİ Haylmiydi Hanİ GÖzlerİmİn İÇİne BaktiĞinda Bİrtanem DemİŞtİn Ya Neden Bİttİ Bu RÜya Neden Ben AĞliyorum Burda Sen İse Uzaklarda BaŞka Ellerdesİn Ama Umutluyum Sen, Gerİ DÖneceksİn Bana Senİ Hayatimin Sonuna Dek BekleyeceĞİm Bİrtanem Senİ Çok Sevİyorumm..... |
nasıl olsa bigün vakti gelecek,
gözlerinin içine baka baka seni bırakıp gidicem, hergün hasretime hasret eklenecek... topraklarda arıycam kokunu, sessiz dağlarda sesini dinliycem, her şafak vaktinde gökyüzünde gökyüzüne bakıcam.. kim bilir belkide iki çatışma arasındasıkışan yüreğim ismini haykıracak! nasıl olsa bigün vakti gelecek, seni ya hep diriyken sevicem yada toprağın içindeyken benim nadide gözbebeğim...... |
Ben Delİyİm YÜreĞİmİ Bİr Yerde BirakmiŞim BiraktiĞim Yerden Çok
Uzaktayim, Kapilari KapamiŞim ÜstÜme SÜrgÜlerİ Beynİme ÇekmİŞİm, Benİm GÜneŞİm DoĞmaz DÜnyam DÖnmez RÜzgarlarim Hep DoĞudan Eser, Asvaltin Sİyahinda Kaybolup DÜŞÜncelere Dalarim Çikmaz Sokaklarda Kendİmİ Ararim Bİrde GÜzel Hayaller Kurarim Sonra Hayallerİmle Beraber Suya DÜŞerİm, Dedİmya Ben !!! Delİyİm !!! |
'Kendine iyi bak' bir "veda" değil "elveda"
cümlesidir çoğu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde... "Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra ben yanında olmayacağım. Olamayacağım. İstesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmanı istiyorum. Olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.' 'Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak. Ben olmayacağım. Kendine iyi bak |
Hanİ Kardelen GÖkyÜzÜne AŞik Olupta Çikaririya
Narİn GÖvdesİnİ Karin Altindan Zemherİ YÜreĞİm Derkİ YÜreĞİnde Kardelen Kadar Cesaretİn Yoksa Asla AŞik Olma.. Aykut AteŞ |
Akşam olur
Bir başıma kalınca Bu yerde... Özlemin Ateş olur..! Dokunduğun her yerde Kıvılcımlar saçar Özlem ateşin Yangınlara döner... İçimde Yıkılmaz sandığım Dağlar erir Ormanlar bir bir yanar. Eğil başım Sen.. Öne eğil.... Bunca yıldız varken Gece neden karanlık olur Sevdiğim..... Kaybetmeyince İnsan Bilmezmiş Elindeki nimetin kıymetini.Ağla yüreğim kendi haline Sen Şimdi ağla.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.