![]() |
Sen değildin belki özlediğim
Sıcaklığını hissetmeyi özlemekti beklide Beklide teninin yumuşaklığını hissetmekti O gözlerinin hep bana bakmasını istemekti beklide Sen değildin belki özlediğim Bana aşkım deyişini duymaktı beklide Beklide bana sevgi sözcüğü söylemendi Kırık bir cam şişesi gibi gönlümün içini doldurmandı beklide Sen değildin belki özlediğim Seni düşünürken hayalinin kaybolmasıydı beklide Beklide hayalini kaybetmemek içindi her şey Hayal yerine seni yaşamaktı her |
Hava yine bulutlu
Bulutların içi kararmış Yağmur olup akıtmalı gözyaşlarını Ve çekip gitmeli o şehrin üzerinden… Sokakta yine insanlar yok Herkes çekilmiş evine Kimi acıyıp camdan bakıyor halime Kimi ah çekip yazık diyor kendince… Sevdim yine sebepsizce Kokunu tekrar duyup, sana tekrar dokunurum diye Nerden bilecektim hiç bir şeyin kalmadığını senden geriye Git başımdan dedin ve ben o an gittim… Ve ben yine Umutsuzca geldim yanına Beni bu |
Madem ki içinde o ateş söndü
Bir daha yakmadan gidebilirsin Aklımda kalmasın bu son bakışlar Yıllardır verdiğin kederi görme Üstüme yıktığın kaderi görme Ömrümden çaldığın günleri görme Beni de görmeden gidebilirsin... |
İçimde bir şeyler var bu akşam
Her şey son bulacakmış gibi Bir şey var içimde bu akşam Yanmaya çalışan mum sönecekmiş gibi İçimde bir şey var bu akşam Bir yerlerde âşıklar ayrılacakmış gibi Bir şey var içimde bu akşam Sevda bu dünyada son bulacakmış gibi Bir sıkıntı var içimde bu akşam Hayat artık benim için dönmeyecekmiş gibi Bir şey var içimde bu akşam Sensiz hayat yerle bir olacakmış gibi… |
hey insan uyan uykudan arkanda bıraktıklarına bak...seni özleyen biri
var.hey vicdan uyanne bu öfke,bu kin,bu hırs...bırak bu kuruntuları,yık bu kafandaki olumsuz tabuları yürüme o yolda,sende yolcu olma...özleniyorsan özle,seviliyorsan sev...yaşamın asıl güzelliklerine bak...rüzgara vermene kendini savrulursun bir yerlere...rüzgara karşı çık o değil sen savur onu..bırak kalbini dilediği gibi yaşasın..hayatın güzelliğini,insan sevgisini...onu öfke,kin,hırsla besleme...bırak sevmeyi,arzuyu,özleme |
gittinde kalbimide aldın, bak bende bir hiç bıraktın ,sen bensiz
olursun, bak ben sensız yarım kaldım...sensizlik ölümden bile zor ,yanlızlık sonsuzluğun ışıltısı... sensiz bu dünya yalan olsun sensız bu dünya beter olsun bu sözler bizim olsun yalan varsa ölümüm olsun ... |
Kimse duymadan ölmeliyim agzımın kenarında bir parça kan bulunmalı.
Beni tanımayanlar 'Mutlak birini seviyordu' demeliler.Tanıyanlarsa,'Zavallı,demeli çok sefalet çekti..'Fakat hakiki sebep bunlardan hiçbirisi olmamalı... |
Gönlümün bi tanesi,
Hayatımın meyvesi, Kalbimin neşesi, Bir tek sende var gülüm. Çocuksu gülüşüne, Bir damla ağlayışına, Kararır bu ömür sensizliğe, Sen olmadan gülüm. Coşan gönüllere haber, Bir tek sende var kader, Seversen şu dünyada eğer, Beni arama gülüm. |
Yalnızlık
"Merhaba yalnızlık,merhaba sessizlik,yine geldin zamansız,düştüğüm uçurumların dibindeki tek ortağım, hoş geldin....!" Daha yeni uğurlamıştım seni buralardan,söz vermiştim kendime;bir daha yalnızlık yok,bir daha umutsuzluk,çaresizlik yok demiştim kendi kendime... ama olmadı işte beceremedim yine... Yıldızları ararken *******de,sonunda dudağımdaki son kelimelerde çıktı ağzımdan, Evet sessizdi ama sessizliğim koca bir çığlıktı, hepiniz mi sağırdınız yoksa...Sessiz çığlıkla |
SENİ İSTİYORUM ŞİMDİ...
Hiçbir düşümü ertelemedim ben. Yaşayacağım hiçbir şeyi sonraya bırakmadım. Sonra diye bir şeyin olmadığını biliyorum çünkü. Hep yarına dair hayaller kurmak, gelmesi mümkün olmayacak zamanları beklemek benim işim değil. Aşk zamana meydan okur ama sen karşı koyamazsın ona. Orada durup öylece bekleyemezsin geleceği. Bir adım atmalısın, bir el uzatmalısın aşka doğru. Aşkın anahtarı cesaret değimli yar? Cesur olmak gerekmez mi bir sevdayı yaşamak, büyütmek için? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.