![]() |
Kim demiş haykıracak bir ses, yutkunmaca yok diye,
Miyadı dolmayacak şarkılar var hemde tomarca, Ne kadar dilersen, desen desen göstereyim istersen, Sindiğim boş banklar bir sıra, sanki ekmek teknesi, Tekme atılacak boş kutular hala var bak sokaklarda, Soğuk *******de dolaşmaca çöp karıştıran köpeklerle. Berduşlar kadar bile olamadım, onlar bir adım önde, Özgürce bağırmaca, şişe kırmaca yok ki bende, Yem didikleyen delidüve, arsız kenelerse çok hızlı, Sahte surat, taranmış sa |
Ben seni özledim
Seninle geçen günleri özledim Bana "seni seviyorum" deyişlerini özledim ÖZLEDİM İŞTE... Sana gitme demiştim Gidersen ölürüm demiştim Belki fiziken ölmedim Ama Yaşayan ölüden hiç bi fakım yok Gittiğinden beri hiç yüzüm gülmedi Senle çok mutluydum Herkese mutluluk saçan ben .. şimdi Tek başıma yalnızlığımla savaşıyorum Artık dayanamıyorum seni istiyorum Seni özlüyorum... Ne zaman döneceksin bilmiorum Ama Bir an önce dön Dön ki geldiğinde seni karşılayabi |
Tatlı bir meltem esmişti kalbimde
Yığılan yaprakları dağıtmıştı gönlümde Bana hatırlatmıştı Aşkta nedir sevgi de Ama şimdi perişan halimi görünce Anlıyorum,aşkında yalamış,sevginde........ |
Ne GÜzel BezemİŞ GÖzlerİnİ Yaradan
BaktikÇa Duman Çikar BaŞimdan İstesem Verİrlerİmİ Anandan-babandan Çekemİyom Sevdani SÜrmelİ GÖzlÜm Harab Ettİn,perİŞandir Bedenİm ÖzÜm..Çekemİyom Sevdani SÜrmelİ GÖzlÜm Harab Ettİn,perİŞandir Bedenİm ÖzÜm.. Gİzledİm Sevdami Yillarca Durdum Yaniyor YÜreĞİm Artik KÜl Oldum SÖyle Babana Epey Yoruldum |
Yikilasin DaĞlar Tepen Olmasin
Erİsİn Karlarin KiŞin Olmasin AŞamadim Karini Kestİ Yolumu Kurusun YeŞİlİn,yazin Olmasin Koca Tepelerİn Yere Devrİlsİn Selvİ AĞaÇlarin Tek Tek Kurusun AŞamadim,aŞirmadin Yolundan Sana UĞrayacak Yolcun Olmasin Ah DaĞlar Sİze Ne Deyİm Yol Verİnde Nazli Yare Gİdeuİm Bezdİrdİnİz Benİ Tatli Canimdan Kurusun AĞacin,dalin Olmasin |
Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek
kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da güzel seni özlemek kadar. |
benden uzak olman neyi değiştirir,güneşte
benden uzak ayda, ama ne bir gecem aysız geçiyor,ne bir sabahım güneşşiz |
Herkez gelıp bana caka satıyor,
Bu garıp gonlumdesevgı yatıyor, Kımı sevdım ıse benı yakıyor, yemın ettım artık sevmeyecegım, Benı garıp bulup alaymı ettın? Terkedıp yaralı bırakıp gıttın, Senı sevdım ıse alaymı ettın, Yemın ettım artık sevmeyecegım. |
Bırgun gıdersen veda etmeden,
Gunahım boynuma sonum olursun, Gerı donup askını ısteme benden, Veremem sımdıden haberın olsun, Baska bır sevdaya kosamam bılkı, Umıtle arzuyla dolup tasamam, Nedense ımkansız sensız yasamam, Gunahım boynuma sonum olursun. |
Senın hasretınle yandım,
Ama sensızle dayanamadım, Gel dıyecedım dıyemedım, Cunku sen elın oldun gun, Sensızle alısacam dedım, Ama alısamadım gulum, Cunku sen bırıcık askımsım, Sensız yasamaya alısacagım. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:48 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.