![]() |
Acımasız sevda ateşinde yanan kalbim
Bir umut ışığı aramış Gördüğü her ışığın yanına gitmiş Eli boş hep geri dönmüş Her gece bu olaylar yaşanırken kalbim dayanamamış Kalbimi avutmak için dolaşırdım ya Ama eninde sonunda varırdım En uzak ışığa güneşe ulaşabilmeye denedim Sadece kalbimi avutmak için Sadece bir gün seni bulabileceğim için güneşe gidiyorum Eninde sonunda benimde hayatıma güneş doğacak Sen doğacaksın |
Kalbimin derinliklerinden gelen bir sevgi
Sonucu ne olursa olsun bir aşk yaşamış Ümit dolu *******in başlangıcı olmuş Umutları sabahı, yaşamı gece olmuş Gece gibi karanlık olan kalbim Sonucu belli olmayan işlere bulaşmış Onun için uğrunda ölmek sevinç, yaşamak ıstırap olmuş Bunun adına aşk konulmuş. Bu korkulu trajediyi herkes yaşar Bende yaşadım Sonucunda bir âma Bir de yalanı anladım Aşk uğrunda ölmeyi değil yaşamayı göze almak l |
Denizlerin dalgalanması gibi kalbim
İçine giren kayboluyor Denizler kadar yalnız denizler kadar sessiz En çok hasret duyduğum his aşk değilmiş Meğer aşklarda yalan oluyormuş |
Özleminle uyanıyorum her gece
seni arıyorum kalbimde rüyalarımda görüyorken seni bir bakıyorum yanımda yoksun öyle bir acı ki bu ömründen aylar yıllar çalıyor sanki bir ömür boyu böyle sürer mi bu acı bu sensizlik nasıl bir bilsen nasıl dayandım sensiz bütün bir yıl ruhum yaşlandı kalbim yoruldu etrafıma bakamaz oldum yaşayamam sensiz bir ömür nerede olduğunu bir bilsem nerede yanlış yaptığımı bir bilsem bilmezlik içimi yedi sensizlik ömrümü Yalnız kala kaldım kos |
Niye bu kadar şansızım ben
tam seni buldum derken ayırdı bizii yine kader sensizim hala sensizlikleyim mutsuzum haykırıyorum SEN SEVİYORUM... |
hayat bana vurdu yine tekmesini
aldı yine aşkımı aldı yine seni haykırdım alma götürme onu diye ama ne çare giden gitti kalan sadece ben kalan sadce kalbim ve sadece senden kalan bir umut parçası... |
Keşke sen benim yerimde olsaydın,
Sevmenin nekadar zor olduğunu anlasaydın. Keşke ben senin yerinde olsaydm, Sevilmenin tadını çıkarsaydım. |
Anlamadım sevgini,
Kimileri olur diyor, Kimileride ümitsiz, Anlamadım sevgini. Söylesene sensiz, Günleri geçirmek kolay mı? Senin sesini uzaktan, Duymak kolay mı? Anlamadım sevgini. Söyle bu kadar, Kolay mı? Seni hissetmek, Seni gönülde yaşatmak Kolay mı? Anlamadım sevgini. Söylesene hayat sensiz, Ne kadar ACI, Sen uzaktasın, Ben de kalbimdeki senle. Anlamadım sevgini... Unutma sevdiğim, Selvi boylum, Zeytin gözlüm, Şeker parem, Nerede olur |
Benİ Issiz Yollarina Sor,
Sessİz Ama Yildizli Geceden ÖĞren GÜllerİnden Sor Benİ Ispartanin Yanindayken Sessİz Feryadimi… Yaninda Olup Ayrilik Acisini Hİssetmemİ, Tenİnİ Öperken, Hasret Acisini ÇektİĞİmİ, GÖzlerİne Bakarken Bİle İÇİmİn AĞladiĞini, YÜreĞİne Sor Yaninda Ama Çaresİz Adami… Denİzİm, DÜnyam, Nefesİm Ve Ruhum Oluverdİn, Kisa Ama Çok Uzun Olan O Bİr KaÇ Saatte, Bİr Anlik Heves DedİĞİm KaÇamaĞim, ÖmrÜmÜn AŞki Sen, Hayatimin Amaci Oluverdİn, |
de gülüm! De ki: ela birgünde geleceğim
ısparta darmadağın olacak, saçlarım darmadağın. Hepsi, darmadağın! üzülme gülüm! Toparlanacağız, birlikte, ayağa da kalkacağız, yürüyeceğiz de gülüm hem de çelikten toprağını dele dele hayatın! de gülüm! De ki: bitmiştir umut, bitmiştir sevgi, bitmiştir güven! güven bana gülüm! sana bitmemişliği öğretecek, tattıracaktır hasretten - hakikatten- ten değiştiren yüzüm! göreceksin gülüm! Bekle! hırslarımız, acılarımız gitgide ihanetlere |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.