![]() |
Canım..ordamısın?sana hala canım diyebiliyorum ne kadarda özlemişim
sana canım demeyi..Canım.. biliyormusun?Birbirimize ilkkez seni seviyorum dedğimizde çiseliyordu yağmur taneleri..ve şimdi yine çiseliyor..ve ben seni hala çok seviyorum..canım...Duyduğuma göre artık başkasını seviyormuşsun..oda seni seviyormuş..Demek oda esmer ha..Onun ellerinden tutuyormuşsun benim ellerimden tuttuğun gibi..Onunda gözlerine bakıyormusun?Benim gözlerime baktığın gibi.. |
Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde
Gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa Bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde Ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa Bil ki seni düşünüyorum Bir vapur yanaşırsa rıhtımına bin, açıl Örtün karanlıkları masmavi denizlerde Ve dinle kalbimi bak nasıl çarpıyor nasıl O bütün özlemlerin koyulaştığı yerde Bil ki seni bekliyorum Bir sabah gün doğarken aç perdelerini, bak Sevinçle balkonuna konuyorsa martılar Kendini tadılmamış derin bir hazza |
odamdaki dört duvar arasında
ayrılık şarkılar dinliyordum özlem düğüm atmış yüreğime uzak çok uzaklardasın sen şimdi ilk karşılaşmamızı düşünüyorum gözlerin seni sana yazdığım bu mektubu okuyorum bak sevgilim yine herzaman gibi ayrılıkla başlıyor geceye ayrılıkla bitiyor hayatta üç şey sevdim senin kalbini ve ümitlerini seni sevdim diye beni sevdim diye kalbini sevdim seni sevdim diye ümitlerini sevdin diye bizi yanlız bırakmadın diye aşkım alevse hasret bir kor...! diye |
Sen bir çiçek değilsin ki:
Sonbahar geldiğinde dal dal kuruyacaksın. Sen bir gül değilsin ki: Gece olunca karanlığa karışacaksın. Sen bir şiir değilsinki: Son satırında sonra noktayla sonlanasın. Sen nesin biliyor musun? Yaşadıkça seninle devam edip seninle biten. İçimdeki nefezsin sen... Ve biliyorsunki ben nefezsiz yaşıyamam. |
Sevdim seni inanamayacağın kadar
Varlığımdan haberin olmasanda Titrek bir gaz lambasının ucunda Seni düşünürüm çıldırırcasına Saçlarının kokusunu hayal ederim Hayal ederim derin bir nefes alırım Alırım o kokuyu içime alırım Ciğerlerimi patlatırcasına Deli eder bu sukunetin beni Haketmedim ben bunu Sensizliğin bedelini Seviyorum seni umutsuz bakışlar altında |
Yazık ! bi tanem bir sevda için ağlıyor bu gözlerim
Damla damla süzülüyor taneler Ağlama gözlerim, onun için değmez ki Değseydi o bırakmazdı ki Ağlama gözlerim onun için değmez Değseydi o ağlatmazdı ki Etrafa öyle bakma gözlerim Her yerde o varmış gibi, Onun hayalini kurma gözlerim Kursan neye yarar, o gelmeyecek ki Onu gördüğün zaman bakışlarınla belli etme gözlerim O sevilecek insan değil ki Özlem dolu bakışları etrafa verme gözlerim Onu özlediğini sakın belli etme gözlerim O |
sokak lambalarından biri yanmıyor aynı senle benle gibi...
ben sana baktıkça sen benden gözlerini kaçırırdın.. akşamlar sokakta tek başıma yürümek içimi ürpertirdi eskiden.. ama şimdi alıştım yalnızlığa... ayazda sensiz üşümüyorum artık...onada alıştım.. alıştım artık sevgilim... alıştım sensizde var olmaya....!! |
Ne Bİr Hayat DÜŞÜnÜyorum Sensİz
Nede Bİr Yil Ne Bİr Ay Ne Bİr Dakİka Ne Bİr Sanİye GÖzlerİme Her Bakan Senİ GÖrÜyor Her GÖzyaŞimda İsmİn Yazili Her Animda Sen Varsin Hep Senİ ÖzlÜyor YÜreĞİm Ellerİnİ,gÖzlerİnİ,tenİnİ Kisacasi Senİ... Ben Senİ YeŞİl Mercanlar Gİbİ Sevİyorum Dalgalarin KÖpÜklerİ Gİbİ Dupduru Bembeyaz... Ben Senİ YeŞİl Mercanlar Gİbİ Sevİyorum Bİr BebeĞİn Anlatilamaz BakiŞlari Gİbİ.. Ben Senİ Sen OlduĞun İÇİn Sevİyorum Ben Senİ Benİ Ben YaptiĞin İÇİn Ben Senİ Benİ Ya |
Hayallerİn Bİr Bİr İdam EdİldİĞİ, Duygularin Topluca
KurŞuna DİzİldİĞİ, GÜneŞİn DoĞmasina RaĞmen KaranliĞin HÜkÜm SÜrdÜĞÜ Bu YÜrekten Sonsuza Dek Kovuldun.... |
seni ilk gördüğüm gün kalbim fırlayacak gibi oldu. ve zamanla seni ne
kadar çok sevdiğimi anladım gün geçtik gözümü kapatığım andan itibaren senin o güzel göz kabakların gözümün öüne gelir anlatamıyorum aşkımı sana biliyonmu allahım ne olur yardım et bu kulluna aşık oldu anlatamıyor aşkını bir turlü |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:01 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.