![]() |
Zaman öylesine çabuk geçiyor ki birtanem,
anılar yok olacağı,silineceği yerde, barajdan taşan su örneği, daha bir coşkulu,daha bir saldırgan Şimdi,nerdesin,kiminlesin bilemem bildiğim tek şey,bendeki senin, beni nasıl kahrettiği ve yok ettiğidir Mutluluğu uzaklarda aradın birtanem yanıbaşında olan sevinçleri ve acıları kendinle bütünleştirebilseydin eğer, şimdi böylesine solgun ve terkedilmişliğin ezikliğini duymayacaktık Her gün,her saat ve her dakika, büyük bir çığ gibi büyüyorsun |
bir kez olsun
kelimelerin sonsuz olduğu an konuş benle anlat ne geliyorsa içinden cümlelerin devirleştiği an sus(MA) kendi cümlelerinle anlam ver bana yüzün kızarsın söyle bana ne geliyorsa kalbinden yanlız sakın sus(MA) yanlızlık çekme yanımdayken çok soru sorma cevap bekleme benden ne gariptir dünya ne gariptir insanlar bir kez de sen beni ANLA..... |
hoşçakal sevgilim hoşçakal birtanem seni çok seviyorum hoşçakal ne
gecem ne gündüzüm yaralım gülüm ama seni çok sevdim gülüm hoşçakal sevgilim hoşçakal güzel kız seni çok sevdim hoşçakal |
zaman gece yarısı yine ben seni düşünüyorum
ıslak gözlerim camda belki gelir diyorum hani bir şarkımız vardı ya işde onu söylüyorum seni o kadar çok sevmişim ki unutamıyorum |
aşk ınsanı dewamlı aldar
sewgı hıç bır zaman altatmaz aşk ınsanı ghor eder sewgı her zaman ınsanı yol gosterır aşk her zaman içır sewgı her zaman dogru yolu gostertır aşk her zaman altarır sevıyorum dıye ama sewgı hıç bır zaman altatmaz |
aşk insanı derinden sarsan...
delice etkileyen bir sevgi... unutmayın ki şiir yazan degil... güzel yazan... yazdıran lar olmasa biz hiç birşey yazamayız...!!! |
Her sevdam ayrılık oldu benim
Gülleri soldurmak için büyütmemiştim ben Veda konuşmam hayır değildi onlar giderken Yolcu etmeyi hiç beceremedim İçimde bir vicdan vardı sevdiklerim Ben bu yüzden sizi bitiremedim |
Sana sevgilim
Sanadır bu isyanım Bu güzel sözlerim Sadece sanadır benim sevgim Sadece sana olan gülüşüm Ve sadece sana Seni seviyorum deyişim... |
Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil
sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim? |
Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne
kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı. ♥ Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım! ♥ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim? ♥ Bütün mevsimleri bir g |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.