![]() |
Soldum susamış bağlar gibi
Doldum sis çökmüş dağlar gibi Koptum çürümüş ağlar gibi Ne yapacağımı bilemiyorum Sen orada acılarla yanarken Neredesin diye beni anarken Güzel gözlerine yaşlar dolarken Elim kolum bağlı gelemiyorum Eridim bardaktaki buz gibi Acıdım yaradaki tuz gibi Kızardım suçludaki yüz gibi Çaresizliğimi diyemiyorum Hüzün bulutlarla sana bir haber Gönderdim sevgilim lütfen kulak ver Ortak olduğumu söyleyecekler Tüm acılarına senle beraber |
Zannetmekİ GÖzlerİm Sana BaktikÇa Bikacak Ölsemde Ruhum Senİnle
Kalacak Kapanirsa GÖzlerİm Senden Önce Bu Hayatta Son SÖzÜm Senİ Sevİyorum Olacak GÜlÜ GÜlene Kalbİ Sevene Ver Sevmek GÜzel Şey Kiymet Bİlene Ver Ne Sert Ol Kiril Ne YumuŞak Ol Ezİl Bİr GÜl Kadar Da Sevİl Benden Yanada |
Belkide içimdeki bir feryat, belkide senden geriye kalan ...en büyük
isyan.. neler anlatmak isterdim sana bir bilsen.dön diyemediğime yanarım hala, haykırım kendimce,ardını dönüp gitiğinde.yalanların içindeki tek gerçek..bilmem nolucak bu halim,kimlerin gözlerinde seni arıycam hoşçakal |
KapıLdım bir an, unuttum kendimi sen oLdum,
Ben yoruLsamda durmadı yüreğim, Sen beLki taş, topraktın ama ben üstüne aktım, ŞeLaLe oLdum, umudum yoktu hiç bir şeyden Ama ümidi yüreğimde buLdum, Yazdı kış oLdum, kıştı yaz oLdum, Ben iyi gördüm, kötü gördüm, her şeyi gördüm ama YoLLarı hasret yar sende durdum, Sahip çıktım duyguLarıma, saygı duydum, Ben terk oLdum, saygısızLık buLdu |
Kapıldım bir an, unuttum kendimi sen oldum,
Ben yorulsamda durmadı yüreğim, Sen belki taş, topraktın ama ben üstüne aktım, Şelale oldum, umudum yoktu hiç bir şeyden Ama ümidi yüreğimde buldum, Yazdı kış oldum, kıştı yaz oldum, Ben iyi gördüm, kötü gördüm, her şeyi gördüm ama Yolları hasret yar sende durdum, Sahip çıktım duygularıma, saygı duydum, Ben terk oldum, saygısızlık buldu |
Ne Sevmeyİ YakiŞtirdilar Bana
Ne De AŞik Olup AŞkimin PeŞİnden Gİtmeyİ Daha ÇoÇukmuŞum MeĞer Anlatamadim Derdİmİ. GÖzyaŞlarimla Beraber YÜreĞİme Akittim. Acimi,sevgİmİ Kederİmİ |
sen bastığın yerde çiçeklerin büyüdüğü
sen yaprak. sen köpük . sen kuş tüyü sen sevgi nehirlerimin aktığı büyük DENİZ |
Senİ Sevİyorum DemİŞtİn
YalanmiŞ Sen Sİz Yapamam DemİŞtİn YalanmiŞ Sen Yok San Bende Yokum DemİŞtİn YalanmiŞ Hayatim Sin DemİŞtİn YalanmiŞ Bana Bİr Kere SÖyle Senİn Neyİn DoĞru? |
Burası mecburiyet caddesi
umutsuz gecenin umut sitemi yürür ayaklarım bir türlü durmaz bu yolun sonu bir sana çıkmaz burası mecburiyet caddesi hazin *******in hüzün perdesi yürür ayaklarım bir türlü durmaz bu yolun sonu bir sana çıkmaz burası mecburiyet caddesi çıkmaz sokakların son adresi yürür ayaklarım bir ürlü durmaz bu yolun sonu bir sanaçıkmaz RECEP ÜSTÜNDAĞ |
Hak etmediğim aşk vücudumda dolaşmaz
Kazanılmayan hayat istensede yaşanılmaz Duygusuz insana aşkmış sevgiymiş anlatılmaz Karşılıksız sevgininse kalbimde hiç yeri olmaz... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.