![]() |
bakma öyle yüzüme
biliyorum beni seviyorsun beni çok özledin biliyorum bensiz yapamazsın adını hasretim koydum adımı adını koydum canımı canına verdim şimdi ben sendeyim sende bende şu üstüme yağan her yağmur damlası sanki ağlayan kalbimin gözyaşları sanki yanmışta külleri kalmış gibibakma yüzüme anladım beni seviyorsun birgün dinecekmi şu yağan yağmurlarım sana kavuşabilicekmiyim sarılabilecekmiyim,usulca,sessiz sonra baktıktan sonra,son noktayı dudaklarına koyabilecekmiyim belk |
aşkın ateşten gömlekte olsa,
beni yakan kavuran bir yangında olsa, senin için yanmaya razıyım... hasretin bir dağı deviren rüzgar olsada, senin için dimdik ayakta durmaya razıyım bitanem... |
A Avutmayacağım artık kendimi hayallerinle
S Sevildiğinin değerini bilmeyen kalple ve İ İğrenç bir aşkla işim olmaz artık P Platonik olmayacağım istesende R Resimlerini saklamayacağım gönül hanemde E Eğleneceğim aşk kelimesini her duyduğumda N Ne yapsan da bir daha kul köle olmayacağım S Sana da , seninle değer kaybeden aşkına da |
Senin bu kadar yakınındayken bir o kadar uzağındayım.Yaşamak isterdim
seni doysıya... Sevmek isterdim,sahip olmak isterdim sana. Mesela; Birşeyler düşünürken,düşündüklerine oratk olmak isterdim.Paylaşmak isterdim seninle hayatı,aşkı,sevgiyi,mutluluğu..................... ..Ama olmadı,olmıycak,olamazda Şimdi seni düşünürken yazıyorum bunları... Aklıma o ''DUMAN GÖZLERİN'' geldi ben şimdi ağlıyorum..... |
Gülmek nedir bilir misin? Ya ağlamayı?
Ben hiç gülmedim hayatta Ağlamak kaderimdi Gülmek ise hep uzakyı bana Peki sevmeyi bilir misin? Sevdinmi hiççç,sevildin mi? Doyasıya yaşadınmı bu duyguyu Ayrı kaldınmı mesela; sevdiğinden,sevdiklerinden |
dümeni yok gemi misali meçhule sürüklüyorsun beni
hangi kıyaya vuracağım belli değil... belki varır bir rıhtıma yanaşırım belki de bir adada kayalara vururum ve seni beklerim gelipte beni kurtarman için. ama bilirim ki gelmezsin. çünkü; her zaman ki engel olur güzelim aşkımı yenen gururun. |
Seziyorum ki kaçacaksın yalvaramam koşamam ama sesini bırak bende
Biliyorum ki kopacaksın tutamam saçlarından ama kokunu bırak bende Anlıyorumki ayrılacaksın Cok yıkkınım yıkılamam ama rengini bırak bende Duyumsuyorum ki yiteceksin en büyük acım olacak içimde ama ısını bırak bende Ayrımsıyorum ki unutacaksın acı kurşun bir okyanus ama tadını bırak bende Nasıl olsa gideceksin Hakkım yok durdurmaya ama kendini bırak bende. |
Dozerler yapmışlar,
Buldozerler. Ağaç namına bir şey kalmasın, Önünde kimse duramasın. Kafesler yapmışlar, Tel kafesler. Kuşlar kırlarda uçmasın, Çiçeklere, dallara konmasın. Parmaklıklar yapmışlar, Demir parmaklıklar. Çocuklar çimenlere basmasın, Meyvelere, dallara uzanmasın. Bu mudur, Dilinizden düşürmediğiniz özgürlük. Bu mudur, Dilinize yama yaptığınız sevgi. Özgürlük bunun neresinde, Sevgi hangi kafesin içinde. Serbest bırakın doğay |
sen gökteki bi yıldız
bense yerdeki yalnızlık sen insaları güzelliğiyle meteden kız bense yalnız ve kararsız sendeki o saflıktır ki kendine baglayan ben bense hep o kahrolmuslugu oynayan sen gülüşlerinle huzur dağıtan ben dertlerimle ağlıyamayanları bile ağlatan sen bazıları için değersin bense konusulması bile yasak olan bir kelime sen çok değerlisin ve bi o kadarda özelsin bense umutsuzluğu anlatan tek kelimeden oluşmuş bir cümle.... |
karanlıklar coker ustume
acılar bıner kalbıme sensızlık ısyanıma sebep yıne sen ılle sen canımın canısın gozumun bebegı yasama sebebımsın hayattakı son ıısgımsın benım mumumsun sen karanlık dunyamı aydınlatan heryer karanlık tenha senın gonlunde ermısım mutluluga bıtanem ... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.