![]() |
Ne olursun konuşma böyle,
Bana bu acı sözleri söyleme, İçim parçalanıyor, Sen söyledikçe. Sil gözlerinin yaşını, Beni de ağlatacaksın, Söz ver bana ağlamayacağına? Nasıl kıydın, O güzel gözlerine, Yağmur damlacıkları gibi, Akıyor göz yaşların. İzzettin Bilgin |
karanlığın tam ortasında küçük de olsa bir ışık oldun hayatımda belki
açık belik koyu renkli ama yine de oldun..bundan sonra neler olur bilemem ama kalbimi yaralamaya niyetin varsa bir an önce karar ver... |
Yildizlara Bakarak Uyurdum Ben Her Gece
Ama Yildizlar Yok GÖk YÜzÜnde Bu Gece Camdan Bakarmisin GÖk YÜzÜne Yildizim Olurmusun Bu Gece Ve Her Gece |
Allaha Hergece Dua Ve ŞÜkÜr Edİyorum Senİn Bana LutfettİĞİ Ve Senİ
Benden EsİrgemedİĞİ İÇİn Bazen Senİ Çok Kizdirsam Hatta Üzsemde Sevgİmden ŞÜphen Olmasin ÇÜnkÜ Ben Senİ DÜnkÜ Gİbİ Yarinda Ayni Şekİlde SeveceĞİm GÖzlerİmdekİ AŞk Piriltisi Sen Yanimda OldukÇa Ve Her Sana BakiŞimda İÇİme Akan O Ilik SicakliĞini HİssedİkÇe BÜyÜyecek Kocaman DaĞlari AŞacak Yeterkİ Yanimda Ol GÖzlerİnİ GÖzlerİmden Ayirma Ve Yanliz Benİm Ol HerŞey Çok Daha GÜzel Olacak Buna İnan ÇÜnkÜ Ben Buna Çok İnaniyorum GÜze |
GÖzyaŞlarimi
Sİlmeye GeleceĞİnİ Bİlsem, Senİn İÇİn HergÜn AĞlardim...... |
AĞlamayi Bilmeyen GÖzler Sevmeyide Bİlmez :7 AŞk Bi Sudur Ic Ic Kudur
:+ |
birgül açtırdım gözlerinde
ümitlerimle besledim her bakışında bir şiir yazdım beyaz tenine her mısrası ellerinde geçti bir şarkı yazdım saçlarına inatçıydı her kıtasında bir sevgi verdim yüregine dostum kardeşim deyil sevdigim için senin için.. |
Ağır aksak
Siler hayat Yüzümdeki, tenimdeki izlerini Ve en zorda Aklı evvel Yüreğime anlatırım, Canımdan saydığımın İçimi eze eze El olup sessiz, gidişini... anlamaz ki Aşk öylece, hazırolda Durup ne seni, ne beni beklemez ki Biraz yürek, biraz çaba Ve gözün kara olmalı Bir büyük can pazarı aşk Sapasağlam çıkmalı Hiç korkaklık dinlemez ki dinlemez ki Ben büyük aşkların kadınıyım, Kimler geçti ayaktayım, sen de mi duracaktım? Boşver gitsin Artık kurşunlara diziyorum yalan aşk |
Sebebini bilemediğim
Kırık dökük zamanlarım var Sevmenin tadına varamadığım zamanlar Ayak sesleri var kulağımda Ayırt ettiğim beklediğim bir tek seninki Seni düşünürüm Gecemi aydınlatan gözlerini bir de Sat beni zindan *******e Daha çok aydınlanayım Yarım kalmış çığlıklar Aşkın ben yağmalar Saklamadım sevgim biter mi Yaşadığım acılar diner mi Beklediğim ******* gelir mi Senle olmadan |
Atar Mi Bu Kalp Sen Olmasan
Feryad Eder Mİ Sen Duymasan Ne Olur Sevgİlİm KaÇma Benden YaŞar Mi Bu Can Sen Olmasan Hangİ Can Benİm Çektİgİm Aciyi Çektİ Hangİ Kalp Senİ Benİm Kİ Kadar Sevdİ Hangİ YÜrek UĞruna Ölmek İstedİ Ne Olur Sevgİlİm Son Kez Dİnle Benİ Hangİ Can Benİm ÇektİĞİm Aciyi Çektİ Hangİ Kalp Senİ Benİm Kİ Kadar Sevdİ Hangİ YÜrek UĞruna Ölmek İstedİ Ne Olur Sevgİlİm Artik Tut Elİmİ GÜler Mİ YÜzÜm Sen Olmasan Bİter Mİ HÜzÜn Sen Kalmasan Ne Olur Sevgİlİm KaÇma Benden |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.