![]() |
sana karşı kızgınlığım yok,yalnızca kendime küstüm hayat yok,tadım
yok,hiç birşey yok.. ben yokum ve sende yoksun,biliyorum imkansız ve en sonunda anladım bu aşk imkansız sana kırgın değilim ,kırgınlığım kendime git git ama bir daha ben olmiyacak hayatında,bir daha sen olmiyacak hayatımda git git bir daha dönme geri.,eğer bir gün dönersen ben olmiyacağım,. çünkü ben yokum.. bu küçük çürümeye yüz tutmuş bu zindan daha fazla bir acıya dayanamaz,o kadar yalnızım ki,,! inanamazsın... bir ırmaktan ak |
Garip rüzgarlar esiyor başımd****avak yelleri desem değil.Kasırga gibi
hortum gibi birşey.Kendimi de etrafımıda yok etmek istiyorum.Birden ufkum kararıyor.daha doğrusu kızıllaşıyor.Cihanı insanlığı ve beni yok etmek istiyorum.Sonra seni düşünüyorum.Birden zindanım aydınlanıyor.Kuşlar cıvıldıyor içimde.Yaşamak istiyorum... Ve herşeyden çok SENİNLE olmak istiyorum... |
Kitapların yazmadığı bir aşk bu.Şarkıların sölemediği bir aşk.Romeo
benim kadar çılgın mıydı Ferhat benim kadar aşıkmıydı ya Kerem... Yanlız senin yanında olmak istiyorum.Haykırmak istiyorum SENİ SEVİYORUM diye.Duyuyor musun sesimi? bütün sıcaklığıyla duyuyormusun,bütün ürpertisi bütün büyüsüyle.Yanında olmak ellerini,saçlarını okşamak,sana şarkılar söylemek istiyorum dünyanın en güzel aşk şarkılaını... |
Kar Bİr GenÇ Kizin
Hayel EttİĞİ Beyaz Gelİnlİktİr Oysa YaĞmur KÜÇÜk Bİ ÇocuĞun AĞlamasina Sebep Olur Oysa RÜzgar İnsanlarin ÜŞÜmesİne Sebep Olur Oysa Oysa Firtina İnsanlarin Evlerİnİn Bacalarini UÇururmaya Vesİle Olur:d |
Sen ki son liman son ümit son dost ilk ve son sevgilisin.Sen ki
yıldızım sen ki annem sen ki çocuğumsun... Sesinin tonunda minnacık bir soğuyuş hissettiğim anda yokum.Acıların kaynağı sensin evet ama hayatımın kaynağıda sensin senin için ve seninle yaşıyorum.Sen uçuruma yuvarlanırken tutunulan dal sen vaha sen bütün hayal kırıklıklarımın dudaklarında ümitleştiği ilk ve son sevgilisin... |
her insan sevilir, her kişi sever
sevgilim bir başka, sevgim bambaşka bir ömür tüketsem ağlasam eğer mazisi bir başka, günü bambaşka birgün sevgiliden vazgeç deseler ayrılmak bir başka, ölmek bambaşka sensizlik cenneti bana verseler seninle cehennem bana bambaşka bir mekan arasan kalbim sana han yüreğim bir başka, kanım bambaşka gözyaşım ardından aktığı zaman yağmurlar bir başka,seller bambaşka |
sensin benim sevdam
sensin benim kaderim yüreğimin gizli yarası kalbimin ilacı sensin benim hayatım can damarım,kanım hayatta tek varlığım yaşamakta tek amacım sensin benim sırdaşım kederimin arkadaşı hayat yoldaşım tek dayanağım sensin benim kaderim alınyazım,namusum tek sevdiğim ölene kadar seveceğim sensin sen (GÖKHAN) |
bu son gidişindi artık bakmadım yollara geleceyin ihimalim bile
olmadı yani sildim seni bütün sayfalardan yırtmadım resımlerini sökmedim hayallerini bır sana küstüm birde senı benden alan kaderıme gelmeni istemiyorum gelde demyorum bılıyorum galmez gelemezsın deydimi beee o kaca sevdayı bır şişe saraba gömdün bır geceye gömdün ne caip galdi götürdü o kahrolası geceye kim kaldırdı o son kadehı kiler topladı masandan şişeleri kımler kıydı hangi paspas sildi yerdeki izini hangi meyhane kahrae |
yine sensizim ben her zaman ki gibi seninle olmak vardı şimdi sana
doya doya bakmak yok be kara gözlüm olmadı sen ellerin oldun sana sitem etmiyorum sadece özlemligimi yazıyorum ooff beee kara gözlüm bıraktın beni böyle gurbet ellerde ne yaparım söyle sensiz bu yerlerde ne yapsam artık boş sen ellerde ben ise hala sendeyim be kara gözlüm elvada |
bak yine sensiz akşam oldu karanlık çöktü üstüme yosun yiine
sensizlik bir çııg gibi çöktü üstüme seni görmek senle olmak olmazdı yine niye sevemedin beni demi sevme be ben seni uzaktan sevmeyede razıtım böylede güzel akşamlar insanı hüzünlendirirmiş ama beni kahrediyo küstüm her şeye yokluguna dogruya sevemedin beni ne yapsaydımda sevebilseydin ama geç kaldım herşey gibi sanada geç kaldım şimdi yine yanlızlıkla başbaşayımmmm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.