![]() |
yanımdasın ya!benımlesin ya! şimdi yıldızlarla elele tutuşup
sonsuzluga meydan okuyabılırım burdasın ellerim gözlerim ve butun bedenım senınle belkı bır gun gıdersın dıye benımle olma sımdı bekle takı sonsuzluk dıle getırılene kadar ,sadece bemınle olmak için yaşa yaşakı bende sensızlıgın benım için ne kadar ecı oldugunu sana yaşatayım(esmer serserim) |
akşam sefalarında gecmeyi,
şairlere benzemeyi, korkularla yüzleşmeyi, ben bu hayatta öğrendim. senin gibisini, sensiz yaşamayı,bu hayatta ölmeyi, ağlarken gülmeyi , ben bu hayatta ögrendim. |
Belkİ De Yenİ KeŞfettİm Senİ SevdİĞİmİ
Belkİde Yenİ GÖrdÜm İÇİmdekİ Yerİnİ Belkİde Yenİ GÖrdÜm GÖz YaŞlarimin Sahİbİnİ Belkİde Şİmdİ SÖyleyebİlİrİm Senİ Ne Kadar SevİdİĞİmİ ...senİ Çok Sevİyorum... |
güllerin içinden canım koşarak koşarak gel bana gel, o güzel gözlerini
canım süzerek ,süzerek gel bana gell.o küskn yüzün gayri gülsün canım gülerek,gülerek gel bana gel |
Askimi sizlere anlatacak bir siir bulamadim. Düsünüyorum ask
neydi...BU sabah ansizin cikageldi ask. Ask demin yanimdan gecti ask simdi benle konusuyor ask bedenimi oksadi issiz denizlerin sensiz koylarinda ask beni sobeledi AllaH Kahretsin...Anlayacagin senin olmadigin heryerde ask. sana olan nefretim askimi asdi bu gece sensizlik bu bedeni yakti bu gece sensizlik baska hiçbirsey deil sadece sensizlik.yapilan söylenmez gelmezmis dile AllaHtan beklenir kul bilmesede kizginligim buna sebeb isede |
Seni sensiz yasamak böle birsey olmaliydi.Günler aylar yillar geçti
sen yoktun.Senden geriye kalan teksey bu nasir tutmus kalbimdi.Aska sevgiye sana susamis bu kalbim.Ask belkide buydu.Ask sadece onun yaninda olmaktan ibaret degildi.Onla ayni havayi solumak ayni yaziyi yazmak gerekirse onun yerine gözyasi dökmek aci çekmek ölmekti belkide.Simdi sana soruyorum ask neydi ? Heryeri gözlerinin ve dudaklarinin sessizligi sardi herzamanki gibi...Doldur serinlet su sana olan kinimi Susma Nolur Susma.. |
dön geri dön sevgilim
çaresizim umutsuzum geri dön bak ne hallerdeyim şimdi avare olmuşum bi çareyim sensizim ******* boyu hüzünlüyüm bi okadarda dertlerle doluyum düşünceliyim kaybolan yıllarda kederliyim... kalbimde ağlayan bir ses ve yüreğimden dökülen masum yaşlar içimdeki duygular endişelerle dolu sigaram bu gün daha bir öfkeli hayata durgun sessiz isyanlarla dolu dökülen yaprak misali sonbaharda ve içim çok soğuk anlaşılan hüzünlü kışlarla dolu ve yağan karlarla kaplı g |
Allah'i Sev Senİ YarattiĞi İÇİn
GÜneŞİ Sev DÜnyayi AydinlattiĞi İÇİn Pembe GÜlÜ Sev AŞki AnlattiĞi İÇİn Bİr De Benİ Sev Senİ SevdİĞİm İÇİn |
taş bastım yüreyimee artık sana yar demem ne arar nede sorarım öldü
sayarım seni bü yürek yangın olsa yanarım hasretin kurşun olsa eymem başımı tanımam görsem seni unuturum işte senin unuttugun gibi gömdüm seni bir şişe şaraba 3 paket sigaraya kopardım yüreyimdeki yarayı tuz bastım bıraktı eskisi kadar kanamayı unttun işte senin unuttugun gibi yıttım resimlerini mektuplarınıda o sate gülüşün kalmadı artık o yalan sözlerindeartık sana şiirde yazmıyorum melek yüzlü diye kopardım işte unuttum art |
hani gezdiğimiz park.
hani sarıldığımız sokak, hani seni ilk öptüğüm mahalle başı. unuttun mu yar orayı. sewgilim neden gittin, beni bu yalan dünyada yalnız bıraktın, hani hiç gitmezdin sevgin bu muydu senin, rıdvan seni sewdim ama sewmilmedim be aşkımmm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.