![]() |
Sacma Sapan...
Canim Sikiliyor Dedim Ya Sohbet Olsun Diye Sizinle Sacma Sapan Konusuyorum. Ne Futbolu Canim Mactanmi Anliyorum, Maksat Muhabbet Olsun, Topu Konusuyorum. Bazende Yaziyorum Ne Mi ? Oda Sacma Sapan Ya |
Koray'ıma...
Gitme diyemedim sana hiç Çünkü ben diyene kadar sen gitmiştin Gözlerin gözlerimde kaldı O son gidişinden beri heryerde sen varsın O bakmaya kıyamadığım Gözlerin var Şimdi kollarım uzansa da Ellerim boş döner Geride kalan hasretinle Bir ben, bir acı yığını... Hiç düşünmemiştim sensizliği Yaşayamazdım ki sensiz Felaketler gelir ya hani insanın başına Deprem olur, sele kapılır, evi yanar Ardından dünyamın başıma yıkılacağı, Gözyaşlarımın sele karışacağı, Kalbimin her saniye acıyla |
Koray'ıma...
Gitme diyemedim sana hiç Çünkü ben diyene kadar sen gitmiştin Gözlerin gözlerimde kaldı O son gidişinden beri heryerde sen varsın O bakmaya kıyamadığım Gözlerin var Şimdi kollarım uzansa da Ellerim boş döner Geride kalan hasretinle Bir ben, bir acı yığını... Hiç düşünmemiştim sensizliği Yaşayamazdım ki sensiz Felaketler gelir ya hani insanın başına Deprem olur, sele kapılır, evi yanar Ardından dünyamın başıma yıkılacağı, Gözyaşlarımın sele karışacağı, Kalbimin her saniye acıyla Koray'ıma... Gitme diyemedim sana hiç Çünkü ben diyene kadar sen gitmiştin Gözlerin gözlerimde kaldı O son gidişinden beri heryerde sen varsın O bakmaya kıyamadığım Gözlerin var Şimdi kollarım uzansa da Ellerim boş döner Geride kalan hasretinle Bir ben, bir acı yığını... Hiç düşünmemiştim sensizliği Yaşayamazdım ki sensiz Felaketler gelir ya hani insanın başına Deprem olur, sele kapılır, evi yanar Ardından dünyamın başıma yıkılacağı, Gözyaşlarımın sele karışacağı, Kalbimin her saniye acıyla |
bir aşk hikayesi...
deprem gibi girdin gönlüme fay hattı çizdin kalbime seni seviyorum bitanem 10:9 şiddetinde... |
Yedi Sözcük...
Bir çingenedir Cemal Süreya Dizelerin ucunda Toplar sözcükleri Samanlığa götürür Sırtlamış M. Kemal'in kağnısını Dağlarca Taşır ha taşır Geçerken bir köprüden Metin Demirtaş Bakar da tay sağrılı kızlara Mavi şiirler söyler Kavun taşır Cahit Külebi Ve düşünür de boyuna Dul bir kadının Kokulu çamaşırlarını Düşen gülleri toplayacak Necatigil Bir kalkabilse Pencerenin önünden Olmayan kadınları sevdi Attila İlhan Sisli bir sokakta Korsan gemilerinde Bulutları taşlar |
**REBEL KİMDİR?**...
Ben düşünmem düşündürürüm Ben yapmak için uğraşmam yaparım Ben emir alan değil verenim Ben sevmem YAŞARIM-HİSSEDERİM Ben kin tutmam affederim Ben her zaman vardım gene olucam Ben'i ÖLÜMDEN başka kimse ayıramaz Ben doğru-yanlış arasındayımdır Ben beni SEVENLERİN yanındayım Ben Haddini bildirenim Ben ufukları delen hayalleri aşanım Ben sevgiyi tadanlardanım Ben unutulmamm Ben ölenedek yanında olanlardanım Ben DOSTUMUN YANINDA OLAN DOSTuM Ben HOr görmeyen |
Duyuyor musun, orada mısın,...
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
**GELİR MİSİN?**...
Artık başımı yastıklara boş koyuyorum... Nefesini tenimde,gözlerini bende Göremiyorum.. Hatırlar mısın gonca gülüm ******* yetmezdi bize eskiden 1 gün neden 24 saat diye sitem ederdik Tanrıya... Biz hayallerde buluşur,cennet bahçelerine Koşardık... güzeldi herşey seninle Yanımda olmasan bile seni yaşayışım Rüyalarımda gözlerime bakışların,haykırışlarım Sen dokunamadığım incimsin Anlatılmaz bir sevgin,değerin var bende Sana sonsuz bağlılığm hala içimde Dizginleyemiyoru |
**YİNEDE SEVDİM**...
Seni yaşadığım hergün çiğlık çığlığaydı sana. Anlatmak diyordum anlatmak, ölüm soğukluğu ve göçmen kuşlar karamsarlığında sevmekti seni. Yakalayamadığım gölgenin peşinden koştum hep. Bilmek istediğim tek şeydi senliliğin nereye çıkacağı. Ama ne garip, bir çift gözün dayanılmaz cinayetine ortak oldum şimdi. Yok işte, elimde kalan sensizliğimi bile alıyorsun damla damla. Oysa kırık dökük sevdanın onarımı gibiydi sensizlik. Bilmek gibiydi, anlamak gibiydi, vurulmak gibiydi yokluğun... |
**BiR NeFeS DüŞ GiBi**...
Bazı duygular vardır anlatılamaz, anlaşılır sadece. Sevenin sevdiğini bilmesi kadar, sevilen de anlar sevildiğini. Sevgi her zaman belirli kelimelerle söylenmez. Çoğu defa bir bakış yeter de artar bile... Yeryüzünde hiçbir kuvvet insanoğlunu sevme hakkından alıkoyamaz. Sevmek çoğu zaman var olmaktır. Sonunda bizi yok olmaya götürse bile. Ben şimdi varım ve seni sevmek hakkımı kullanıyorum. Sen bile buna karşı koyamazsın. Sana gelinceye kadar sonu gelmez bir arayıştı sevgilerim. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.