![]() |
Aşkın beni bak ne hale getiriyor
Seninle ayrı kalmak beni perişan ediyor Çekip gittiğinde içimi bir kurt kemiriyor Söyle sevdiğim acı çekmem seni mutlumu ediyor Her mutluluğun sonu elbet hüsrandır Senden gelen çile bana mubahtır Yokluğunda kalbimde bir hançer saplıdır Bil ki sevdiğim sensizlik bana haramdır Her çekip gidişinde yollarını gözlerim Döneceğin anı umutla beklerim Yanlızlık ateşi yakar yüreğimi Bırakmassın sen beni yaralı bir kuş gibi |
Dert sokağının loş karanlığında
Arıyorum seni her an yanımda Gözyaşlrım kurumayacak asla Döneceğin güne kadar kalbim yasta Ufuğa bakmaktan yoruldu gözler Kalbim döneceğin günü umutla bekler Hani mazideki verdiğin sözler Çık gel artık sevgilim yeter Ayrılık acısı çok koydu bana Sensizlik zülmü mubahmı bana Gel ne olursun darılma bana Sabrım kalmadı sen orda ben burda |
gecenin karanlığı
kalbimin sızısı sensizliğin acısı her günün akşamında her güneşin batışında beraberiz onlarla elime aldığım kalemim bir de yanımda sigaram diğer yanımda resmin sigaramı yak diyemem öyle bir yola girdim ki istesem de artık dönemem |
sevenler gece ölür derler,
dün gece yatağımda uzanırken, uykuyu beklerken aklımdan çıkmadın. hiç istemeyerek seni sayıkladım. senin hayalini kuruyorum şimdi, uykusuz *******imin sebebini buldum, sensizlik her gece beni öldürüyor, sabah olmuyor inat ediyor. BIRTANEM GELDE SU ACIYA BIR SON VER |
Ya Ne Yapmak
Lazım Mış? Dersin Ne Yaptığını Bilmezsin Kılıçtan Geçirirsin Sana Meydan Okuyanları Balatlarında Kimseye Boyun Eğmezsin Yüreğin Dışında Bir De Burnun Var Gölgesi Bedenin Boyunca Duydum Ki Bir De Aşık Olmuşsun Kuzenin Roxanne'a Hepsini Tamam Anladım Da Bu Roxanne Neyin Nesi? Gürkan Kaya |
Bunca
Yıl Hep Sevgiye Küçük Çentikler Attım Olurda Kaybedersem Tanıyayım Diye Geriye İçinde Sevgiyi Misafir Etmek İsteyen Çentikli Bir Yürek Kaldı Onca Atılan Çentiklerin Hatrına Gürkan Kaya |
Bir
Gün Karşılaşsak Seninle Herhangi Bir Yerde Durur Mu? Yüreğim Durduğun Yerde Gürkan Kaya |
Bir
Gün Biter Diye Aşk Birbirimizi Yemekten Yaptım Turfanda Aşk Gürkan Kaya |
Geçen
Gün Biri Bana Ne Kadar Kalpsizsin Dedi Bilmez Ki Kalbimin Sen De Olduğunu Gürkan Kaya |
Ben
Didik Didik Ararken Sende Seni Sen Didikleyip Durdun Yüreğimi Gürkan Kaya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:19 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.