![]() |
Senden geriye ne mi kaldı?
Gözlerimde hayalinden başka hiç bir şey kalmadı Bir resmin bile kalmadı, hiç bir şey kalmadı Senin hayalini bile seviyorum Ama hayallerin aşka susamış gönlümü doyurmuyor Herşeyini alıp gittin benden Ya da hiç gelmedi hayalinden başka Bari hayalin bende kalsın Seni benden aldın bari hayalin kalsın Bırakta avutayım kendimi hayalinle Yoksa aşk kurşunu yemiş yaralı bir yüreğin Ne yapacağı hiç belli olmaz , hiç... |
aradan yine uzun zamanlar geçti sensiz *******in birbirini
kovaladığı..Çok baharlar geçirdim ama yok işte yok gelen.. Çiçekler sensiz merhaba dedi hayatıma ve her damla yagmur sensiz yağdı sokaklarıma.. Her yaprak senin gelmediğin günler, aylar, yıllar için attı kendini bir bir dalından kopararak.. İsyan etmiyorum.. Üzgünüm ama; sabırlada bekleyemiyorum artık gelmeni.. Biliyor musun artık gelmeyeceğini düşündüğümdede kızmıyorum kendime.. |
ben seni bu dünyada sevdim,
ben seni ahiret için sevdim. sen anlamadın beni bırakıp gittin, ayrılığı koydun yüreğime. ben seni sevmek için doğdum, sen bana acı vermek için geldin. sendin yaşama sebebim, sensin dünyadan ayrılmamın sebebi. sana sevdam dedim anlayamadın, aşkım dedim boş iş dedin, yaşama sebebim dedim öl dedin, ayrık koydun yüreğime. alın yazım dedim sen kara bahtım dedin, mutlumun sebebi dedim acmın sebebi dedin. yaşama nedenim dedim ölümü sebebi dedin, |
yar trabzon'dazevkine dalmış,
unut diye haber salmış, ben nasıl yanmayım ben nasıl ölmeyim, yerğim nasıl dayansın dağlar. ben onu urfa'da sevdim urfa'da bekledim, ama ama yar trabzon'da zevkine dalmamış, RAMAZANTAŞ şimdi nasıl yanmasın, nasıl yanmasın analar nasıl ölmesin. urfa'nın yaralı genci sana küskün yar, urfalı trabzona küskün yorgun, bana haram geceller var hep, senin için trabzonlu senin için. |
Yalnız bir mevsim değil,
Yalnız bir bahar değil, Her zaman her yelde bir Ya seninle ya sensiz ! İstersen öldür beni ! İstersen güldür beni ! Gün gibi güneş gibi Ya seninle ya sensiz |
resim bir hayalimiş
göz bakarda doyar imiş eğer gönül seviyorsa gizli, gizli yanar imiş... |
(m)utlu Olmak İstİyorum Ben Senİnle...
(e)llerİmİ Uzatiyorum Sana Tut Sende..!!! (r)Üyalarimin Prensesİsİn Bunu Sen Bİlmesende... (v)ar Olan Sevgİm Daİma Var Olacak Senİn Sevgİnle..!!! (e)n GÜzel GÜnlerİmİzİ YaŞayacaĞiz Sende SevdİĞİn SÜrece... |
bu gün sildim seni bütün sayfadan
hayalimden, düşlerimden ,umutlarımdan o cok seven gönlümden bile... elveda dedim her şeye hayallerime o kahrolası sevgine bile...! kim vere bilecek senin hayallerini kim sevecek seni benden fazla hadi bul bakalım bende olmayan şeyleri |
seni özlediğimde mutlaka yağmur yağıyor çünkü bir tek o beni anlıyor
bir tek o,yalnızlığımda yanımda oluyor,sensizken yalnız kaldığım anlarda yalnızca o hissettiriyor bana olan özlem we inatçılığını ,bir ben sen oluyorum ,bir sen ben oluyorsun kendi kendime kayboluyorum seni ararken içimde we en sonunda buluyorum ama o ana kadar zaten SIRILSIKLAM OLUYORUM:_)) İŞTE BÖYLEben asla sensiz olamadım TIPKI SENİN BENSİZ OLAMADIĞIN GİBİ ... SENİ SEVİYORUM |
Gözümde canlandı mazinin yeri
Özlemek ne demek biliyor musun Bomboş sokakları yıllardan beri Gözlemek ne demek biliyor musun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.