![]() |
GÜller Kizlar Gİbİdİr Ya
İlgİ Verİrsen GÜle AÇar Vermezsen Solarlar İŞte Kizlarda Öyledİr Bazi Kizlar Vardir SevdİĞİnİn DeĞerİnİ BİlmeĞen Bazi Erkekler Vardir Kizlarin DeĞerİnİ BİlmeĞen Erkekler Bazi Zamanlar İkİ YÜzlÜ Bazende Vİcdansiz Oluyorlar Kizlari Sevmek İÇİn DeĞİl Sadece Kullanmak İÇİn Sevİyorlar Elbette İÇten YÜrekten Seven Erkek Vardir Ama Kizlar Da Az DeĞİldİr İkİ GÜzel SÖze Kuyruk Sallarlar Bazi Kizlarda Vardir Şerefİyle YaŞayan Sevgİyİ GerÇekten Hakkeden |
Ben Senİn İÇİn Yaratildim
Senİn İÇİn Ölecem Sen Ne Zaman İstersen Ben O Zaman Gelecem Sen Gİdersen Ben Kalacam Ama Unutma Kİ Herzaman Senİnle Olacam İstemezsen Yanindan Kovulacam BaŞka Yerde Hayat Bulacam Herzaman Senİn İÇİn ÖlmeĞe Hazir Olacam. |
Benimde herkes gibi hayata dair bir şeylerim olsun istedim...
Gönüllerde açan güllerin benim kalbimde de açsın diye,hep gülücükler saçtım dünyaya. Herkes gibi yıldızlara bakıp dilek tutmak istedim yarim için, *******i penceresinin önünde sefarat yaparak ona olan aşkımı dile getirmek istedim Yağmurun altında saatlerce bekleyerek,ona olan sadakatimi göstermek istedim... Ama ne gariptir ki kimseye sevdiremedim kendimi,hep ben sevdim hep ben terkedilen oldum. Hayata dair çok şey yaptım |
Aldığım her nefeste
Kulağımdaki seste Sazımda beste beste İnan canım sen varsın. Bin bir nazın edanla Mecnun eden sevdanla Kaprisinle vedanla Gönlümdeki tek yarsın. Gerdanda gül beninle Leylak kokan teninle Olunca sen benimle Ömrümdeki baharsın. Seni candan yar bilip Sana gönlünü verip Aşka düşmüş şu garip Daha nasıl yalvarsın. Yeminimi bozarsam Seni bir an üzersem El bağında gezersem Bu teni toprak sarsın. Kırar isem gönlünü Soldurursam gülünü |
Ateş düştü viran oldu bağlarım
Sende benim gibi yanman mı dilber? .. Hasretinden yüzüm soldu ağlarım Adım bir kez olsun anman mı dilber? .. Selamsız sabahsız görmeden geçtin Ben sana kul iken elleri seçtin Şu garip başıma ne işler açtın Sevenin halini bilmen mi dilber... Kınan oldum parmağına yakıldım. Güzeller içinde sana takıldım Al gül olup bağlarına dikildim. Sulayıp koklayıp sevmen mi dilber? Aşkın yollarında koşup yoruldum. Sevda sellerinde akıp duruldum. |
içimdeki yağan yağmurlar gibisin
kalbime dokunan her damlasında bilinmez acı çekilmez bir ızdıraptı sanki o saf su kor olmuşcasına her damlası delercesine içimi yakıyor isyanımın çığlığı gırtlağımda düğümlenirken sensizlik ve yok oluş neymiş yanlızlık neymiş onu anlıyorum geçmeyecekmi bu fırtına yağmasın artık bu yağmur değmesin yüreğime sarmasın bu kor bedenimi kuş olup kanatlansın bu yürek bir umut ışığı doğsun gözlerinde yorgun düşmüş bu bedeni tekrar filizlendirsin bi |
Binlercesi içinden ben seni seçemedim.
Hepsi aynı gibiydi, bir fark yoktu arada; "Sensin" diye birini tutup da geçemedim. Sana ne söylüyorsam içimden geçenlerdir. Aşkta hep kaybedenler; hevesi seçenlerdir. Hercai gönüllüler sevmekten kaçanlardır; Bir turna kanadında, göklerde uçamadım. Sevdânın aynasında bir de sen kendine bak! Gerçeği görmüyorsan, güpegündüz kandil yak.. Her şeye boş vermişsin birazcık kafana tak; Zehir olsun verseydin; vermedin, içemedim. |
Artik Unutmak İstİyorum Bogazima DÜgÜmlendİ Kelİmeler,artik Unutmak
İstİyorum Canimi Yakiyo Sensİzlİk,aklimdan Çikmadigin Anlar Bİtsİn İsmİnİ Dahİ Unutmak İstİyorum Sensİzde Nefes Almak İstİyorum Artik Çik Kalbİmdenn:( |
Yağmurlu bir gecede çıktım yola
Karanlıktı her yer senin gibi Bir ışık arar oldu gönlüm Buldu derken uzaklarda Serapmış meğer gördüğüm Aldandı yine garip gönlüm |
Alışamadım
Küçük köhne bir eve taşındım Sen gittin,ben buna alışamadım. Tanrı bile unutmuşken sanki beni, Senle beraber her şey gitti. Ve ben buna alışamadım!!! Her gün balkonda bekleyişini özledim, Ama şimdi balkonum yok. Pencereden yağmuru seyrederdik ikimiz, Penceremde yok,yağmurumda. Ve ben buna alışamadım!!! Hayal ederdik yalnız bir ada ve biz, Sakin masmavi bir deniz, Gece mehtap ve yıldız Şimdi kalbim sert bir buz. Ve ben buna alışamadım!!! O kadar çok nefret |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.