![]() |
Dur sakın gitme birazdan kopacak fırtına var yüreklerimizde
Ardımızda kalacak fısıltılar konuşmasın aşkımızı gitme Keşkeler ömrümüzü bitirmesin ayrılık şarkıları çalmasın Umutlar aşkımızla yeşersin sen ol sadece hayatımda Dur sakın gitme yaşanacak bir güzel ömür var yüreklerimizde Bırak başımı kalbine koyayım aşkını dinlememe izin ver Yaşamalıyız sonuna kadar güller solana kadar yaşamalıyız Topraktan çıkardığın kalbimi dinle senin aşkın var orada Yalan söylemez o kalp sana inan s |
kabaran nehirler gibi arsızım. kuruyan dallar gibi yapraksızım. seni
sevdim belkide hayırsızım. sevmek sucsa ömrümün sonuna kadar işlerim |
gece öyle bir geceydiki...
her zamanınkinden daha karanlık... korkutmuyormuydu beni yoksa... yoksa yine mi sensizlik başlıyodu... alıştım artık sensizliğe.... ne sen geliyordun ... ne de ben seni beklemekten sıkılıyordum... gelmeyeceğini ildiğim halde ... seni beklemek öyle güzeldiki... artık gözlerim kapanmak üzere... sensziliğe kapanıyo... acabaa gözlerimi açtığımda sen olcakmısın?? nerden bilebilirimki.... |
Bu kalabalık senin düğününe
Benim ise cenazeme geliyor. Bu davullar senin düğününe Benim ise cenazeme çalıyor. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Senin üzerine çiçek Benim üzerime ise toprak atacaklar. Senin kınalı ellerinden Benim tabutumdan tutacaklar. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Seni türkülerle Beni aülayarak uğurluyacaklar. Bizi iki yolcu gibi İkimizin giyisisi beyaz olacak. Seni nüfusa evli Beni ÖLÜ yazacaklar..... |
Bir
Zamanlar Kraldın Halkına Kıymet Ettin Yalnızca Tahtına Felek Aldı Tacını Tahtını Verdi Sana Hiçlik Acısını Bir Zamanlar Sen Zamanı Harcadın Şimdi İse Sen Oldun Zamanda Harcanan Bunlar Kulağınıza Küpe Olsun Ey! İnsan Gürkan Kaya |
Son
Bakışın Var Ya Hani! Giderken Çerçeveletip Duvara Astım Düşünce Dünyamda Onu Gürkan Kaya |
Bir
Zamanlar Aşık Olmuştum Sana Sırılsıklam Şimdi Gözyaşlarım Sırılsıklam Gürkan Kaya |
Tanrı
Yaşasaydı Dünyada İnsanlar Arasında İşler Miydi? Günah Yapar Mıydı? Yanlış Olur Muydu? Kendi Yarattığına Aşık? ... Olduğunda Aşık Nasıl Olurdu? Sonsuzluğun Hali? Gürkan Kaya |
Tam
Tamam Dedim Sevginin Yüreğimde Yerleştiğine Demir Attığına Bir De Baktım Elinde Valizi Giderken Demir Almış Yüreklerin Tuğlalarını Bir Bir Yerle Bir Eden Harabeye Dönmüş Yüreklerde Bir Sonraki Taarruzunu Bekleyen Sevginin Gürkan Kaya |
Taciz
Ettik Aşkın Anatomisini Kıskandık Aşkın Zenginliğini Azmettirdik Aşkın Yaşamsallığını Gürkan Kaya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.