![]() |
ayın fısıldadığı o iki sözcükle yamurun altındaki elele yürüyüşümüzü
hatırladım. aşkımızı ağaca kazıdığımız o günü. sevgimizi haykırdık göklere senin beni benimde seni sevdiğimi |
ayın fısıldadığı o iki sözcükle yamurun altındaki elele yürüyüşümüzü
hatırladım.aşkımızı ağaca kazıdığımız o günü .sevgimizi haykırdık göklere senin beni benimde seni sevdiğimi... |
tanrının verdiği bu can bizlere
yakışmaz giydiröek onu dizlere kendini verse kalpten sevene gerçekten seven bu kul sevilmez mi? gözleri gülmemiş gönlü perişan sevmiş sevilmemiş kahır yaşayan nefretin yerine sevgi taşıyan böylesine seven kul sevilmez mi? beni böyle bırakıp gitmek olur mu? sevda tepesinden itmek olur mu? yaptığın zulüm mü yoksa gurur mu? gerçekten seven bu kul sevilmez mi |
Razıyım mutluluğun içinsenden ayrılmaya
Aşık olsamda sana hala, Mutsuz olsamda bir ömür boyunca, Aşkı tadamam ki senle olmayınca. Zannetmem senden kopabileceğimi; Aşk acısı yüreğimi kanatır Neden mi?Çünkü SENİ ÇOOOOK SEVİYORUM! |
Seni o kadar çok seviyorum ki
İnan bitanem sensiz yapamıyorum Seni o kadar çok arıyorum ki *******i uyuyamıyorum Her defasında döner diyorum Günler.aylar ve hatta yıllar geçti Sen hala yoksun Dön artık bebğim Anladım... SENSİZ OLMUYOR. |
ben seni hala unutamıyorum
hala gözümün önünde bana sevdiğini söylüyorsun fısıldıyorsun kulaklarıma terketmeyeceğini bırakmayacağını sölüyorsun bana ama bunların hepsi bir yalan bunların hepsi bir perde herkse alkışlıyor ayakta sen ise kapı ardında ''HOŞÇAKAL'' diyorsun... yazan burcak erkonak kendi yazmıştır |
Büklümlü bir yalnızlıktan sıyrıldı aşk, gerisinde.
Bitimsiz sessizliğini katletti içimde. İki kalbe pay olmuş bir sevdadır ötesi. Ağırlığı, hiç kimseye pay olmadığı kadar ! Artakalanların azlığına inat, Kaldıkça çoğalan, çoğaldıkça sen olan bir düş… Yazılmamış cümlelerimin baş harfi, 20’li yaşıma düşen bir ilk, Düşen bir sen ! Bilir misin? Cemrelerime adın düştüğünden beri Ben hiç düşmeleri yaşamıyorum. Ellerine benzeyen bir gölge yüreğime |
Gidiyorum...
Gidişler hep hüzünlü oluyordu.. Bu kez tek gitmiyorum.. Çünkü yüreğini yanımda götürüyorum.. Sesini,nefesini,hatta bakışlarınıda.. Sıkı sıkı sarılsan bile son kez Biliyorum Yetmiyor... Tek kabahati var bu ayrılığın ... Uzaktan seviyoruz birbirimizi.. Sevgiler kanatsız uçarmış ya... öyle uçmak istedim şimdi.... varmak istediğime, ... Gecenin arka sokağında oturmuş melek kanatlarında seni tesbihliyorum, hangi yol sonu olmayan hangi göz her gördüğünü anlayan hangi |
yalan dünya nefret kini öğrettin aşk nedir satırlarda anlat
kelimeleri bulmak zordur sevgiyi bilmeyenler için sana söylüyürum aşkı öğret bana yalan dünya |
haykırmak istiyorum ,
avazım cıktıgı kadar bagırmak; cığlık cığlığa kalmak. bu aşkı artık haykırmak belki sesim sana ulaşmayacak, ualşmasa da söylemek istiyorum. seni seviyorum..... seni seviyoruummmm seni seviyorummmmmmmm. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.