![]() |
gülmeyi unuttum ben bu şehirde
içimdeki çığlığı susturamadım düğümlendi boğazımda hıçkırığım tuzlu gözyaşlarımı dindiremedim yaş değil sanki kan aktı gözlerimden ama ben; düşüncelerimi ve gülüşlerimi kısıtlayan bu şehirde bile seni düşünüyorum CANIM AŞKIM..... ömer faruk çatal |
bır yıldız sec gokyuzunden senın kadar parlak senın kadar tatlı olsun
bır yıldıxda benım ıcın sec senın kadar parlak olması onemlı degıl yeterkı sana yakın olsun semıhden gulsaha |
Sen Tek Dİlegİm Tanridan Elke
Sen Tek İstegİm Ecelle Bİrlİkte Senİ Unutmak MÜmkÜn Degİl Senİ Sevİyorum TÜm Kalbİmle Elke |
ellerim buz tutmuş soğuktan
yağmur yağıyor ne yana baksam hasret ne yana baksam hüzün ne yapsam özlemim sana ne yana baksam yoksun sen ... aradaki yollar pusu kurmuş hergece nöbetlerdeyim yokluğunda gözlerimde hep bi damla yaş yoksun hasretim sana yoksun ağlarım yokluğunda şu koca şehir düşman bana o kadar insanın içinde yapayalnızım herşey gelir üstüme seni arar gözlerim ama yoksun ne yana baksam... |
aşkı tanımlayın bana kimisi sevmek der kimisi yanlızlık aşkıkı
söyleyin bana nedir aşk merak ediyorum....Bence aşk manyak bi duygu... esra-selin |
Bir çift ela gözün çimen yeşiline çalan kıvrımlarında gördüm ilk;
Bir adamın bir kadını ancak bu kadar sevebileceğini... Gözlerine yansıyan bakışlarımda, bir adamın ancak bu kadar sevilebileceğini gördüğüm gibi... Kimse senin gözlerinle bakmamış bana, ben kimsenin gözlerinde yitip, o gözlerle seyre dalmamışım dünyayı; senden önce... Aşk; aşk olalı böyle bir hal, böyle bir duruş yakalamamış bir çift gözbebeğine cennet bahçelerinin gölgesi gibi inen, her biri yüreğimi tam da orta yerinde |
Bana yüreğini, sevgini al git diyorsun
Gitmeye cesaret edebilir miyim? Acaba Seni böyle ölümüne severken Ayaklarım yürüyebilir mi senden uzağa Bu kadar çabuk çıkarabilir miyim seni yüreğimden Atabilir miyim aklımdan yaşadıklarımızı Beni bu hayat girdabında yalnız bırakıp gidiyorsun Bir an arkana bile bakmadan Anladım ki yüreğinde bitirmişsin beni Senin için bu kadar kolay mı? Demek ki sen hiç sevmemişsin beni Bana olan sevgin koca bir yalandan ibaretmiş Demek ki biz bir yala |
dünyada birçok yıldız tanıdım
hepsi gökte,hepsi zirvedeydiler. Ben seni güneşim olarak seçtim ve senin gibi bir güneş için, milyonlarca yıldızdan vazgeçtim İSYANKAR LİSELİ |
bak ma bazen sana kızdıma anlatamam nasıl mutluluk verdın
hayatıma hani bır bebek anne sutune muhtactırya ben sana oyle muhtacım bebegım |
sevdiceğimsen eğer,
bırak gözlerin bende kalsın yarın, bir başka mevsimi çizecek zaman ve sen, yüreğimde,dev bir özlem olacaksın sevdiceğimsen eğer, bırak,dudakların bende kalsın bu son gecem biliyorsun haydi uzat ellerini, bırak varlığın bende kalsın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.