![]() |
Yaşarız
Aşklarımızı Karşılıksız Çekler Gibi Bol Sıfırlarla Doldururuz Çek Karnelerini Nasıl Ödeyeceğimizi Düşünmeden Bilmeden Veririz Birbirimize Çeklerimizi Karşılıksız Olduğunu Bilmeden Bol Sıfırlı Sıfırlanmış Hayatlarımızın Günü Geldiğinde Koşa Koşa Gideriz Çeklerimizi Bozdurmaya Hayallerini Kurarız Alacağımız Bol Sıfırlarla Ne Yapacağımızın Döneriz Arkası Vurulmuş Karşılığı Olmayan Karşılıksız Çeklerimizl |
Yaşarız
Gecekondu Aşklarımızı Ruhsatsız Kaçamaklarımızı Gecenin Karanlığında Gün Doğduğunda Yıkım Kararı Çıkartırız Kaçak Gecekondu Aşklarımıza Gürkan Kaya |
Yıkanmış
Manifestolarla Başlar Hayatımız Ne Yazıldığı Tam Olarak Anlaşılmayan Okunmayan Alın Yazılarımız Yazılıdır Manifesto Da Bir Ömür Boyu Okumaya Çalışırız Tam Okuduk Sanırız Silik Soluk Yazıları Bir De Bakmışız Ki Yazının Sonuna Gelmişiz Son Karşılaması Hayatımızın Son Anında Yıkanmış Manifesto Nun Gürkan Kaya |
Bu
Sabah Sular Kesikti Yıkadım Yüzümü Gözyaşlarımla Çıkmamak İçin Kirli Suratla İnsanlığa Gürkan Kaya |
Ben aşkımı yana yana söyleyemedim
Yüreğimden yüreğine dinletemedim Kara sevda gizlenir mi söyle sevdiğim Paylaşamazsam seninle çürür bedenim Paylaşamazsam seninle çürür bedenim Benim canım sevgilim İyiki varsın Allahım benden alsın, ömrüne katsın Bu garip canımdan daha da cansın Bende sonradan değil doğuştan varsın Benim canım sevgilim İyiki varsın Allahım benden alsın, ömrüne katsın Bu garip canımdan daha da cansın Bende sonradan değil doğuştan varsın Ben aşkımı yana yana s |
Yüreğimin
Kapısı Yok Ki Kapı Dışarı Edeyim Seni Gürkan Kaya |
korkum karanlık degil
o karanlıgın içindeyim korkum aldatıcı bi ışık yansımasına kapılmak ve elimdeki karanlıgıda yitirip anlamsız bi boşluga kapılmak kayıplarım oldu savaşımda bi o kadarda kazandıklarım kazandıklarımın yanında kirlenmiş hayaller uçup gitmiş ümitler yorgun düşmüş bir beden bana kalan gülüşleri alınmış bir tebessüm izleriyle kendini belli eden konuştuklarımın cezasını çeken söyleyemedikeriminde esiriyim ben..... merenven |
kendi kendimle daha ne kadar hesaplaşa bilirimki sordugum her soru
kendime cevapları bende oldugu halde ben artık insan arar oldum bir sürü insan içinde sırf sorduklarıma cevap versin diye..... merenven |
Dipten vurdu dalgalar
Kelimeler suyun üstünde Bitimsiz ve çürümüş Ölü balıklar gibi yüzüyor Kollarınızı açarak sarılmıştınız Kıyıda hayal gibi ağaçlar Kökleri suyun içinde Açılıp kapandı birden Kalakaldım ortanızda Ne çabuk Parçaladınız Bana ne kadar tanıdık gelirse gelsin Bu liman o liman değildir Vakit sizde kısacık bir akşam Sessizlik her zaman O ölü balığın ağzında yemdir Sahi kimlersiniz siz Ateşle suyun arasında kapalı Dalgakıranı insan tuzağı An |
sevgi tıpkı bir güle benzer
rastgele tutarsın dikeni batar yapraklarını açarsın duyguları akar ama sevmeyi bilirsen o GÜL sana tapar. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.