![]() |
bir sonbahar sabahı çarptım sana
öyle masum gözüktün ki bana bir anda vuruldum sanasanki senin için yaşamışcasına önce kadırdık kitaplarını bilmezsinki nasıl dalmışım o an rüyalara sonra tekrar döndüm sana inan ki bir anda aşık oldum ben sana ***DEĞERLİ ARKADAŞLARIM BEN ŞİİRLERİMİ YALNIZLARA VE HAYATI BİRİCİĞİ YÜZÜNDEN YIKILANLARA YAZIYORUM*** |
Ben sana aşığım
Senden başkasını sevebilirmiyim sanıyosun bundan sonra bir başkası için hayaller kurabilirmiyim yeniden Hayallerim bir okyanus kadar mavi bir çocuk kadar saf olan hayallerim Senin için düşlediğim ilk hayalim neydi biliyormusun sen gökyüzündeki bir yıldız gibi sessizce etrafı izlerken ben ıssızca yanına sokulacaktım ellerinden tutup gözlerinden bakarak haykıracaktım seviyorum seni diye seviyorum seni Artık bakabilirmiyim bir başkasının gözlerine böyle delice tutabilirmiyim ell |
Tükenen umutlarımı yaşatmak içindir çırpınışlarım,
Geçen zamanı döndürmek için yok bir çabam, Belkide ağır gelen ihanetin değilde kabullenmem olsa gerek, Her ne yaptıysamda unutmak adına, Yüreğimde saklı kalmış gözyaşlarım var hala. Attım üzerimden sırtımda kalan yumruklarını, Paslanmış bir demire benziyordum bunca vakit. Yavaş yavaş işledim kendimi,silkelendim, Ama yinede dökemedim içimde hapsolmuş kinimi Kendimi satır aralarında arar oldum deli gibi Kocaman bir roman ömrümün değe |
seviyordum seni sen bilmeden
seviyordum seni herkesten saklayarak ve kıskanarak seviyordum seni özleyerek seviyordummmm senii...Ama sen ellerinn olmadann beni unutmadann önce seviyordumm seniii halada seni düsünmeye devam ediyorum çünkü seni coooooooookk seviyorumm...!!! |
Bomboş bir hayat var önümde
Yaşanmayı bekleyen.. Boş bir sayfa gibi, Sahipsiz düşler gibi, Bembeyaz.. Bir de diğerleri vardır Güneşin batışıyla doğan Kızıl düşler.. Sen yoktun benim için Bu düşlerin biriyle var olmuştun Kızıl düşlerimle.. Her zamanki gibi değildi senin olduğun Farklı bir tonuydu kızılın Nasıl anlatsam.. Romantik kızıl belki de. Şimdi ise kayboluyorsun Yine o düşlerin biriyle.. Kızıllığını yitiriyor Dönüşüyor sahipsiz düşlere Renkler düşü terk ediyor Ve |
sevmeyi bilmeyen.
bu aşkı görmeyen. terk edip gelmeyen sen değil misin? bir kere sevmeyen. yüzüme gülmeyen. göz yaşım silmeyen sen değil misin? ızdarap çektiren. göz yaşı döktüren. belimi büktüren sen değil misin? hayata küstüren. her gün kan kusturan. lal edip susturan sen değil misin? ardından ağlatan. karalar bağlatan. yüreğimi dağlatan sen değil misin? hayalimi yok eden. derdimi çok eden. canıma tak eden sen değil misin? hayatta zor olan. içimde kor olan. üşüten kar olan |
bir zaman tünelin sonsuzlugunda
en güzel sevgiyi birlikte yaşamaya her uçurumun kenarında meydan okumak için rüzgara güneş dogmasına yada rüzgarın durmasına ihtiyacım yok senin varlıgın herşeye deger |
seni düşünmeden geçmiyor zaman
aşkımsız dediğim tek insan nerde,ne yaptığını bilmek için nele vermezdim inan aşk işte,aşk seni düşündürüyor ilham veriyor duygulandırıyor ilk defa şiir yazan usta bir şair yapıveriyor seviyorum seni hemde deliler gibi arıyorum seni mecnunun leylasını aradığı gibi şimdi yanımda olsan boynuna sarılsam aşk şarkılarını kulağına fısıldasam ayrılık acısı mecnun yaptı beni nerde olursan ol bulacağım seni yakana yapışıp dafalarca defalarca şu s |
Mademki varlığım acı veriyor sana yokluğumla daha mutlusun öyleyse
yokluğumla kal sevgili ki yokluğum benim bu aşk için büründüğüm son kimlik olsun... |
alacasına kapıldığım rengarenk bir ekim akşamı
ne gündüze hayrımız var,ne geceye bir tarafta kalbimin yarısı, bir tarafta acizliğimin ta kendisi, artık güneş doğmaz bu şehirde doğsa da güneş i görmez görmeyi bilmeyen gözüm... hüznüm için yazılmış iki kelime ağıt beni sevenden bana temiz bir kağıt, kağıt dolu,okuyan boş, okuyan dolu,,kağıt boş hiç arası olmaz. herkes birbirinden korkakmış korkularından kaçakmış tek korkak kalmışçasına lenet hep... sonra avazın çıktığı kadar bağırmı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.