![]() |
bir dünya düşün sade ve güzel
bir dünya düşün bulutuyla güneşiyle güzel bir dünya düşün ovasıyla havasıyla güzel bir hayat düşün mutluluklarla dolu ne garip bi hayat sevmeyi ve sevmemeyi ayırabilmeyen insanlar bebeyim sen ise bende bir gül dalında ne kadar güzelse bir çiçek saksıda ne kadar güzelse bir deniz durdunluğuyla ne kadar güzelse bir gece ayla yıldızla ne kadar güzelse inan aşkım sen yureğimde bu güzeliklerden daha güzelsin unutma bebeyim seni seviyo |
Unutmayacağım ve hayata inat ağlayacağım sana....
Seni kalbimde taşıyacağım... yarınlarımda saklayacağım... Savrulup gittiğinde ömrüm Son nefesimde seni sayıklayacağım.... Unutmayacağım.... Hayata inat seni...Yıllar bendeki beni çürütse de ...ben kalbimi ayrı tutacağım Çünkü seni taşıyacağım orada.... Rüzgarlara inat, güneşte bakacağım kalbimdeki sana... Anılarımıza inat bugünümde hissedeceğim aldığım her nefeste Sana dokunamadığımda.. kalbinin atışlarını duyacağım kulağımda Se |
yolun sonuna geldik işte ,ne geri dönüşü var bu yolun ne de devamı
yaşanan her şey buraya kadarmış sevgilim yılların üstüne kazınmış bir sevda ayrılıkla süslenmiş bir aşk var ortada ,ellerimle vururken darbeleri kulağa verebildiğim tek karşılik bakışımdı sana bu ne yaşamaktır ne de ölmektir gülüm ikisi arasında gel gitler kaldı bana, bu ne yaman bir sancıdır , hadi git lanet olasıca durma artık giderken arkanı dönüp bakma sakın bari gidişin şerefli olsun,o masum bakışın altında,şeytanlığını g |
Gel bu dilsiz yüreğime sinsice
Dinle yeter bu deli gönlümü sessizce Fazla birşey yapmana gerek yok Söyleyeceğin sadece iki kelime |
en güzel masallardan gerçeğe dönüktü kalbim
masum bir deniz gibi uzattım ellerimi rüyalarımda bile ummazdı bunu kalbim en hüzünlü anımda uzattın ellerini ve her arkamı döndüğümde varlığını bilmek en güzel yanı belki de şu gençliğin ne olduğunu bilmediğim bir aşk var içimde uzak mutluluğun başı,acıların sonusun sen renkli bir yolculuğun başındayız seninle şu fani dünyanın fanigençliğinde akşam güneş batarken seni göremesem de hayatın aşk oyununda ben de varım seninle... |
git artık ne duruyorsun
hala karşımdasın zorla seni kalbimden atmamımı istiyosun güzellikle git gözlerimden silin artık her gözümü açtığımda sen olma yada kaptattığımda hayatımdan çık artık her anımda sen olma her mutluluğumda yada mutsuzluğumda sen olma git artık ben ne resim bıraktım nede hatıra hepsini yaktım yıktım sadce külleri kaldı biraz bekle onlarıda veriyim sana bende sana dair hiç bişey kalmasın hepsini götür giderken hala burdasın neden gitmiosun |
Bir gün bitecek bu mutluluk masalı,
Yalan olup gidecek bütün yaşananlar, Geriye dönüpte baktığında Hatıralar kalacak sana; Pişman olacaksın; ama herşey bitmiş olacak Bir resme sığınacaksın, Teselliyi boş şişelerde arayacaksın, Döktüğün bütün yaşlar boşa olacak; Çünkü bırakıpta gittiğin seni çoktan unutmuş olacak... |
şimdi sen yoksu ya
öyle garibim ki kendime tanıyammıyorum hallerimi bir elimden sigara bir elimde kadeh dilimde yine aynı şarkı mırıldanıyorum ağır ağır..... ............ öyle ağırım ki kendime sen benden gittin gideli tenim küs olmuş tenim sen bende gittin gideli şimdi sen yoksun ya öyle bir yabancı ki gökyüzü ne yıldızlar yıldız gibi duruyor ne gök gürültüsü yüreğimi ürpertiyor şimdi sen yoksu ya .................................................. .. |
gidersen..gözümdeki son parıltıyıda alır götürürsün. bir zemherinin
ortasında titrerken bırakırsın beni. ama merak etme, ayakta kalırım ben. tıpkı fırtınaların boynunu eğdiği ama, yıkamadığı kavak ağaçları gibi. senden bana yadiğar kalan her anıyı bir kez daha, bir kez daha yaşarım.aşkımda benden yadiğar kalır sana. unutulmayana... maviii |
Korkma! sensiz gitmem bir yere
Sensizlik hüsran olsun yüreğime Yeter ki sen iste, beni seven gönlüne gelirim, beni benden isteyen kalbine |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.