![]() |
Kar tanesini kıskandığım kadar
Kıskanırım seni etraftan, En az beni sevdiğin kadar Severim seni inan, Bil ki aşkım içimi titretir Gözyaşlarını akıtman... Beni en sıcak günlerde serinletir Senin nefes alıp vermen, İnan benim de içimi titretir Soğuk günlerde üşümen, Beni her şeyden çok mutlu eder Senin de beni sevmen... |
biliyorum beni hiçbir zaman sevmeyeceksin,
biliyorum bu kalbi kendine esir edeceksin, ama birgün pişman olup geri döneceksin, sen haklıymışsın diyeceksin. |
Elveda derken akıttın gözyaşımı,
Bilemedin sana olan aşkımı, Ruhumu senden başkası saramaz, Unutma güzelim sevmeyen seveni anlamaz... |
senle basladı senınle bıttı
artık gıdıyorum gul yuzlum belkı umrunda olmaya bilirim ölüyorum gül yuzlum kokunu koklayan sana dokunan son kısı mabedim gidiyorum sense baska yerlerde mutlusun elvda merve artık ölüyorum... adem dinç samsun 55 |
*Sen benim gözlerimde saf bir gerçek,
Yüreğime bahar getiren bir çiçeksin. Sen bedenimdeki yumuşak kudret, Gönül bahçemde uçuşan bir kelebeksin.. *Hafif hafif çiseleyen yağmurda kalırsan; Saçlarını okşayan her tanede BENİ HATIRLA ! *Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy.. ben hep oradayım! |
Sayısız ******* geçti, sensizliğe mahkum
Sayısız ******* geçti, seninle hayaller kurduğum Sayısız ******* geçti, aşkımı duvarlara haykırdığım İnanmazsan sor aşkımı duvarlara ..... Sayısız günler geçti, seni düşünürken Sayısız günler geçti, bedenimin ewde ruhumun seninle olduğu... Sayısız günler geçti, duvarlarla dost olduğum İNANMAZSAN SOR AŞKIMI DUVARLARA...!! |
Tek aklımda kalan gözlerindi onca sene
hayalinle yaşamayı öğreten. Yağmurlu ve soğuk bir günün tek namahremiydin utangaç yüzümde beliriveren... Bir tek duamdın yatarken her gece, gece gözlü dilber. Terleterek uyandırırdın,sen diye sarıldığım sabır yastığına... Şimdi çok uzaklarda,yani şuramda; yani gözlerinin değdiği yerdesin. Söylermisin e |
herşey ilk baş sen sonra aşktır benim için
aslında tatlı bir rüyadır aşk uyanmak istemezsin daha çok "keşke"yi kullanırsın aslında aşk bitanedir herkez tatmalıdır aşkı ve mutluluğu... |
sewmiyorum şu saatin sesini akmasın dursun zaman herşeyin bin öncesi
ve sonrası vardır derler ya yalan senden önce vardım belki ama senden sonra olmayacağım inan.. |
Hep BÖyle Olmustu Zaten.
;hepte BÖyle Olacak Bİlİrİm.yanlizliklarin Koynuna AtilacaĞim Yine SavrulacaĞim Hasret Ruzgarlariyla.senden Öncede BÖyleydİ Zaten Tam Varmak Uzereyken MutluluĞa Yarim Kaliyor Bende Sevdalar.ya Çekİp Gİdeceksİn Yada Sevmİyorum Diyeceksin Bunuda Biliyorum Ben AliŞtim Acilara YanlizliĞa Sarilirim Sensiz Gecen İlk Gecemde Resİmlerle Avuturum ÇİlekeŞ GÖnlÜmÜ Kadehlere Vururum Derdimi.aliŞtim Artik Sevdalim Yarim Kalmaya Hep Yarimdim Zaten Ya,..!sen Gitsende Olur Artik Sirtim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.