![]() |
Nefes almaksa eğer yaşamak,
Ben yaşıyorum arkadaş. Sevmekse birini hayat, Seviyourm mutluyum ! |
yine sen varsın gittğim yerde sanki kapıyı açmış bekliyosun açmış
kollarını gel diyosun geldiğimde ise kayboluyosun sonsuz karanlıklara |
yeter artık bu kadar naz,
bekliyorum geçti kaç yaz, bir resmin var siyah beyaz, sakla dedin,saklıyorum. benzetemem hiç birine, aşkın kök salmış derine, saçlarımı gül yerine, kokla dedin, kokluyorum sende sevda ,bende hasret canımdan bezdirdi gurbet, döneceğim bir gün elbet, bekle dedin,beliyorum. |
SevdİĞİn Kadardir ÖmrÜn..
GÜlebİldİĞİn Kadar Mutlusun. ÜzÜlme Bİl Kİ AĞladiĞin Kadar GÜleceksİn Sakin Bİttİ Sanma Her Şeyİ, SevdİĞİn Kadar Sevİleceksİn. GÜnesİn DoĞusundadir DoĞanin Sana VerdİĞİ DeĞer, Ve Karsindakİne DeĞer VerdİĞİn Kadar İnsansin, Bİr GÜn Yalan SÖyleyeceksen EĞer; Birak Karsindakİ Sana GÜvendİĞİ Kadar İnansin. Ay IŞiĞindadir Sevgİlİye Duyulan Hasret, Ve Sevgİlİne Hasret KaldiĞin Kadar Ona Yakinsin. Unutma YaĞmurun YaĞdiĞi Kadar Islaksin, GÜnesİn Senİ IsittiĞi Kadar |
özgürlük haykırmak mıdır?
biliyor musun bi günümüzü özledim. seninle bir attığımız adım haykırıpta ağlıyor banaa seni soruyor geçtiğimiz sokaklar yok diyince sadece bir avuç sitem bir kaç gözyaşıı kalıyor nacizhane elime. özgür, edebi bağımsız olduğum bu dünyada o gözlerinin mağsumluğu söyledi bana mahkumm olduğumu söylüyorum vede yüzüne haykırmak istiyorum BEN SANA MAKUMUM!! |
Ellerin ateş olsa yine tutarım. Gözlerin alev olsa yine bakarım. Seni
sevmek ölmek olsa seninle beraber ölurum. ÇÜNKÜ BEN SENİ UNUTMAK İÇİN SEVMEDİM. |
Sen Zaten HİÇ Yoktun Kİ
Yanimda Olsanda Bana Hep Uzaktin Ben YokluĞun YaŞadim Aslinda Senİn VarliĞin Sandim Ama YokluĞundu Yerİm Kalbİmden GİdİŞİn Çok Koydu Bana Anladim Kİ Bu AŞk FazlaymiŞ Sana Yİnede Koyamadim Yerİne BaŞkasini Ama Sensİz GeÇmİyor GÜnler Haram Bana Sen Gİderken AĞladim GÖzyaŞlarimi Tutamadim Kirdin Ya Kalbİmİ Bİrdaha AŞik Olamadim SÖzlerİnde DeĞİl GÖzlerİndeydİ BİtİŞİm BoŞver Sende Kalsin Çaresİz YÜreĞİm Şİmdİ Sen Mutlusun Bnse Hep Ümİtsİz Şİmdİ Sen GÜlÜyorsun Bnse Hep Çaresİz Aklimda Son SÖzÜn HerŞey Bİtİİ DİyİŞİn HoŞÇakal!sen Yerİne SevemedİĞİmsİn ... |
yanlız ona açtım gönül köşkümü,
gel derim gel derim gelmez vefasız. bir hediye dedim sundum aşkımı, al derim al derim almaz vefasız. yalvarışım para etmez ne çare, bir bakışı eder beni bin pare, şaka olsun diye kapın bir kere, çal derim çal derim çalmaz vefasız. kalbim ile oynamaktan haz eder, zaman zaman işve eder naz eder, düşlerima gelir bazı *******, kal derim kal derim kalmaz vefasız. işvesine dayanacak halim yok, güzel ama niçin bilmem zalim çok, beni hedef tu |
Sevmek Bu Kadar Aciysa
Elİnden BİrŞey Gelmİyorsa Onsuz YaŞamak Sana Haramsa YÜreĞİne Akit GÖzyaŞlarini DÜnya Onsuz DÖnmÜyorsa Hayat Sana ÖlÜm Gelİyorsa GÖzlerİn Hep Onu Ariyorsa GÖm Kalbİne Sevdani Hayat Sana Aci Verİyorsa GÖzlerİn YaŞla Doluyorsa YÜreĞİn İÇİnİ Acitiyorsa YaŞamak Denİr Mİ Buna ??? |
SensİzlİĞe Uzanan Bİr Gecedeyİm Yİne
Hayaller Ve Umutlar Var İÇİmde Acilarin En Derİn OlduĞu Yerdeyİm Yİne Anilarin Ve İzlerİn Var Kalbİmde. VazgeÇİyorum İŞte Senden Yİne Bİrdaha Sakin Bakma GÖzlerİme Gİdİyorum Sonumuz Bu Bİle Bİle Çok GeÇ Artik Gerİye DÖnsen Bİle ... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.