![]() |
çatlı bana görede büyük adamdı derin devlette görev yapmıştı bu herkes tarafından bilinen bişey ve gün gelir derin devlette görev yapan herkes mutlaka ve mutlaka harcanır çatlıda harcandı onun hocası olan korkut eken ömür boyu hapis yedi ve çatlı bana göre susurlukta öleceğini adı kadar iyi biliyordu...
|
bencede çok büyük adamdı vatansızların çogunun kafasına sıktııı
|
Alıntı:
|
T.C kanunlarına göre idamla yargılanmış BAHÇELİEVLER KATLİAMI SANIĞI olarak hüküm giymiş yabancı güçlerle işbirliği yapmış en son olayı herkesce bilinen bir şahsiyet ne kadar milliyetçi olabilir?Öldüğünde yanındaki bayanın kim olduğunu biliyormusunuz?Ayrıca biz bir ailesinin olduğunu biliyoruz.İşte size milliyetçi profili hemde bir çok insanın TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR dediği insan.
|
Alıntı:
1: Korkut Eken Abdullah Çatlı Hocası değildir. (Birlikte iş yapöış olmaları hocası olduğunu belirtmez) Çatlı'nın hocası Metin Günyol'dur. 2: Korkut Eken ömür boyu hapis yatmamıştır > 2004 yazında tahliye olmuştur. 3: Çatlı Susurluk'ta öleceğini biliyordu demişsinizi > neye dayanarak(?) Çatlı evliya mıydı, nebi miydi? Susurluk sadece bir güzergahtı! Bilmiyorsanız yazmayın. Bir yöneticiye yakışmıyor. Eski yönetimi beğenmeyenler yeni yönetime bi baksınlar lütfen!!!! :nono: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bilinsinden destur yoktur.... Scarface siz kilitlesenizde bu sitenin haftanın üyesi seçilmiştir.... Bahçemizde biten bir yabaneriği var. Göğermiş. Ne de olsa yaban eriği. Meyvesi bol olacak inşallah.... Randıman alamazsan mecburen keseceksin... Hele bir bekle mübarek scarface..... |
Çatlıyı iki kelamda yerenler....
Basit futbol fanatiği gibisiniz...iki haykırış..gerisi fısssss... Anlaşılan insan tipolojisinden eyi anlıyorsunuz... Çatlı konusunda o kadar allame iseniz kelamları çoğaltında,istifade edelim,kimden istifade etti iseniz... |
Ben bir katili omuzlarımda tasımam arkadaslar..
Sorarım vatanseverliğini savunanlara Bahcelievler Katliamında oldurulen hem de serefsizce oldurulen 7 genc bu ulkenin evlatları değilmidir?Catlı bu ulkenin yasalarınca bir KATİL değilmidir?Yoksa bu ulkenin yasalrını mı kabul etmiyorsunuz? Bence Catlı bir katildir ve ole kalıcaktır..Ve onun katlettiği o sucsuz insanları bu ulke için oldurdugunu soyleyenler gercegi goremeynlerdir.. Eger ki Anayasamızın 2md. de yer alan hukuk devleti olmak istiyorsak bu adamlarla işimiz yoktur bizim.. Bu Cumhuriyet katillerin elinde yukselemez.. CAtlı'nın uyusturucu kacakcılıgı iddiaları da bence işin katmediridir,tuzudur..Eger bu ulke onunlar gurur duyacaksa bu ulkeye yazıklar olsun.. Ama Kurtlar Vadisi gencliğinin yaklasımı Catlı'yı kahraman yapabilir..Cunku Kurtlar Vadisi gencleri için amac vatanı için calışmak değil,kafaya sıkmaktır.. |
bravo arkadasım Resttt çok güzel söylemişsin sonuna kadar katlıyorum sana silah kaçakçılığı yapan 4-5 kere kimlik değiştirip sahte pasaportlarla kaçak silahlarla yakalanan kendi vatandaşını katleden (gerçi çatlının türklüğünden şüpheliyim ya) birine hala kahraman diyorsunuz ya işte halkımızın eğitim düzeyi ortada daha kahramanla haini ayırt edemiyor kimse bana göre piyon olarak kullanılan hainin tekidir...Restttin dediği gibi şimdiki nesil çalışarak değil silah alıp kafaya sıkarak güya vatanı kurtaracaklarını sanıyorlar ne diyim gidişat hiç iyi değil.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:44 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.